Pixel 4, Pixel Buds lan Pixelbook Go minangka hal anyar sing saiki ditampilake Google

Sawise pirang-pirang wulan bocor, desas-desus lan liya-liyane, wong-wong saka Mountain View saiki wis resmi nampilake macem-macem smartphone kanggo taun 2019, sawetara sing kasusun Pixel 4 lan Pixel 4 XL sing praktis wis ngerti kabeh spesifikasi.

Nanging, kaya Samsung, Google fokus ing presentasi kanggo nuduhake apa sing ora mung bisa ditindakake Pixel 4, nanging uga headphone nirkabel anyar sing dibaptis dadi Pixel Buds lan Pixelbook Go sing direnovasi, sing pengin ditrapake kanggo Microsoft lan Apple ing sawetara laptop.

Google Pixel 4

Google Pixel 4

Anyar anyar sing ditawakake generasi kaping papat kisaran Pixel ditemokake ing a sistem gerakan kanggo ngatur smartphone tanpa kudu sesambungan kanthi fisik. Kaya sing katon ing presentasi kasebut, operasi kasebut mirip banget karo sing sadurunge bisa ditemokake ing LG lan anyar ing sawetara model Huawei lan Xiaomi.

Radar Soli, amarga Google mbaptis teknologi iki nggabungake sistem pangenalan rai sing ngidini kita mbukak kunci piranti nggunakake pasuryan lan operasi sing meh padha karo sing saiki ditawakake Apple ing iPhone kanthi teknologi Face ID.

Dadi Google, privasi mesthi dadi masalah. Kanggo njamin pangguna sing dipercaya model anyar iki, raksasa telusuran nyatakake kabeh informasi sing disimpen dening sensor iki tetep ana ing piranti Lan ora bakal bisa lolos, ngetutake kabijakan Apple sing padha karo teknologi Face ID.

Google Pixel 4

Teknologi isyarat ing smartphone Aku ora ngerteni banget amarga gampang kanggo sesambungan, sanajan nganggo driji siji kanggo ngliwati lagu, nyuda volume, ngganti aplikasi. Nanging, ing layar sing luwih gedhe, kayata tablet (sing kita ora pengin utawa bisa mindhah) interaksi kanthi gerakan sadurunge bisa dingerteni luwih akeh.

Anyar anyar sing kasedhiya karo generasi anyar kisaran Pixel yaiku fungsi aplikasi perekam, fungsi sing bakal tanggung jawab transkripsi obrolan menyang teks, fitur sing apik kanggo para wartawan lan siswa.

Anyar anyar saka kisaran Pixel 4 ditemokake ing layar, tampilan 90 Hz sing nyetel frekuensi gumantung karo jinis konten sing ditampilake, kanggo nyuda panggunaan batere sing diramalake fungsi iki kanthi terus digunakake nalika pancen ora perlu.

Spesifikasi Google Pixel 4

Google Pixel 4

Kaya adat biyen wiwit diluncurake model pertama, Google milih rong ukuran: Pixel 4 kanthi layar 5,7 inci lan Pixel 4 XL kanthi layar 6,3 inci. Rangkaian piksel generasi anyar iki dikelola dening prosesor Snapdragon 855 generasi pertama Qualcomm, yaiku model prosesor sing wis kasedhiya wiwit wiwitan taun lan dudu revisi prosesor iki sing diluncurake pirang-pirang wulan kepungkur.

Minangka kanggo RAM, kita temokake ing njero Memori memori 6 GB, rada langka yen mbandhingake karo mayoritas terminal Android paling dhuwur ing pasar, nanging bisa dingerteni yen cukup yen kita ora duwe lapisan personalisasi kaya sing ditemokake ing pabrikan lan pabrik minangka aturan umum, nyuda kinerja sistem, mula padha bisa nambah luwih akeh RAM.

Yen ngomong babagan panyimpenan internal, kita bakal bisa ngerti kepiye Google isih cukup racana ing babagan iki, kaya Apple, lan nawakake model dhasar mung 64 GB kanggo panyimpenan. Model paling dhuwur nawakake nganti 128 GB panyimpenan.

Minangka bagean fotografi, Google wis nyakup loro kamera kaping pisanan nanging durung ngetutake tren nambah sudut sing amba, kayata mayoritas terminal kelas paling dhuwur ing pasar, Android lan iPhone Apple.

Rega lan kasedhiyan Google Pixel 4 lan Pixel 4 XL

Google Pixel 4

Pixel 4 yaiku kasedhiya ing telung warna: ireng, putih lan oranye lan bakal tekan pasar tanggal 24 Oktober kanthi rega ing ngisor iki gumantung saka model:

  • Google Pixel 4 kanthi panyimpenan 64 GB kanthi harga 759 euro
  • Google Pixel 4 kanthi panyimpenan 128 GB kanthi harga 859 euro
  • Google Pixel 4 XL kanthi panyimpenan 64 GB kanthi rega 899 euro
  • Google Pixel 4 XL kanthi panyimpenan 64 GB kanthi rega 999 euro

Pixel Buds

Pixel Buds

Komitmen Google kanggo headphone nirkabel diarani Pixel Buds banjur nambahake penawaran sing saiki bisa ditemokake ing pasar kayata Apple AirPods lan Samsung Galaxy Buds. Ora suwe, dheweke uga bakal digawe dening Amazon Echo Buds sing digambarake dening raksasa e-commerce sawetara minggu kepungkur.

Kaya umume pesaing, Pixel Buds dheweke menehi otonomi nganti 5 jam lan total 24 jam liwat kasus pengisian daya. Kaya sing diarepake, kompatibel karo Asisten Google. Dheweke ora duwe sistem pembatalan swara lan bakal tekan pasar musim semi ngarep. Regane: $ 179, rega sing padha saiki bisa nemokake Apple AirPods.

Pixelbook Go

Pixelbook Go

Ing langkah kasebut, raksasa search mbaleni sawise kegagalan Pixelbook generasi kaping pisanan, wong-wong saka Mountain View nampilake Pixelbook Go, laptop sing bali dikelola dening ChromeOS, sistem operasi sing apik kanggo komputer sing kurang kuat kanggo siswa lan sekolah, nanging ora dadi solusi kanggo wong sing butuh laptop. Masalahe ora liya yaiku kurang aplikasi.

Sanajan sejatine sistem operasi Google iki nduweni akses langsung menyang Play Store, Akeh aplikasi sing bisa ditemokake, kayata, ing babagan editing video, akeh sing dikarepake yen mbandhingake karo aplikasi sing kasedhiya ing Apple App Store. Muga-muga, kaya Pixelbook gen pertama, ngidini nginstal salinan Windows, amarga ora, sethithik utawa ora bakal sukses ing pasar, kaya generasi kaping pisanan.

Pixelbook Go nawakake layar sentuh 13,3 inci kanthi resolusi Full HD lan dikelola dening Intel Core M3 / i5 / i7 gumantung karo konfigurasi sing dibutuhake. Minangka kanggo RAM, nawakake rong versi: 8 lan 16 GB. Panyimpenan kasebut yaiku jinis SSD 64, 128 lan 256 GB.

Batere tekan, miturut pabrike, 12 jamNduwe kamera ngarep 2 mpx, dikelola karo ChromeOS, duwe rong port USB-C lan sambungan jack 3,5mm. Model paling murah, kanthi prosesor Intel Core M3, RAM 8 GB lan panyimpenan 64 GB, regane $ 649. Saiki, ora ana tanggal rilis resmi ing njaba Amerika Serikat.

Google Sarang Mini

Google wis njupuk kauntungan saka acara iki kanggo nyedhiyakake speaker pintar sing paling murah nomer loro sing ditawakake ing pasar: Google Nest Mini. Generasi kaping kalih iki, sing njaga rega sing pertama, nawakake kita minangka novel utama a chip anyar sing bakal tanggung jawab ngatur panjaluk kanthi lokal, tanpa ngirim menyang cloud kanggo ngolah, soko sing padha karo Pixel 3 lan Pixel 3 XL sing wis ditawakake.

Iki ngidini sampeyan dadi luwih cepet tinimbang generasi pertama nalika mangsuli pitakon. Anyar anyar sing ditawakake ditemokake ing sisih mburi, mburi sing nyakup bolongan kanggo nggantungake speaker ing tembok. Kanthi pamindhahan iki, Google pengin kabeh wong duwe Google Nest Mini ing sembarang ruangan ing omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.