Pokémon Let's Go Pikachu lan Eevee, game pertama ing seri kasebut kanggo Switch

 

Ngalih Pokemon Pikachu Eevee Nintendo

Saga Pokémon sing populer terus berkembang ing pasar. Saiki, dheweke entuk kanthi entuk salah sawijining konsol paling populer saiki kaya Nintendo Switch. Kanggo nindakake iki, rong game anyar bakal dirilis kanggo console. Babagan Pokémon: Ayo Ayo, Pikachu! lan Pokémon: Ayo Ayo Eevee! Kaloro game kasebut bakal diluncurake ing pasar tanggal 16 November.

Salajengipun, NIntendo lan Game Freak wis mbukak trailer pertama kanggo game kasebut. Supaya pangguna wis bisa ngerti apa sing bakal dikarepake. Dheweke wis diumumake minangka bali menyang asal usul seri kasebut.

Nyatane, para pemain visih kudu bali menyang wilayah Kanto, ing endi game pertama kanggo Game Boy dipusatake. Dadi, dheweke bakal bisa urip maneh petualangan Pokémon klasik kanthi cara anyar, ing konsol Nintendo Switch saiki. Sanajan tujuane bakal padha, nyekel kabeh 151 Pokémon klasik.

Wis suwe dikabarake lan pungkasane dikonfirmasi. Pikachu lan Eevee bakal dadi wajah loro game kasebut sing bakal teka ing konsol Nintendo. Dheweke bakal ngancani pangguna ing kabeh petualangan kasebut. Minangka kanggo urutane critane game, ora bakal menehi kejutan banget.

Sistem panangkepan bakal padha karo Pokémon Go. Kasunyatane, ide perusahaan kasebut yaiku game sing padha, kanthi sawetara beda, nanging karo elemen utama sing bakal nggawe pangguna bisa milih. Sampeyan bakal bisa nggunakake Swith Joy-Con kanggo muter, nanging uga, aksesoris diarani Poké Ball Plus, sing bakal digunakake kanggo nangkep game.

Katon yen rong game kasebut ora bakal dadi siji-sijine saga kanggo tekan Nintendo Switch. Jebule, kita ngarep-arep bakal ana game anyar ing taun 2019. Sanajan saiki ora ana sing ngerti. Saiki, kanggo ngerti rong game anyar iki, kita kudu ngenteni tanggal 16 November.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.