Polestar 1, coupe hibrida Volvo regane 155.000 euro

Polestar 1 mburi

Polestar minangka merek sing Volvo bakal nyedhiyakake mobil hibrida lan listrik saka sawetara mewah. Sing pertama yaiku dheweke Polestar 1 lan bakal entuk pasar kanthi rega sing cukup dhuwur: 155.000 euro. Kajaba iku, bakal bisa diakses kanthi ragad saben wulan udakara 2.500 euro, sing bakal kalebu kabeh sampul supaya bisa sirkulasi tanpa ana masalah.

Perusahaan Polestar minangka merek sing tiba ing tangan Volvo sawetara taun kepungkur. Lan, wiwit saiki bakal ana merek mobil mewah listrik utawa hibrida. Polestar 1 minangka surat panutup kanggo proposal anyar iki. Sanajan Volvo uga wis ngumumake maksud sampeyan yaiku saka taun 2025 50 persen penjualan bakal dadi mobil listrik.

Polestar 1 ngarep

Polestar 1 minangka coupe kemewahan sing bakal dibayar 155.000 euro ing Eropa "$ 155.000 ing Amerika Serikat." Maret pungkasan kamungkinan bisa cadangan unit dibukak lan 7.000 klien nindakake. Saiki, kaya sing wis disebutake, merek yakin manawa cara paling apik kanggo nikmati Polestar 1 iki yaiku liwat langganan - jinis sewa anyar.

Saliyane, lan ngomong babagan data teknis, Polestar 1 duwe mesin bensin 2-liter uga motor listrik. Bareng nawakake kinerja 600 hp tenaga lan torsi 1.000 Nm. Kangge, perusahaan negesake manawa otonomi mobil sport hibrida mewah iki yaiku 150 kilometer ing mode kabeh-listrik, paling gedhe nganti saiki.

Tujuan perusahaan: Polestar 2 lan Polestar 3 ing taun ngarep

Polestar 1 sisih

Kaya sing wis diandharake, Polestar 1 iki minangka surat lamaran kanggo kendaraan anyar sing ana ing payung Volvo. Nanging, ing taun mbesuk kita bakal ndeleng model liyane saka jinis iki. Sabanjure bakal ditampilake ing taun 2019 lan bakal dadi Polestar 2, saloon ukuran tengah sing uga bakal dadi hibrida. Nalika model SUV ora bakal ngenteni suwe lan bakal dadi model sing bakal ditampilake Polestar 3.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.