Pulih sandhi Gmail

Gambar Gmail

Gmail Saiki layanan email sing paling umum digunakake ing saindenging jagad lan saya aneh yen golek wong sing ora duwe akun ing layanan Google, sing uga menehi kita akses menyang akeh layanan raksasa telusuran. Akeh masalah keamanan Yahoo utawa kinerja layanan liyane sing ora apik ing jinis iki ngidini dadi raja sejati. Mesthi wae, luwih saka operasi sing apik lan akeh fungsi lan opsi sing ditawakake kanggo nangani surat uga wis pengaruhe.

Supaya dina sampeyan luwih gampang dina iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane mulihake sandhi Gmail, kanthi cara sing gampang lan ora rumit, lan kita uga bakal nerangake cara ngganti sandhi yen sampeyan wis ketinggalan jaman utawa ora duwe keamanan sing luwih jelas. Kaloro proses kasebut ora rumit, nanging sampeyan kudu ngetrapake instruksi kanthi ketat, amarga sampeyan bisa uga tanpa akses menyang akun email sampeyan kanthi permanen.

Cara ngganti tembung sandhi Gmail sampeyan

Kaping pisanan ayo padha bali Cara ngganti sandhi Gmail, sing bisa digunakake sawayah-wayah kanggo nganyari, kanggo alasan keamanan utawa alasan liyane sing bisa muncul ing saben dinten sampeyan. Rekomendasi sampeyan supaya sampeyan ganti sandhi saka wektu ke wektu, lan uga saben sampeyan nampa email aneh utawa sambungan saka piranti sing ora sampeyan ngerteni, soko sing bakal dilaporake Google saben kedadeyan.

Gambar saka Akun Google Kula

  • Saiki ing bagean kasebut "Login lan keamanan" sampeyan kudu milih opsi kasebut «Mlebu menyang Google». Saliyane bisa ngganti tembung sandhi, sampeyan uga bisa mriksa kapan pungkasan nggawe pangowahan sandhi lan uga yen sampeyan wis ngaktifake verifikasi rong langkah mesin telusuran raksasa

Mlebu menyang Google

  • Pilih Sandhi. Kanggo ngganti tembung sandhi, sampeyan kudu ngetik sandhi sing wis ana, mula yen ora ngelingi tembung sandhi, metode iki ora bakal mbantu sampeyan metu saka masalah sing sampeyan alami, nanging aja kuwatir amarga bisa entuk ora padha yen tetep maca
  • Pungkasan, ketik sandhi anyar banjur klik "Ganti Sandhi".

Cara mulihake sandhi Gmail

Yen mung ngelingi alamat email, nanging dudu sandhi, sampeyan aja kuwatir lan manawa Google uga wis mikir babagan kemungkinan iki. Lan kanthi cara sing gampang, kita bisa mulihake utawa ngreset tembung sandhi Gmail yen wis memenuhi sawetara syarat lan uga ngetutake langkah-langkah sing nuduhake ing ngisor iki;

  • Kaping pisanan kita kudu ngetik email, sing ora kelingan sandhi
  • Saiki layanan bakal njaluk kita mlebu ing sandhi pungkasan sing kelingan. Ora masalah apa sing sampeyan lebokake amarga miturut teori, kita ora ngelingi. Yen kebeneran kita ngetik sandhi kanggo email, Google bakal ngandhani

Gambar layar kanggo pulih sandhi Gmail

  • Yen dina ndaftar, utawa mengko bakal dikirimi, kanthi nomer telpon seluler, Google bakal ngirim kode menyang piranti seluler sing kudu dilebokake kanggo ngreset sandhi. Mesthi wae, luwih penting kita konfirmasi nomer telpon seluler sing wis didaftar

Gambar kaca pitulung akun Gmail

  • Yen sampeyan wis bisa ngonfirmasi nomer telpon seluler lan wis sukses ngetik kode sing dikirim, saiki sampeyan bakal bisa ngganti tembung sandhi saka akun email, saka layar sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki.

Gambar kaca pangowahan sandhi Gmail

Saiki yen duwe sandhi anyar, sing saiki wis ngetik, sampeyan bisa miwiti nggunakake biasane. Mesthine, yen sampeyan duwe jinis sandhi lawas liyane sing disimpen ing piranti apa wae utawa ing komputer liyane, sampeyan kudu ngowahi supaya sing anyar bisa digunakake tanpa ana masalah.

Apa sampeyan wis bisa ngganti utawa mbalekake sandhi akun email Gmail sampeyan?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana. Uga critakake yen sampeyan duwe pitakon, lan miturut kemampuan sampeyan, kita bakal nyoba menehi tangan lan mbantu sampeyan ngrampungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Robert Gretter ngandika

    Aku lali tembung sandhi

  2.   Lili ngandika

    gedhe