Saiki kasedhiya Quip kanggo piranti seluler Android

quip kanggo Android

Bisa uga jeneng Quip iki durung pati dingerteni kanggo akeh wong, sing sejatine bisa diarani editor teks kolaboratif; Pangembang sing padha minangka karakter sing penting, amarga salah sawijine yaiku EX CTO Facebook (Bret Taylor) lan liyane, pencipta Google Apps Engine (Kevin Gibbs), sing wiwitane dheweke milih proposal iki minangka aplikasi web.

Amarga resepsi sing apik banget Quip Wiwit digawe minangka aplikasi web, pangembang ngramal yen saiki kudu dadi alat sing luwih nyata, mula revisi sing kaping pisanan (ing pangertene iki) diajokake kanggo ponsel Android lan tablet, tanpa ninggalake versi online, Quip isih kasedhiya kanggo digunakake minangka aplikasi web sing kompatibel karo Windows, Linux utawa Mac. Perlu dielingi manawa kompatibilitas Quip wiwit saka Android 4.0 terus.

Entuk Quip saka Google Play

Dadi, wiwit Quip Wis diusulake minangka aplikasi Android, kita bisa ndownload langsung saka Google Play store, kahanan sing kudu ditindakake nggunakake konektivitas Wi-Fi amarga bobote 43 MB (udakara) sing nduweni alat iki; proses download uga instalasi lan eksekusi ing langkah pertama kanggo Quip Kita bakal njlentrehake ing ngisor iki:

  • Mulai sistem operasi Android kita.
  • Ketik Google Play store.

Kripik 01

  • Gunakake kaca pembesar cilik kanggo nggoleki Quip ing lingkungan toko.

Kripik 02

  • Klik tombol Pasang lan ngenteni proses rampung.

Kripik 04

  • Saiki kita klik ing pilihan «Mbukak»Kanggo mbukak menyang Quip saka papan iki.

Kripik 05

  • Kita bakal langsung mlumpat menyang layar sambutan Quip.
  • Quip bakal njaluk kita nggandhengake aplikasi kasebut karo akun Google (kita bisa nggandhengake liyane sing dikarepake).

Kripik 06

  • «Ngidini akses"dijaluk dening Quip.

Kripik 07

Kanthi langkah-langkah sederhana sing disaranake, download uga instalasi lan langkah-langkah pisanan ing Quip mesthine kudu ditindakake kanthi efektif. Kita bakal langsung mlumpat menyang jendela liyane sing wis bisa nggarap dokumen lawas utawa sing anyar. Perlu dielingake Quip Isih duwe layar tartamtu (utamane ing sambutan) sing nyaranake panggunaan ponsel kanthi eksklusif, amarga kasunyatan manawa ing tablet ora tundhuk karo rotasi otomatis.

Ngenali antarmuka Quip

Ngluwihi bisa mulang cara kerja QuipBisa uga tujuan sing paling penting yaiku ngenali saben elemen sing dadi bagean saka antarmuka aplikasi Android iki. Kanthi cara iki, 4 bidang penting yaiku sing ana yen kita wis bisa nggarap Quip, sing bakal kita jelasake kaya ing ngisor iki:

Kripik 08

  1. Area abang. Ing kene kita bakal nemokake 3 tab, ing endi kabeh pesen bakal ana, pesen sing durung diwaca lan sing wis diklasifikasikake dadi pribadi.
  2. Area kuning. Saka papan iki, kita bisa nggolek dokumen (kaca pembesar), ngirim pesen kanthi gaya SMS saka obrolan, golek pangguna tartamtu saka dhaptar kontak, nggawe folder anyar (kanthi warna sing bakal kita lakoni netepake) banjur ketik menyang konfigurasi Quip.
  3. Area putih. Sejatine, ing kene ana tombol babak siji kanthi "+", sing bakal mbantu kita nggawe dokumen anyar.
  4. Area coklat. Gumantung saka tab sing wis dipilih ing area abang, kabeh dokumen sing dikategorikake bakal kasedhiya ing kene.

Kripik 09

Saiki, kita bisa nggunakake tombol bunder cilik sing ana ing sisih tengen ngisor kanggo miwiti nulis pesen anyar lan mengko, bareng karo pangguna sing wis bisa nyambung maneh kanthi klompok. Kita uga bisa milih lambang dhaptar kontak, ing endi antarmuka anyar bakal ngidini kita nyelehake huruf pertama jeneng salah sawijining kanca (mengko bakal rampung karo jeneng kontak kita), banjur klik «Tulis pesen".

Informasi luwih lengkap - Penflip, Editor Teks Online kolaboratif sing sederhana

Download - Quip kanggo Android


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)