RetroEngine Sigma, console retro kanggo ngatur kabeh

RetroEngine Sigma

Kanthi semangat pasca-NES Klasik Mini, sing nggawe ulasan sing apik banget yaiku sing kudu dilalekake, kasedhiya RetroEngine Sigma, konsol sing dirancang supaya sampeyan bisa nikmati kabeh konten saka sak panggonan. Cetha manawa retrogaming wis modis, sapa wae sing nolak, luwih-luwih yen kita nganggep judhul sing paling menarik ing PlayStation Store yaiku obat sing tepat, utawa NES Klasik Mini wis didol nganti wates sing ora dikarepake, nggawe pasar liyane ndhuwur rega pasar. Mula, kita bakal njupuk RetroEngine Sigma, konsol sing sampeyan bisa seneng judhul saka NEO-GEO nganti PlayStation.

Kaya sing wis diwaca, iki minangka konsol sing bisa sampeyan lakoni karo RetroEngine Sigma:

  • Atari 2600
  • Amsrad
  • Atari 7800
  • Atari ST
  • Lynx
  • MSX
  • Kanthong NEO-GEO
  • NEO-GEO Warna Saku
  • Komodor
  • CD Sega
  • Sega 32X
  • Sistem Master Sega
  • Vectrex
  • Sinclair
  • Game Boy
  • Game Boy Game
  • Game Boy Advance
  • Sistem Hiburan Nintendo
  • NEO-GEO
  • Nintendo 64
  • Gear Game
  • MAME
  • Nintendo 64
  • PlayStation
  • Super Nintendo
  • Sega Mega Drive
  • Sega Genesis

Lan akeh liyane, mula aja nganti lali rinci. Konsol duwe prosesor 1,2 GHz lan RAM 512MB, Kayane sithik, nanging cukup kanggo mbukak konten iki tanpa watesan. Kajaba iku, bakal duwe rong port USB kanggo kontrol sing pengin digunakake, lan liwat HDMI, bakal kompatibel karo televisi 4K, sanajan sampeyan ora bakal nggunakake resolusi iki kanthi njupuk game.

Kepiye cara liya, bakal ditambahake port Bluetooth lan WiFi, iku modular. Konsol iki saiki dadi proyek crowdfunding, nanging isih ana watesan lan kita pengin dadi kenyataan. Regane bakal diwiwiti € 49 yen wis kasedhiya nalika ninggalake platform Indiegogo, mula sampeyan kudu pesenan yen ora pengin entek.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   rongga ngandika

    Sejatine dheweke wis kloning Raspberry Pi 3 karo RecalBox. Fitur sing padha, antarmuka sing padha. Mesthine, regane larang banget yen uga game.

  2.   almarag ngandika

    Lan aku ujar, apa dheweke bakal duwe lisensi sing cocog karo game utawa mung emulator murni lan sampeyan golek urip nganggo ROMS? Apa sing bakal dikandhakake Nintendo yen mentas nerbitake edisi klasik? Nalika aku ndeleng pengacara teka ...