Kindle Voyage, eReader sing sampurna kanthi rega sing ora apik

Amazon

Sawise ngenteni suwe Plancongan Sedulur Wis didol kanthi resmi ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Spanyol. Kanggo sing ora ngerti sejarah Amazon eReader iki kanthi cedhak, kita bisa menehi pitutur marang kowe, sanajan kasunyatane ditampilake meh setaun kepungkur, durung tekan negara kita nganti sawetara minggu kepungkur, sawise ngalami pirang-pirang masalah. Nanging, durung nate diumumake dening perusahaan sing dikelola Jezz Bezos.

Ing sawetara dina pungkasan kita duwe kesempatan kanggo nyoba buku elektronik anyar iki kanggo nawakake analisis sing bisa dideleng ing ngisor iki. Ing kono, kita bakal menehi akeh informasi babagan Voyage, akeh gambar supaya sampeyan bisa ngapresiasi desain sing tliti lan uga pendapat babagan piranti iki sing wis bisa dikandhani yen watese sampurna, nanging yen bisa uga regane larang banget.

Desain, landasan pelayaran Kindle Voyage iki

Yen mung prekara iki, Kindle Voyage pancen paling penting, amarga pungkasane piranti iki kita bisa meh padha karo liyane kayata Kindle Paperwhite utawa piranti Kobo. Nanging, sing ora bakal ditemokake ing piranti liyane jinis iki, yaiku kanthi keamanan total desain ati-ati sing ditawakake kanthi bahan premium kayata magnesium.

Saliyane nggunakake bahan bermutu, uga digawe supaya katon ayu lan uga bisa ndemek sentuhan sing nyenengake. Sanalika sampeyan nyekel Kindle Voyage iki, sampeyan bakal cepet ngerti manawa ora duwe gadget ing tangan sampeyan.

Piranti iki uga nduweni keanehan sing Tombol fisik siji, tombol urip lan mati, sing dununge ing sisih mburi, kabeh kiwa ing layar. Ing pojok ngisor ana konektor microUSB kanggo ngisi daya piranti utawa ngirim ebook lan data saka komputer.

Ing gambar ing ngisor iki, kita bisa ndeleng tombol sing diucapake lan uga salah sawijining rincian paling elek ing Kindle Voyage iki, yaiku strip sing padhang sing ora ana gunane lan mbuwang dina kanthi kotor, nalika nemplekake driji kanthi terus.

Amazon

Kanggo mungkasi review cilik babagan Kindle Voyage iki, kudu disorot ing sisih ngarep, lan kiwa lan tengen papat sensor sing bakal ngidini kita nguripake kaca lan cepet narik kawigaten sanalika njupuk eReader iki saka kothak. Kita bisa ndeleng sensor kasebut ing gambar ing ngisor iki.

Amazon

Layar; ketajaman lan resolusi sing gedhe

Layar minangka kekuwatan gedhe saka Kindle Voyage iki lan yaiku Amazon wis bisa nindakake tugas sing apik. Yen sampeyan wis nyoba Kindle Paperwhite, sampeyan bakal weruh kejelasan lan resolusi gedhe sing ditawakake layar piranti iki, nanging ing Kindle Voyage, rong aspek kasebut wis saya apik banget kanggo pangguna.

Kanthi ukuran 6 inci, padha karo sing ditawakake piranti liyane ing pasar, lan résolusi 300 dpi, layar Voyaga ngisi sisih ngarep eReader lan nawakake pengalaman sing luwih apik.

Kajaba iku, salah sawijining kabaruan sing hebat sing ditampilake Amazon eReader anyar yaiku kamungkinan ngatur kecerahan kanthi otomatis gumantung saka cahya ing papan sing bakal diwaca. Sawise dicoba aku banjur menehi katrangan marang kowe mode padhange otomatis iki bisa digunakake kanthi cukup, sanajan gumantung karo masing-masing, bisa uga sampeyan milih sing padhang banget lan luwih milih milih kanthi manual.

Amazon

Hardware lan Batere

Amazon Kindle anyar iki wis nambah meh kabeh cara dibandhingake karo sadurunge, lan salah sawijining conto yaiku pangolahan anyar sing dipasang ing njero, luwih kuat, kanthi kacepetan 1 GHz lan ngidini sampeyan luwih seneng maca digital. Didhukung memori RAM 1 GB ndadekake Voyage iki minangka salah sawijining buku elektronik paling kuat ing pasar.

Ruang panyimpenan internal piranti iki ora dhuwur banget, 4 GB, nanging luwih saka cukup kanggo nyimpen perpustakaan buku kanthi format digital. Wektu iki Kita ora bakal bisa nggedhekake papan iki kanthi nggunakake kertu microSD amarga ora nawakake pilihan. Kosok baline, lan yen mbutuhake luwih akeh papan, kita bisa nggunakake sawetara layanan panyimpenan maya sing saiki ana ing rolas, kalebu Amazon.

Minangka batere, sing biasane ora dadi masalah ing jinis piranti iki, beda karo contone piranti seluler, Kindle Voyage nawakake sawetara minggu, sanajan gumantung banget karo saben pangguna amarga ing jinis buku elektronik iki Otonomi cahya integral bakal gumantung saka derajat cahya sing digunakake.

Mbok menawa ana pangguna sing bakal entuk otonomi sawetara wulan lan pangguna liyane sing maca pirang-pirang jam saben dina lan bakal terus terang, bisa uga ora entuk batere luwih saka rong minggu.

Pambiji kita yaiku manawa batere Kindle Voyage pancen wis tugas lan sawise kita meksa pirang-pirang dina, kita wis entuk otonomi meh 3 minggu.

Amazon

Nangani piranti lan pilihan

Plancongan Sedulur Iki gampang banget kanggo digunakake lan ora nemoni kasusahan kanggo pangguna apa wae amarga mesthi gampang ditangani sanajan piranti saka jinis iki durung digunakake.

Babagan opsi sing ditawakake eReader iki, meh ora beda karo piranti liyane jinis iki. Kita bisa ngganti ukuran font, font dhewe utawa njupuk cathetan, uga golek tembung apa wae sing ora dingerteni ing kamus.

Amazon

Kula njupuk plancongan Sedulur

Sawise nyoba Kindle Voyage iki suwene pirang-pirang minggu, pendapatku ora luwih positif, lan uga desain premium piranti iki, sing miturutku aku ora peduli amarga aku mesthi nggawa eReader ing kasus sing ngalangi. saka dideleng, kekuwatan, resolusi lan ketajaman layar sampeyan ngidini sampeyan seneng maca digital kanthi cara sing angel dicocogake.

Aku bakal nerangake ing bagean sabanjure, nanging Yen ana wong sing takon babagan eReader sing bakal dituku, aku bakal menehi saran babagan Kindle Voyage iki, yen sampeyan ora mikir mbuwang dhuwit, Kindle iki regane (189.99 euro kanthi model paling dhasar).

Apa rega tuku Kindle Voyage?

Pitakon iki duwe wangsulan sing mesthi rumit Ya, yen mung ndeleng spesifikasi, fungsi, lan pilihan sing ditawakake Kindle Voyage, wangsulan bakal dadi ya. Sayange karo tuku piranti teknologi apa wae, mula regane, sing nalika eReader iki jelas banget.

Lan kasunyatane, sanajan ana desain apik lan spesifikasi gedhe banget, ora ana bedane karo piranti liyane jinis iki, sing regane luwih murah. Yen sampeyan duwe dhuwit utawa ora preduli mbuwang ing eReader sing bakal digunakake lan nikmati nganti pirang-pirang taun, Kindle Voyage bisa dituku. Nanging, yen sampeyan ora duwe dhuwit kanggo nyisakke lan ora kakehan nggunakake buku elektronik, tanpa ragu manawa pilihan sampeyan bakal dadi piranti liyane.

Iki Sampeyan ora kudu lali yen mung pendapatku lan saben wong kudu ngregani apa sing dikarepake lan dibutuhake, lan utamane dhuwit sing kudu dibuwang. Akeh sing ora bakal ragu-ragu nalika tuku eReader iki lan manawa wong liya ora bakal mikirake kemungkinan bisa tuku Kindle Voyage.

Rega lan kasedhiyan

Sawise masalah distribusi dhisikan nalika tekan pasar, Kindle Voyage iki wis didol ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Spanyol. Kasedhiya ing rong model sing beda, kayata kabeh e-book Aamazon, siji nganggo konektivitas WiFi lan liyane nganggo 3G..

Rega kasebut ing kalorone cukup dhuwur kanggo piranti jinis iki lan ing endi kasus Voya kanthi coenctibity tunggal tekan 189.99 euro. Kanggo konektivitas karo WiFi lan 3G, regane nganti 249.99 euro.

Sampeyan bisa tuku model loro saka link ing ngisor iki:

Apa pendapat sampeyan babagan Kindle Voyage iki sawise maca review lengkap?. Sampeyan bisa menehi pendapat ing papan sing diwenehake kanggo komentar utawa liwat jaringan sosial sing ana ing kene. Kita uga pengin ngerti apa sampeyan kudu nandur modal dhuwit sing regane eReader iki utawa sampeyan luwih milih piranti liyane saka pirang-pirang pasar sing kasedhiya lan regane luwih murah.

Pendapat editor

Plancongan Sedulur
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
189.99 a 249.99
  • 100%

  • Plancongan Sedulur
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%

Pros lan cons

Pros

  • Desain
  • Layar
  • Fitur lan tampilan

Contra

  • Rega

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   khayalan geek ngandika

    Wis luwih saka sewulan saiki aku karo bayi iki, lan bisa dakkandhakake manawa ora ana gunane, paling ora yen sampeyan seneng banget maca. Aku pensiun Sony PRS 650 kanggo Voyage lan aku seneng banget.