RiME lan Knack nggegirisi PlayStation Plus ing wulan Februari

Kita ana ing kene video game paling anyar, kaya sing sampeyan ngerteni, kaloro Sony kanthi PlayStation Plus lan Microsoft kanthi tema Gold, nawakake perang game video saben wulan sing apik kanggo kabeh platform kanthi tujuan kanggo gawe uwong yakin para pangguna manawa dheweke seneng layanan langganan paling apik ing pasar.

Ing kasus Sony, dheweke wis bisa nawakake RiME lan Knack, rong game video sing bisa dianggep meh telung A sing bisa narik kawigaten para penggemar liyane. Tindakan lan detail ora bakal kekurangan ing rong game video iki sing bakal menehi sampeyan seneng-seneng nganti pirang-pirang jam… apa maneh sing ditawakake PS Plus ing wulan Februari iki?

Game PS Plus - Februari 2018

Kita miwiti karo Knack, game aksi lan platform kanthi kemungkinan koperasi nganti rong pemain. Game sing dikembangake dening perusahaan kasebut Sony Japan Studio dirilis ing Nopember 2013, ngulandara aksi wong katelu sing main Knack, karakter sing bisa diowahi kanggo nambah prestasine. Game kasebut regane digital saiki udakara 19,99 euro, penghematan menarik. Ing sisih liya RiME, pembangunan nasional (Spanyol) minangka game aksi lan petualangan kanthi nada sing endah lan suwene antara enem nganti wolung jam, luwih modern, wiwit Mei 2017.

  • Knack (PS4)
  • Rime (PS4)
  • StarBlood Arena (PSVR)
  • Flippy's Tesla! (PSVR)
  • Spelunker (PS3)
  • Mugen Souls Z (PS3)
  • Exiles End (PS Vita)
  • Grand Kingdom (PS Vita lan PS4)

Game Emas Xbox Live - Februari 2018

  • Shadow Warrior: Saka 1 Februari nganti 28 Februari (Xbox One)
  • Assasin's Creed Chronicles India wiwit tanggal 16 Februari nganti 15 Maret (Xbox One)
  • Pisah / Kapindho: wiwit tanggal 1 Februari nganti 15 Februari (Xbox One lan Xbox 360º)
  • Taksi Edan: wiwit tanggal 16 Februari nganti 28 Februari (Xbox One lan Xbox 360º)

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.