Mobil otonom pertama Roborace pungkasane kacilakan

Pungkasan minggu iki sajrone Seri Balap Formula E sing dianakake ing Buenos Aires, Roborace siji-sijine wis diatur kanthi paralel, wektu iki kendharaan bakal dikendhaleni piranti lunak, yaiku, kita ngomong babagan mobil otonom. Jinis kompetisi khas iki, mesthine luwih kurang kuat tinimbang nalika manungsa nyopir, bakal luwih akeh sing ilang, nanging bisa kolaborasi kanthi cara sing apik kanggo pangembangan nyopir otonom. Nanging, kayane dheweke ora bisa kerja kaya sing katon, lan apa sejatine balapan mobil otonom Roborace pertama wis rampung musibah, ora mesthi cilaka.

Acara iki wis dikenal minangka sing pertama sing ora duwe driver siji, nyatane, iki pertama kaline RoboRace nggunakake rong mobil ing sirkuit sing padha lan ing wektu sing padha. Untunge, salah sawijining kaluwihan ora duwe driver ing mobil otonom yaiku ora ana cilaka yen kacilakan, lan wis padha. DevBot 2 kacilakan, Apa sing bisa nyedhiyakake pangarep-arep saka wong-wong sing wis ngembangake piranti lunak kanggo kendaraan kasebut sing bisa nyopir kanthi kecepatan nganti 185 kilometer per jam.

Kita bakal mikir manawa ora angel banget yen Tesla Model S bisa nyopir pirang-pirang kilometer tanpa kacilakan. Nanging ing kene kita ngadhepi kasunyatan sing beda banget, lan Tesla umpamane dipandu karo jalur lan kendaraan ing sakiwa tengene, uga pratandhane sing diwaca, nanging mobil-mobil kasebut kanthi cepet ndadekake dheweke angel dikontrol. malah kanggo pilot, mula bakal dadi tes litmus kanggo nyopir otonom, dudu conto kapabilitas. Dadi, kita bakal terus ngawasi nyopir otonom, iki kayane ora minangka indikasi kualitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)