Sage lan Libra 2 minangka eReader Bluetooth anyar Kobo

Kobo (dening Rakuten) terus nggawe taruhan ing pasar e-book, ing ngendi kita wis ngerteni pengaruh sing kuat marang pangembangane, antara liya amarga sukses ngluncurake Kobo Elipsa, piranti hibrida revolusioner sing adol wis ngluwihi pangarepan.

Sawise nyilem jero menyang Kobo Elipsa, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo nganyari maneh sawetara produk lan mula menehi anyar Kobo Libra 2 the Kobo Sage, rong produk kanthi asil dandan ing level hardware lan ngrayakake tekane teknologi Bluetooth. Ayo goleki presentasi Kobo sing anyar iki.

Kobo Sage

Piranti anyar Kobo nglarani tampilan E Ink Carta 1200 sing ukuran 8 inci kanthi resolusi sing nawakake kerapatan 300 piksel per inci. Panyimpenan kasebut bakal mbukak 32GB (kanggo nyisihake tugas lan konten sampeyan) kanthi prosesor 1,8 GHz. Kanthi cara iki, katalog konektivitas nambahake Bluetooth kanggo sistem audiobook sing bakal diluncurake Kobo luwih awal. Kita njaga resistensi banyu IPX8 uga karakteristik merek gaya Light Light PRO lan TypeGenius, ngumumake manawa Kobo Stylus bakal wiwit didol kanthi kapisah amarga bakal kompatibel karo Sage iki.

Kobo Libra 2

Warisan desain sadurunge nanging nganggo Layar 7-inch sing njaga 300 piksel saben inci kanthi teknologi E Ink Carta 1200 sing padha. Kita duwe panyimpenan 32GB sing padha nanging didhukung karo prosesor 1 GHz amarga ora bakal kompatibel karo Kobo Stylus. Ditambahake, ya, konektivitas Bluetooth sing ngidini manajemen audiobooks uga Resistensi banyu IPX8. Produk anyar iki bakal regane luwih murah tinimbang Sage sanajan desaine padha karo desain.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.