Mouse game HyperX Pulsefire Surge saiki kasedhiya

Umume pabrik teknologi gedhe, kalebu komputer, komponen utawa aksesoris, duwe divisi game, HyperX, minangka divisi Kingston, sing misuwur ing jagad iki amarga kertu memori uga hard drive, chip memori, USB ...

Aksesoris pungkasan sing nembe ndeleng cahya divisi Kingston iki yaiku HyperX Pulsefire Surge, model sing makili Pulsefire Surge RGB generasi kaping loro sing nggegirisi pasar luwih saka sewulan kepungkur nanging ora nawakake para gamer kinerja sing bisa diarepake, meksa perusahaan mandheg distribusi lan manufaktur.

Pulsefire Surge RGB, duwe rong tombol ndhuwur cedhak banget sing nyebabake sawetara acara sing ora cocog dipencet, kedadeyan sing umum ing sesi game kanthi jinis game tartamtu sing ana kontrol lan presisi. Kaya sing wis dakkandhakake, HyperX mandheg nggawe lan distribusi terminal iki kanggo nambah operasi tombol lan wiwit saiki wis kasedhiya panggantos: HyperX Pulsefire Surge.

Fitur Kunci Surge HyperX Pulsefire

  • Limang konfigurasi asli sing didhukung nganti 16.000 DPI.
  • Kanthi memori internal, sampeyan bisa nyimpen telung profil rampung independen.
  • Thanks kanggo piranti lunak NGenuity sing kalebu, pangguna bisa ngatur lampu LED model iki liwat pita cahya 360 derajat, tombol kanggo nyetel sensitivitas lan logo HyperX.
  • Piranti lunak sing padha uga ngidini kita ngatur khusus ing pagelaran sensor, pigura lan sensitivitas.

Spesifikasi Lonjakan Pulsefire HyperX

Ergonomis Simetris
sensor Pixart PMW3389
Resolusi Nganti 16.000 DPI
Setelan DPI standar 800/1600/3200 DPI
Kacepetan Ips 450
Akselerasi 50G
Kancing-kancing 6
Tombol kiwa / nengen Omron
Durabilitas Tombol Kiri / Kanan 50 yuta klik
Lampu mburi RGB (16.777.216 warna)
Efek entheng Lampu RGB LED lan patang tingkat padhang
Memori terpadu 3 profil
Jinis sambungan USB 2.0
Tingkat poling 1000Hz
Format data USB 16 bit / poros
Koefisien gesekan dinamis 0.13µ2
Koefisien gesekan statis 0.20µ2
Jinis kabel Kepang kanthi dawa 1.8 meter.
Bobot (tanpa kabel) 100g
Bobot (nganggo kabel) 130g
Dimensi 120.24 mm dawane x 40.70 mm ambane x 62.85 mm ambane.

Rega HipX Pulsefire Surge lan kasedhiya

HyperX Pulsefire Surge Mouse kasedhiya saiki, 2 Juli, kanthi rega ritel sing disaranake Euros 69,99.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.