Nintendo Switch pungkasane wis disusupi lan ora ana sing bisa ndandani

Akeh wong ing saindenging jagad sing wis nyambut gawe sajrone prakteke tekan pasar Nintendo Switch menyang njaluk hack sistem operasi sampeyan. Ing wektu sing padha, kita yakin sampeyan mikir, uga wis akeh insinyur Nintendo lan ahli keamanan sing nemokake kesalahan sistem sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen proses iki ora bisa ditindakake ing konsol game perusahaan Jepang sing misuwur.

Sawise pirang-pirang wulan ngenteni, utamane sawise pitunjuk kaping pisanan muncul ing Februari pungkasan sing nguwatirake kita kabeh babagan kasunyatane pungkasane console bisa disusupi, dina iki kita duwe konfirmasi sing pasti, padha karo rong klompok eksploitasi sing beda. pangembang lan sing ngonfirmasi manawa, sapa wae sing pengin, bisa ngatur kustomisasi unit kanthi kerentanan sing dideteksi ing prosesor Nvidia Tegra X1 saiki ing console.

jailbreak

Sanajan kerentanan sing dingerteni digunakake kanggo hack Nintendo Switch, ora ana sing bakal bisa nindakake apa-apa kanggo mbenerake kesalahan kasebut

Tanpa mangu-mangu, sing paling kuwatir kanggo Nintendo saiki yaiku kasunyatane, sanajan kasunyatane para insinyur, amarga diterbitake resmi dening rong klompok pangembang eksploitasi babagan carane proses kasebut ditindakake lan kerentanan apa sing wis digunakake hack console Nintendo, para insinyur sampeyan ora bisa nindakake apa-apa, paling ora ing konsol game sing wis ora ana ing pabrik lan disebarake ing saindenging jagad, manawa wis dituku utawa isih disebar ing toko.

Dadi luwih rinci, jebule kita ngomong babagan a kesalahan cilik sing dideteksi ing Tegra X1 SoC. Matur suwun, saiki pangguna sing duwe minimal pengetahuan bakal bisa mbukak kode sumber ing Nintendo Switch kanthi kemampuan supaya bisa nginstal, kayata sistem operasi Linux, emulator, game ora resmi lan bisa uga entuk intine, utawa paling ora, yaiku sing wis dibahas ing komunitas, kanggo nggawe salinan cadangan game sing disimpen ing konsol game.

FailOverflow

ReSwitched lan FailOverflow tanggung jawab kanggo hack ing Nintendo Switch

Sing duwe tanggung jawab kanggo tonggak sejarah iki yaiku tim ReSwitched lan FailOverflow. Ing kasus tartamtu saka peralatan Digunakake maneh, anggotane wis duwe wektu kanggo ngembangake alat sing dikenal minangka Fusée Gelee lan kerjane kanthi cara sing gampang ngeksploitasi kerentanan sing ana ing Nvidia Tegra X1 nalika nindakake pemulihan USB. Ing jalur iki sampeyan ngakses bootROM, sing ngidini sampeyan instal firmware anyar sing disesuaikan kanthi cara sing gampang banget, pilihan sing bisa digunakake dening akeh pangguna.

Babagan usul saka FailOverflow, kita ketemu karo ShofEL2. Thanks kanggo alat iki, sampeyan bisa nginstal distribusi adhedhasar Linux lan uga emulator. Alat iki wis kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nggunakake, sanajan ora gampang kaya sadurunge, sebagian amarga nglakoni nggawa risiko dhuwur sing bisa mungkasi konsol sampeyan amarga sampeyan kudu muter karo voltase Nintendo Switch dheweApa maneh, kaya sing katon ing situs web FailOverflow:

Yen Switch sampeyan kobong utawa dadi Ouya, dudu kesalahan kita. Serius, aja sambat yen ana kesalahan.

ReSwitched ngarepake duwe pandhuan kanggo nggunakake piranti lunak sadurunge 15 Juni

Dadi, supaya bisa nginstal salah siji saka loro eksploitasi kasebut nggawe sirkuit cendhak ing salah siji pin konektor Joy-Con sing bener. Thanks kanggo sirkuit cilik iki, mode pemulihan USB diaktifake. Masalah karo Tegra X1 Nvidia yaiku, sajrone nyoba, platform njaluk 65.535 bait kanggo saben panjaluk, jumlah sing ngluwihi kapasitas buffer DMA ing bootROM. Amarga kebanjiran iki, akses diwenehake menyang kabeh aplikasi sing dilindhungi saka sistem, saéngga bisa ngetrapake jinis kode apa wae.

Saiki, Nintendo durung bisa nemokake solusi sing bisa diwenehake kanggo kabeh pangguna sing nggunakake teknik kasebut kanggo hack piranti kasebut. Ndandani liwat piranti lunak dudu solusi sing bisa ditindakake amarga sebilangan gedhe piranti lunak sing digunakake kudu diganti, mula para pangembang nggunakake eksploitasi iki luwih akeh manawa perusahaan bisa blok akses menyang layanan online kanggo pangguna sing nggawe piranti khusus.

Minangka rincian pungkasan, critakake, kaya sing wis diumumake dening komponen ReSwitched, piranti lunak lan kabeh pandhuan lan tutorial sing dibutuhake kanggo digunakake bakal siyap sadurunge tanggal 15 Juni ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)