Saliyane P40, Huawei uga ngenalake Watch GT 2e, asisten Celia, Huawei Video lan liya-liyane.

Huawei Watch GT 2nd

Kurang luwih sewulan kepungkur, Huawei ngumumake manawa tanggal 26 Maret resmi bakal kasedhiya ing Eropa, kisaran P40 anyar sawetara sing kalebu 3 model lan sing wis dibandhingake artikel iki karo sing padha karo Kisaran S20 sing ditampilake wulan Februari kepungkur.

Nanging sajrone acara iki, ora mung duwe Huawei P40 ing telung varian kasebut, 4 yen kita ngetung model Lite sing nggegirisi pasar sawetara minggu kepungkur, amarga perusahaan Asia uga nampilake smartwatch anyar Nonton GT 2e, saliyane asisten dhewe sing dibaptis dadi Celia bebarengan karo layanan liyane.

Huawei Watch GT 2nd

Huawei Watch GT 2nd

Jagad smartwatch terus saya maju saben taun, lan saiki dadi sumber penghasilan penting kanggo pabrikan sing terus milih jinis piranti kasebut lan ing endi kita ora nemu apa-apa sing dikelola dening Wear OS, Sistem operasi Google.

Google ora nate menehi rasa tresna khusus marang sistem operasi kanggo pakean, uga menehi sawetara watesan sing ora bisa ditindakake pabrikan yen pengin nggunakake. Iki meksa pabrike nggunakake sistem operasi dhewe, luwih akeh sistem operasi sing fungsional lan konsumsi baterai sing luwih murah, salah sawijining masalah utama jam tangan pintar.

Komitmen Huawei kanggo jagad cerdas terus menehi nomenklatur sing digunakake nganti saiki lan diarani Huawei Watch GT 2e. Ing Daya tarik utama terminal iki yaiku otonomi, otonomi sing, miturut pabrike, tekan 2 minggu. Kajaba iku, bisa nyilem nganti 5 meter, nawakake dhukungan kanggo luwih saka 100 kegiatan olahraga lan menehi desain olahraga.

Spesifikasi Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2nd

Layar AMOLED 1.39 inci
Prosesor Kirin A1
Memori -
Panyimpenan Simpenan 4 GB
Conectividad Bluetooth 5.1 GPS Wi-Fi
Sistem operasi OS Lite
Sensor Accelerometer giroskop sensor detak jantung sensor cahya sekitar barometer lan magnetometer
Resistencia Nyelam nganti 50 meter - 5 ATM
Kompatibilitas iOS lan Android
Baterei 14 dina
Dimensi 53 × 46.8 × 10.8 mm
Bobot 43 gram
Rega Euros 199

Kasus kasebut digawe saka waja tahan karat lan tali kasebut digabungake, mula kita ora bisa ngganti karo model liyane kaya-kaya nawakake manufaktur liyane kayata Apple lan Samsung. Siji-sijine pilihan kanggo Watch GT 2e sing cocog karo cita rasa kita yaiku tuku kanthi langsung nganggo warna sing disenengi (ireng, abang lan ijo). Tali kasebut nuduhake desain sing padha banget karo desain sing bisa ditemokake ing Nike ing Apple Watch, kanthi bolongan lan uga lampiran gesper.

Huawei Watch GT 2nd

Yen kita arep nggunakake Huawei Watch GT 2e kanggo ngetrapake kegiatan olahraga ruangan nganggo GPS, otonomi dikurangi dadi 30 jam, otonomi sing pengin ditawakake model liyane nalika nggunakake GPS terintegrasi.

Watch kanthi otomatis ndeteksi kegiatan sing kita lakoni, paling ora kegiyatan sing paling umum, fungsi sing cocog kanggo sing mesthi lali manawa jam tangan jam tangan digunakake kanggo luwih saka mung ndeleng wektu lan kabar WhatsApp. Saliyane sensor detak jantung, uga kalebu sensor sing tanggung jawab kanggo ngukur tingkat oksigen ing getih.

Huawei Watch GT 2e, bakal tekan pasar rega 179 euro, lan sanajan durung ana tanggal rilis tartamtu, kemungkinan bakal ditindakake Huawei P40 anyar ing awal April 2020.

Layanan VIP Huawei

Layanan VIP Huawei

Google nawakake 15 GB ruang panyimpenan gratis lan tanpa wates ing cloud kanggo foto lan gambar liwat Foto Google. Kanthi ora nggabungake layanan Google, Huawei wis nyedhiyakake layanan panyimpenan maya dhewe diarani Huawei VIP Service, layanan sing ngidini liwat ID Huawei, duwe cadangan karo foto, video, aplikasi, setelan smartphone ...

Gratis, kita kudu nggunakake Panyimpenan gratis 5GB ditambah 50 GB gratis maneh sajrone 12 wulan sabanjure.

Huawei Video, layanan streaming Huawei

Video Huawei

Amarga ora duwe layanan Google, sanajan bisa diinstal kanthi gampang yen nggoleki internet, perusahaan Asia nawakake layanan video streaming dhewe sing diarani Huawei Video, platform sing kanggo 4,99 euro saben wulan, nawakake akses menyang seri lan film, internasional, Eropa lan Spanyol.

Nanging uga, iki uga menehi film premiere, film sing bisa kita lakoni nyewa 48 jam kanggo seneng ing smartphone utawa tablet, lan mbesuk, uga ing piranti liyane. Kita bisa nyoba Huawei Video kanthi gratis sajrone rong wulan. Kanggo ngakses layanan iki, kita butuh piranti Huawei / Honor kanthi EMUI 5.x utawa luwih dhuwur, lan ID kita pangguna ing Spanyol utawa Italia.

Celia, asisten Huawei dhewe

Celia - Asisten Huawei

Asisten anyar sing teka ing pasar, nindakake saka tangan Huawei lan ngupayakake kekurangan layanan Google. Jenenge, Celia, duwe swarane wanita lan nawakake fungsi sing padha kanggo kita sing saiki bisa ditemokake ing asisten liyane kayata Siri, Alexa, Bixby utawa Google Assistant.

Celia - Asisten Huawei

Ora mung ngidini kita nyetel weker, mriksa agenda utawa ngirim pesen, nanging uga ngidini kita ngakses musik favorit, ngatur puter maneh, ngaktifake lan mateni mode ing smartphone, muter seri komedi, nerjemahake menu restoran, njupuk selfie ...

Kanggo kabeh wong sing prihatin babagan keamanan lan privasi sampeyan, Huawei nganggep iki lan negesake identitas swara mung disimpen ing piranti, kaya iPhone, lan ora bakal dikirim menyang awan. Kajaba iku, tundhuk karo GPDR Eropa.

Celia teka bareng karo Huawei P40, kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris lan Prancis lan kasedhiya kanggo pangguna ing Spanyol, Chili, Meksiko, Kolombia, Inggris lan Prancis.

Babagan swara wanita, ora mungkin ana ing pilihan sing ditawakake asisten, kita bakal duwe pilihan ganti swara kanggo lanang, luwih saka apa-apa amarga Celia minangka jeneng wanita (utawa yen diarani Manolo) Alexa, Siri utawa Bixby minangka jeneng netral, mula kita bisa nyetel jenis kelamin sing dikarepake kanthi nggawe swara lanang utawa wadon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.