Sampeyan nyopir mobil, dudu GPS

Jembatan Cline

Sampeyan bakal takon apa sebabe judhul artikel iki, wangsulane gampang banget, amarga ana kabeh wong, aku pengin menehi kesadaran babagan mbebayani kanggo ngetutake indikasi sistem navigasi kaya-kaya penting banget utawa infallible, sing kudu kita ngerteni manawa ora mangkono. Crita tragis sing dakkandhakake saiki yaiku pasangan sing luwih tuwa, sopir sing umur 64 taun, a GPS lan jembatan, khusus «Jembatan Cline» sing ana ing Chicago.

Ternyata wong lanang umur 64 taun kasebut nyopir kendharane kanthi nggatekake kabeh indikasi GPS, sing luwih apik tinimbang lingkungan nyata, lan aku ujar iki amarga dheweke fokus banget karo sistem navigasi kendharane. ora ana akun yen jembatan kasebut dibongkar (penasaran wiwit taun 2009 dibongkar) utawa jumlah pratandha sing ngelingake babagan kasebut lan bebaya sing ditrapake. Asil kasebut tiba banget saka meh 11 meter, lan sayangé garwane supire tilar donya, sing lungguh ing kursi penumpang.

Iki dudu kaping pisanan (utawa pungkasan) manawa kepiye, amarga linuwih sing diwenehake marang pandhuan GPS, mula kita melu masalah, amarga ana mobil sing pungkasane ana ing tlaga, amarga ing sistem katon dalan sing ora ana ing kasunyatan nyata (lan kosok baline) utawa kaya ngono, kita wis nyebrang jembatan sing dibongkar madhep tiba sing bisa (lan wis) bisa nyebabake bejat.

GPS ora bisa salah

Siji bab kudu jelas banget nalika nggunakake sistem kasebut, lan ing kene umur utawa faktor liyane ora ana alesan, yen GPS akurat banget lan bisa dipercaya, kita bakal duwe mobil sing nyopir dhewe, kaya dene sawetara drone sing bisa digunakake. dipandu karo sistem navigasi terintegrasi, nanging sayangé iki dudu, kita kudu ngerti manawa peta sing kasedhiya kanggo sistem GPS ora dianyari kanthi nyata, bisa wis tuwa luwih saka 3 taun, lan ana owah-owahan dalan, kanthi jeneng utawa uga ing dalan bisa nyebabake kita masalah serius yen ngetutake kanthi setya.

Nalika nyopir mobil, sistem pandhu arah kudu dadi komplit kanggo lelungan, sampeyan kudu percaya karo indikasi nyata lan dalane sadurunge GPS sing dituduhake, sampeyan kudu ngerti manawa GPS mung bisa mbantu, mbantu kita kanggo orientasi awake dhewe, golek ide ing endi kita lan paling penting kanggo nuntun kita liwat wilayah sing ora dingerteni (ing antarane fungsi liyane sing luwih maju), nanging ora kudu dadi prioritas tinimbang urip nyata.

Yen sampeyan ora ngandel, sampeyan mung kudu mriksa dhewe, sampeyan bisa nindakake tes kasebut kanthi nggoleki peta ing wilayah sing wis sampeyan ngerti yen ngerti yen ana kesalahan, utamane ing wilayah sing bubar kerja , kahanan sing dadi perusahaan sing tanggung jawab butuh wektu kanggo nemokake lan ngowahi, sauntara sampeyan bisa ndeleng kepiye sanajan dalane ditutup, GPS sampeyan luwih becik terus maju.

Conto liyane babagan sampeyan ora kudu nggatekake GPS yaiku fiasco Apple sing kondhang, Apple Maps, mesthine sampeyan bakal ngelingi ewu siji kahanan lucu sing nyebabake kegagalan peta kasebut ing sawijining dina (Untunge Apple nyelehake batere lan saiki kegagalan minimal, sanajan isih ana), bayangake sapa sing wani sing nyebrang dalan iki:

Apple Maps

Kanggoku, kaya dene GPS ujar manawa ana emas ing sisih liyane, ing endi wae, guyonan kalebu masalah sing serius banget lan kudu jelas banget, amarga sampeyan ngerti wis dadi sebab utawa pitulung ing matine wong, kanthi ngganggu nyawang utawa ngonfigurasi utawa ngetutake indikasi sing ora bener.

kesimpulan

Pesen kasebut padha karo sing dakbaleni sajrone artikel, GPS? Ya, nanging kanthi ati-ati lan minangka siji pitulung maneh, aja nganti tangan lan ing program sing paling ora bisa uwal saka program. Lan liyane, penting supaya peta sistem navigasi tetep dianyari supaya ora ana kebingungan lan bisa nggayuh misi kanthi efektif, nganyari peta bisa uga abot nanging ana sing kudu ditindakake kanthi rutin.

Kabeh ujar, coba uga gunakake model paling anyar (kanggo mesthekake yen nganyari paling anyar) lan Drive kanthi ati-ati banget!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)