Sampeyan saiki bisa "tuku" Nintendo Switch kanthi rega 236 euro

Nintendo-ngalih-2

Rega Nintendo Switch durung dingerteni, utawa nganti bengi iki. Lan iku Toko Inggris wiwit nawakake pra-pesenan kanggo Nintendo Switch kanthi rega £ 198, sing padha karo udakara 236 euro ing kurs saiki. Iki nggawe sektor terbalik, kayane strategi pariwara liyane, nanging strategi sing mesthi bakal nglegakake para pangguna sing wis mutusake supaya bisa nggunakake salah sawijining cara. Lan perusahaan iki janji bakal ngormati rega kasebut apa wae sing kedadeyan.

Perusahaan kasebut diarani GameSeek lan dadi pemasok barang game console ing Inggris. Tim pariwara wis 'menehi rega' Nintendo Switch kanthi rega 196 kilogram lan iki nawakake minangka cadangan kanggo para pelanggan, nanging ora mung ngidini dheweke menehi cadangan kanthi rega iki, nanging uga njamin perkara sing padha ora ketompo apa. Singkat, sing wis milih Nintendo Switch on GameSeek kanthi rega £ 196, dheweke bakal entuk tanpa mbayar sen liyane (utawa sen).

Kita pengin njlentrehake manawa ora ana sing nuduhake manawa iki bakal dadi rega resmi Nintendo Switch, nanging, Nganti saiki, kabeh nuduhake kasunyatan sing bakal luwih dhuwur tinimbang alangan € 200. Nanging, yen kita ngelingi kinerja grafis Nintendo Switch lan liya-liyane saka kompetisi, bakal mlebu nalar yen ora bakal luwih maju.

Cekake, siji-sijine yaiku konsol bakal teka ing wulan Maret taun ngarep 2017 menyang toko-toko ing negara-negara utama, nanging regane tetep ora resmi, sanajan kita mbayangake GameSeek ora seneng kelangan dhuwit, amarga apa sing ora bakal ngagetne rega sing padha banget karo rega sing ditawakake kanggo reservasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Hahahahahahaha