Samsung CHG90, monitor 'game' 49 inci kanthi teknologi QLED

Samsung CHG90 49 inch monitor game

Jagad 'game' ora mung kalebu produk kayata komputer desktop, laptop sing disiapake kanggo performa paling apik utawa periferal kayata keyboard utawa clurut. Nanging para pemain game iki uga butuh layar sing siyap kanggo menehi maksimal. Lan Samsung setya model khusus kanggo nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo pangguna sing nuntut. Iki sampeyan anyar monitor sudhut mlengkung Samsung CHG90.

Ing sektor kasebut, ana alternatif sing apik banget, nanging Samsung pengin tampil karo peluncuran kasebut ing konferensi Gamescon sing dianakake ing Jerman. Lan apa iki monitor kanggo para pemain duwe salah sawijining ukuran paling gedhe babagan iki: 49 inci kanggo seneng gambar game.

Monitor Samsung CHG90 QLED sudhut mlengkung 49 inci

Uga, Samsung CHG90 minangka monitor jinis sudhut mlengkung - lan meh ora ana bingkai samping. Kelengkungane yaiku 1800R, mula sampeyan bisa mlebu game tanpa diganggu karo elemen eksternal liyane. Uga critakake yen rasio aspeke yaiku 32: 9. Yaiku, kaya sing dikonfirmasi Samsung, ukuran Samsung CHG90 sampeyan padha karo rong monitor 27 inci kanthi rasio 16: 9 bebarengan.

Saliyane, monitor iki nampilake teknologi HDR lan Quantum Dot sing bakal mbantu entuk warna sing realistis. Kajaba iku, kualitas gambar ora ilang suwe-suwe kaya teknologi liyane. Kangge, minangka aspek teknis sing luwih akeh, Samsung CHG90 duwe wektu refresh 1 milidetik. Bisa nganti frekuensi nganti 144 Hz. Lan yen mbutuhake, sampeyan bisa adaptasi dadi 60 utawa 120 Hz.

Pungkasane, Samsung ora pengin akeh kabel ing antarane lan mula ditekanake karo monitor iki game. Siji kabel kanggo kabeh. Ing sisih mburi Samsung CHG90 bakal kasedhiya rong port HDMI, port USB, output Mini DisplayPort lan output audio. Saiki, rega monitor iki sampeyan ora bakal seneng. Apa sampeyan ngetrapake kabeh sing ditawakake, jumlah sing dibayar ora bakal murah: 1.499 dolar (1.275 euro ing kurs).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.