Samsung Galaxy Tab S3 dikonfirmasi bakal teka karo S Pen

Wiwit kelingan Note 7, wis ana akeh desas-desus sing ngomong babagan kemungkinan ditinggalake kisaran Note dening Samsung. Untunge kanggo para penggemar piranti iki, Samsung setuju seminggu kepungkur yen bakal terus nggarap kisaran Note, kanthi diluncurake Note 8 kanggo wulan Agustus taun iki. Nanging kayane ora bakal dadi siji-sijine piranti. Desas desus babagan Galaxy S8 uga negesake manawa Samsung bisa menehi pangguna kemungkinan tuku S Pen sing bakal kompatibel karo layar piranti anyar iki.

Nanging kayane ora bakal dadi siji-sijine, amarga desas-desus paling anyar sing teka saka Korea Selatan, negesake manawa Samsung uga bakal nawakake S Pen minangka pilihan kanggo tablet Galaxy S3, tablet Samsung anyar sing Sampeyan bisa uga bakal ditampilake ing Kongres Dunia Seluler sing bakal dianakake pungkasan wulan iki ing Barcelona. Nanging kaya S8 ing versi sing beda-beda, S Pen ora bakal duwe papan ing njero piranti, dadi kita kudu tuku aksesoris kapisah kanggo bisa nggawa bebarengan.

Gerakan Samsung iki ngelingake banget karo Apple karo model Pro, model sing ditrapake kanggo para profesional lan ora menehi kamungkinan bisa nyimpen Apple Pencil ing jero. Galaxy Tab S3 bakal teka nganggo rong aksesoris asli, uga iPad Pro kanthi model 12,9-inci lan 9,7-inch. Aksesoris bakal keyboard kanthi tutup lan tutup eksklusif kanggo terminal iki. Bisa uga salah sawijine, utawa kalorone, bakal menehi kamungkinan supaya bisa nyimpen S Pen ing njero, supaya ora bisa kelangan nalika transportasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.