Pengalaman Samsung minangka lapisan personalisasi sing bakal ngubur TouchWiz

galaksi-s6

Nalika isih kurang banget ing pungkasan taun iki 2016 lan Android Nougat 7 wis pirang-pirang wulan ing piranti Nexus, pangguna Samsung isih ora bisa seneng versi anyar iki ing komputer lan kita ora ngomong babagan pangguna piranti kisaran sing kurang utawa medium , kita ngomong babagan piranti mewah kaya Galaxy S7 utawa S7 Edge. Kita wis ngerti manawa smartphone iki bebarengan karo Galaxy S6 lan s6 Edge bakal nampa versi anyar mengko, amarga yen duwe akses menyang versi beta lan thanks kanggo betas iki, mula jeneng sing sabanjure dibocor lapisan kustomisasi perusahaan Korea Selatan: Pengalaman Samsung.

Sing tanggung jawab nerbitake warta iki yaiku rekan kerja Android Central lan warta kasebut wis nyebar kaya bubuk mesiu liwat jaringan. Antarmuka anyar iki misale jek sing definitif kanggo piranti perusahaan sing durung suwe dites karo Grace UX, sing bisa digunakake utawa bisa digunakake ing Galaxy Note 7. sing saiki wis ora digunakake. dandan (saliyane jeneng anyar) kanggo terminal sing nginstal sistem operasi nougat versi anyar iki. 

Saiki, apa sing dituduhake wong-wong mau minangka warta langsung ing beta katelu iki, sanajan kasunyatane kayane ora beda banget ing kesan pertama. Pangguna sing ana ing betas karo Samsung Galaxy S7, wis bisa ndeleng pangowahan kasebut:

  • Nganyari keamanan kondhang kanggo wulan Desember
  • Integrasi lengkap amsung Pass menyang sistem
  • Dandan kinerja, konsumsi lan pangowahan cilik ing desain

Kasunyatane, akeh warta bisa disimpen kanggo piranti merek sabanjure, Samsung Galaxy S8 sing bakal ditampilake ing wulan Februari ing kutha Barcelona, ​​kanthi kerangka Kongres Dunia Seluler. Kabeh iki cukup menarik lan Sing paling penting yaiku pangowahan jeneng radikal kanggo lapisan kustomisasi iki, sing nyebabake TouchWiz sing kondhang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)