Sanhok, peta anyar PUBG kanggo PC sing kasedhiya tanggal 22 Juni

Sanajan sukses sing diduweni Fortnite ing antarane para pangguna, utamane sing paling enom, PUBG isih dadi sing disenengi kanggo pangguna sing digoleki game sing luwih cedhak karo kasunyatan. PUBG saiki kasedhiya ing Xbox, PC, Android, lan ing iOS. Saiki, pengumuman peluncuran PS4 isih ora menehi gejala urip kaya versi Nintendo Switch.

Wingi, PUBG nampa update gedhe ing versi kanggo piranti seluler sing ditambahake mode wong pisanan, bebarengan karo nomer akeh fitur anyar. Nanging ora mung warta sing ditawakake game iki, amarga pangguna versi PC bakal nampa peta anyar Jumuah sabanjure: Sanhok.

Sanhok bakal nggayuh kabeh pangguna kanthi nganyari, saiki mung kanggo pangguna PC, Pangguna Xbox kudu ngenteni maneh, supaya bisa nikmati peta anyar iki, sing keanehan utamane ukurane: 4x4km, dibandhingake karo peta Erangel lan Miramar, sing ukurane 8 × 8 km.

Dimensi suda saka peta anyar iki bakal ngidini sampeyan seneng game luwih cepet lan uga seneng gaman anyar sing teka kanggo ngganti SCAR-L. Kita ngomong babagan QBZ95, bedhil sing ngidini sampeyan nyimpen 30 peluru ing kartrij, bisa diupgrade nganti 40 lan uga bisa ngobong 1,4 kali luwih cepet tinimbang SCAR-L. Senjata anyar iki mung kasedhiya ing peta iki, lan SCAR-L bakal terus ing rong liyane.

Peta iki wis diwiwiti beta wulan Mei kepungkur, mula bisa uga sampeyan ndeleng video ing YouTube utawa PUBG Twich kanthi peta iki. Ing tanggal 22 Juni, peta iki bakal kasedhiya kanggo kabeh pangguna game PC, peta ing endi kahanan cuaca bisa owah kanthi drastis, dadi elemen liyane sing kudu dipikirake nalika ngitung tembakan jarak adoh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Randy jose ngandika

    Anyar kanggo de pubg?