Nest Cam IQ, revolusi kamera pengawasan omah wis teka

Esuk iki kita kepincut karo acara sing disiapake Nest ing Madrid kanggo njupuk produk anyar saka lemari. Perusahaan Nest mesthi ditondoi kanthi menehi bahan bermutu sing bisa narik kawigaten sapa wae sing nyoba produke, sanajan kasunyatane penetrasi ing Spanyol saya suwe saya alon. Nanging, dina iki dheweke mutusake supaya kita ora mbukak cangkeme.

Tetep karo kita lan temokake Nest Cam IQ, kamera pengawasan omah anyar sing wis ditampilake Nest, sing karakteristik ora bakal nggawe wong ora preduli. Kamera Nest anyar iki, antara liya, sensor 4K lan pangenalan rai sing apik banget.

Kamera kasebut bakal duwe sensor 4K sing bakal nawakake gambar sing tajem nganti 12x, dene loro nanoLED lateral kanthi infrared bakal ngidini kita ngasilake asil sing padha ing peteng, kita bisa verifikasi lan mbuktekake manawa sejatine bisa digunakake kita marang. Kamera iki bisa nawakake siaran langsung kanthi kualitas 1080p (FullHD) apa sing kedadeyan, sing bakal nggunakake Kabar Nest Ware, pangenalan wajah wis tekan kamera pengawasan ing omah, lan bisa digunakake kanthi apik supaya bisa mbedakake segawon kita karo wong sing tanggung jawab mlaku-mlaku. Kanthi cara iki, kita bisa ngatur jinis notifikasi apa sing pengin ditampa, lan uga nggawe jadwal penutupan.

Nduwe sensor 8MP kanthi HDR lan zoom ora kurang saka rolas kali. Sisih mburi bakal duwe telung mikropon lan speaker cukup cukup kuat kanggo njaga obrolan sing jelas tanpa ngganggu acara live sing paling ketat ... apa kita bakal wedi karo wong ala kaya iki? Saliyane, ing donya sing gegandhengan, kita bakal bisa ngakses riwayat kegiyatan suwene 3 jam ing aplikasi Nest, utawa njupuk keuntungan saka rekaman tanpa gangguan sing ditawakake langganan Sarang Sarang.

Kamera bakal diwiwiti saka € 349 kanthi wulan langganan gratis menyang Nest Aware, lan bakal kasedhiya ing media distribusi utama ing Spanyol. Kangge, langganan Nest Aware regane € 10 / wulan kanggo kamera pisanan (utawa € 100 / taun), utawa € 5 / wulan kanggo saben kamera tambahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.