Seedo, thukul mariyuana (utawa apa sing sampeyan karepake) ing omah kanthi gampang

Seedo

Gadget minangka sebab kita dadi. Paling ora, aku ngerti gadget minangka produk elektronik konsumen sing digawe lan supaya urip kita luwih gampang. Mula, saiki kita saiki menehi penemuan khas sing diarani Seedo, omah kaca hidroponik cilik sing ngidini ngidini nandur apa wae sing dikarepake, uga ganja ... Lan sampeyan minangka sawetara pil lan sampeyan ngunggahake alis kanggo golek moralitas sing ora diragukan kanggo saben gadget aneh sing diwenehake. Griya ijo kanthi bentuk kulkas cilik bakal ora dingerteni ing omah sampeyan, lan sampeyan bisa mesthi duwe peppermint kanggo mojitos.

Piranti iki bakal ngidini kita nandur winih utawa pot, uga kalebu aplikasi seluler dhewe sing bakal ngidini kita ngawasi sistem pertumbuhan, supaya kabeh bisa dikontrol lan duwe produksi sing meh ora bisa dibalekake maneh. Ing piranti sing bakal ngidini kita simulasi kahanan becik ing tanduran sing pengin entuk asil sing optimal. Lampu kasebut ora kuwatir, amarga kalebu sistem lampu paten sing bakal nyedhiyakake gizi sing dibutuhake, uga sistem kartrid CO2 lan tembakan kompresi sing bakal ngidini kita ngindhari pestisida lan ambu ora enak saka produksi. Cekakipun, nanem tanduran tanpa rincian pangembangan tanduran.

Ana prekara sing bisa digawe kanthi artifisial, nanging sing bakal nyenengake para mariyuana utawa tanduran arum tartamtu kanthi kuliner. Nduwe sistem sing disegel lan hermetik uga nglacak liwat kamera (kanthi resolusi HD, ati-ati) supaya kita bisa ndeleng keturunan sing tuwuh. Sampeyan uga bisa ngontrol tuwuhing aplikasi, kanthi kabar, nganyari, tanggalan lan kunci otomatis ing lawang, priksa manawa remaja sampeyan pengin nggunakake puff tanpa idin. Aku ora ngerti, Kabeh kayane guyon, lan bisa uga, nanging iki situs web supaya sampeyan bisa ndeleng dhewe produk sing bakal teka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)