Seneng Call of Duty: Memedi Serangan gratis akhir minggu iki

Activision e Tanpa wates Ward ngatur akhir minggu gratis saka Telpon saka tugas: Memedi Serangan DLC Paket 1 en Xbox Live. Saka dina iki dina Jumuah 21 lan nganti Senen, 24 Maret, pangguna saka Xbox One y Xbox 360 bisa ngrasakake paket konten sing bisa didownload Telpon saka tugas: Memedi serangan, rampung gratis. Promosi iki kalebu papat peta ukuran medium / cilik Fog, BayView, Containment and Ignition, gaman - Maverick - kanthi tujuan ganda (kayata senapan serbu lan sniper), uga cicilan Kapindho sing dicicil pisanan, sing anduweni hak Episode 1: Wengi Wengi.

Wiwit saiki, pangguna saka Xbox 360 y Xbox One sing pengin seneng proposal iki mung kudu ngakses Xbox Live, kanggo ngundhuh Telpon saka tugas: Memedi Serangan DLC Paket 1 lan nikmati kesenengan sing ditawakake konten iki.

Telpon saka tugas: Memedi serangan kalebu papat peta multipemain kanthi gameplay klasik saka Telpon saka tugas, masing-masing kanthi setting dhewe, kanthi ukuran ukuran medium / cilik lan macem-macem dolanan. Peta pisanan Kabut Ukurane sedheng / cilik lan nggawe pemain ing pinggir tlaga keruh. Saben zona ing Kabut minangka pakurmatan film horor klasik, kalebu perkemahan sing misterius, televisi sing sumunar, ruang siksa lan pirang-pirang struktur sing kayane ditinggalake, sing bakal ditemokake para pemain nalika nyoba mbukak rahasia rahasia ing level iki. Yen pemain ngrampungake salah sawijining pesenan lapangan tartamtu, dheweke bakal dadi perwujudan kejahatan, dadi salah sawijining karakter paling apik ing film horor, Michael myers. Kajaba iku, nalika semana musik bakal dadi tema Halloween sing kondhang saengga para pemain liyane bakal ngerti yen kudu mlayu nylametake nyawane. BayView minangka peta sing dununge ana ing promenade pinggir segara California, kebak toko hadiah, minangka level sing nawakake dolanan cepet. Pemain kudu ngati-ati serangan artileri sing mematikan saka perusak angkatan laut sing berlabuh cedhak pantai.

cod-memedi-dlc-serangan-rilis-tanggal-2-michael-myers

Katelu level yaiku Ngemot lan nyelehake para pemain ing kutha Meksiko sing rusak, ing endi perang kasebut ditindakake ing pinggir kali sing garing. Tumindak kasebut fokus ing sisa jembatan cilik sing ditinggalake sisa truk kanthi bahan radioaktif. Diubengi karo bar, restoran, greja lan uga balai biliar, Ngemot nawakake macem-macem poin penembakan ing atap kanggo wong sing seneng njaga jarak. Peta nomer papat yaiku kontak lan nyelehake para pemain ing fasilitas sing digawe kanggo ngluncurake pesawat menyang angkasa, sing ana ing Florida. Diilhami dening Tukang limbah - salah sawijining peta kanthi pengikut paling akeh Telpon saka tugas: Perang Modern 2-kontak nawakake ton tindakan liwat gudang sing ditinggalake, wilayah trench ... Kaya yen roket landing crash durung cukup, pertempuran langsung bisa uga rumit dening motor roket ing wilayah uji coba, sing ngetokake geni. perang tembakan sing kuat.

Kaya sing wis kasebut, DLC pisanan saka Nelpon saka tugas: grayangana uga kalebu sing kaping pisanan saka papat episode narasi, Episode 1: Wengi Wengi. Kanthi karakter anyar, gaman lan spesies, Episode 1: Wengi Wengi minangka kelanjutan pengalaman cepet saka pengalaman asli saka Punah de Nelpon saka tugas: grayangana. Ing fasilitas terpencil sing didhelikake ing wilayah sing ditinggalake Alaska, program dhek jaman semana wis nindakake riset babagan asal-usul ancaman alien. Tim recon cilik prajurit elit kudu nyusup kanggo mbasmi makhluk liar. Nalika nindakake tujuwane, dheweke bakal nemokake wujud teror kanthi dimensi sing durung nate dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)