Sensor bekas driji ing sangisore layar Vivo X20 Plus bisa digunakake sanajan goresan

Vivo X20 Plus wis dadi smartphone pertama sing tekan pasar kanthi sensor bekas driji sing ana ing sangisore layar, gaya sing katon ora ditutake karo produsen liyane, kaya sing wis ditemokake ing MWC sing lagi ngrayakake dina iki ing kutha Barcelona lan ing endi kita wis enggal ngandhani.

Nanging akeh pangguna sing ora duwe keraguan, keraguan sing ana gandhengane karo operasi sensor yen piranti kasebut ngalami kerusakan sajrone panggunaan saben dinane kayata goresan sing bisa nyebabake layar, kanthi ora sengaja. JerryRigEverthing wis nyoba banget resistensi terminal iki lan kayane dheweke wis ngatasi, paling ora sebagian.

Kaget, Vivo X20 Plus wis ngliwati tes resistensi goresan kanthi level tekanan beda tanpa ana masalah. Layar, kanthi proteksi Gorrilla Glass, wiwit ngeruk saka Mohs level 6, padha karo piranti sing bisa ditemokake tanpa nyelehake smartphone lan tombol ing kanthong sing padha. Sawise nggawe goresan beda ing area sensor kasebut, iki tetep bisa digunakake tanpa nampilake jinis kerusakan.

Nanging ora mung kedadeyan sing bisa mengaruhi operasi sensor ing sangisore layar. JerryRigSing kabeh nyoba nyoba manawa sensor bakal bisa digunakake nganggo kaca sing retak, tes sing sedhih durung bisa ditindakake amarga wayahe retak, layar wis mandheg dienggo kabeh.

Babagan kualitas bahan kasebut, ketahanan lan resistensi padha karo terminal ing pasar mewah, mula dituduhake manawa Vivo nindakake kanthi apik kanthi macem-macem piranti anyar, mesthi lan nalika nggunakake spesial care karo layar, ora bakal retak dening tiba sengaja lan terminal mandheg digunakake kanthi lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.