Sinau ngatur file nganggo Galeri Foto Windows Live

Galeri Foto Windows Live

Kanggo sinau cara ngatasi file nganggo Galeri Foto Windows Live, sampeyan mung butuh 2 prekara: ngenali saben lambang sing dadi bagean saka antarmuka aplikasi iki uga, ngerti dununge kabeh file multimedia ing komputer.

Objektif saka artikel iki yaiku, yaiku nyoba supaya pamaca sinau luwih akeh babagan aplikasi Microsoft iki, padha karo kasedhiya kanthi gawan ing Windows 7 lan Windows 8; minangka rekomendasi pisanan kanggo nangani file kanthi Galeri Foto Windows Live, kita bisa menehi saran marang sing maca, sadurunge miwiti layanan ing macem-macem akun Microsoft, sing kalebu Skype (utawa Windows Live Messenger), Outlook.com (utawa Hotmail.com), akun YouTube lan sawetara akun ing jaringan sosial.

Ngenali antarmuka sadurunge miwiti ngatasi file nganggo Galeri Foto Windows Live

Tanpa mangu-mangu, iki kudu dadi kegiyatan pertama sing kudu ditindakake, sadurunge nyoba diwiwiti atur file kita nganggo Galeri Foto Windows Live; Kanggo mbukak aplikasi Microsoft iki, kita mung kudu ngenali lambange, sing dununge ing default toolbar Windows. Nalika ngeklik, layar pisanan bakal katon, sing menehi saran supaya pangguna gegandhengan karo format gambar tartamtu, kahanan sing ora bakal ditindakake mengko, masing-masing bakal dibukak kanthi default nganggo aplikasi iki.

Galeri Foto Windows Live 01

Mula, alat kasebut bakal nemokake hard drive utama kita sing nggoleki gambar, foto utawa video. Elemen paling penting sing bakal disorot ing antarmuka yaiku ing ngisor iki:

  • New. Ing kene kita bisa entuk gambar saka piranti eksternal (sing bisa dadi kamera) utawa netepake direktori sing ditemokake gambar lan foto.
  • ngatur. Kanthi pilihan iki, kita bakal bisa nggawe edhisi gambar cilik.
  • Ngatur. Kita bisa menehi label saben gambar, kanthi jeneng sing ngidentifikasi utawa nganggo kontak lan kanca sing wis ditambahake ing akun.
  • Golek Cepet. Iki Panelusuran Cepet sing bakal mbantu kita nemokake file kanthi cepet miturut: tanggal, rating, tag ing sawetara opsi liyane.
  • Tampilake Slide. Iki minangka salah sawijining fungsi sing paling apik ing aplikasi kasebut, amarga kanthi komputer, kita bisa nggawe komputer dadi frame slide, kanthi efek sing akeh, transisi ing antarane saben gambar.
  • Share. Saka antarmuka aplikasi iki, kita bisa ngunggah siji utawa luwih gambar menyang jaringan sosial. Video kasebut bakal diunggah menyang saluran YouTube kita.

Galeri Foto Windows Live 02

Ing pilihan sing padha, pangguna bisa milih sawetara file (gambar utawa video) kanggo dikirim liwat email, ing kene uga bakal nemokake profil sing bisa beda-beda yen nggunakake luwih saka siji.

Trik ngatur file kita nganggo Galeri Foto Windows Live

Bisa diarani ana sawetara trik sing kudu digunakake nalika nerangake atur file kita nganggo Galeri Foto Windows Live, soko sing dadi fungsi khusus dibandhingake karo aplikasi liyane sing ditawakake Microsoft. Contone, yen mbukak «Photos Viewer ing Windows»Kanthi ngeklik kaping pindho ing salah sawijining gambar sing ana ing direktori, ing sisih ngisor antarmuka alat cilik iki, kita bakal nemokake lambang kanthi bingkai; ngeklik ing kana kabeh gambar ing direktori iki bakal ditampilake minangka seri slide kanthi efek "Dissolve" wae.

Galeri Foto Windows Live 04

Nalika ngatur file nganggo Galeri Foto Windows Live, khusus ngomong babagan gambar lan foto, trik sing penting banget ditemokake kanggo milih fungsi "Slide Show", ing endi efek sing akeh bakal ditampilake kanggo digunakake ing saben foto, minangka transisi; kita bisa ngatur kabeh urutan kustom kanthi milih macem-macem folder utawa subdirektori ing hard drive.

Galeri Foto Windows Live 03

Kabeh gambar iki uga bisa dadi host ing layanan SkyDrive, bisa milih siji, sawetara utawa kabeh sing ditemokake ing direktori lan mengko, ngajak kanca supaya bisa mriksa maneh saka layanan Microsoft iki; Ora mung link sing bisa digunakake, amarga kita uga bisa dadi host gambar sing padha ing profil Flickr con pilihan lambang masing-masing ing wilayah Share iki.

Informasi luwih lengkap - Flickr saiki ngidini sampeyan nampilake hak cipta ing foto Pinterest


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.