Analisis speaker Urban Box 7 saka Energy System

kothak kutha 7 tutup

Kita terus tes dina iki warta paling apik saka firma Sistem Energi. Sawise maneh, kita wis bisa nyoba piranti sing ana gandhengane karo musik, speaker Bluetooth. Ing kasus iki yaiku Kothak Perkotaan 7, speaker kanthi garis asli sing mbedakake.

Nyawang kanthi cetha dimaksudake kanggo pamirsa enom, lan ukuran kompak sing bisa ditrapake banget, Urban Box 7 pancen cocog karo musik sampeyan ing endi wae. Apik kekuwatan, panyambungan kanthi sawetara opsi lan rega sing menarik nggawe pilihan kanggo dipikirake.

Urban Box 7… kekuwatan »kanggo mbukak»

Kita wis ndeleng piranti swara jinis speaker sing beda banget. Kita bisa nggawe bedane adhedhasar ukuran, kekuwatan, utawa uga desain. Uga dingerteni carane ana pamicara tartamtu sing dirancang kanggo seneng musik ing omah, amarga bobote, bahan konstruksi utawa bentuk.

Urban Box 7 luwih akeh dirancang supaya kita bisa nikmati musik favorit ing endi wae. Su ukuran kompak dadi piranti sing gampang banget kanggo diangkut. Kanggo iki, Sistem Energi malah kalebu tas nggawa, detail sing dihargai banget. Pembicara sing saiki sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi diskon 21%

Kita seneng ndeleng manawa speaker bluetooth "go" wis ana kekuwatan ora luwih utawa kurang saka 30 Watt. Tenaga sing cocog banget yen kita mbandhingake karo jumlah speaker kompak sing dirancang kanggo portebel. Ngimpi karo Kekuwatan kanggo nyisakke lan kualitas merek paling apik ing omah sing nggawe gadget sing misuwur.

Isi kothak

kothak kutha 7 kothak isi

Nggawe unboxing kanthi cepet, kita nemokake apa sing kalebu ing Energy Box ing njero Urban Box 7. Saliyane speaker, kita nemokake kothak cilik sing isine rong kabel. A kabel jack menyang jack supaya bisa nyambung piranti sing pengin ing port input. Lan liyane Kabel USB mikro sing bakal ngisi daya batere.

Nanging kita nemokake apa sing disenengi. Sistem Energi kalebu karo speaker iki tas nggawa sing kita tresnani. Digawe saka kain alus lan alus sing bakal nglindhungi piranti saka nabrak utawa goresan. Lan uga nuduhake tampilan sing padha banget karo grill speaker dhewe. Ekstra sing kudu "kudu" kanggo kabeh pabrikan nalika nerangake speaker portebel.

Serbaguna lan kompatibel

Urban Box 7, kaya dene pirang-pirang piranti sing diproduksi dening Energy Sistem, misuwur banget kemampuan muter musik kanthi maneka cara. Saliyane sambungan Bluetooth logis, ing kasus iki bluetooth 4.2 karo munggah Kisaran 10 meter. Speaker cilik iki uga fitur Slot kertu SD Mikro. Soko sing nggawe independen saka piranti liyane.

kothak kutha 7 sisih

Sampeyan uga duwe Input tambahan jack 3.5mm. Kita bisa nyambung liwat kabel, sing kalebu ing kothak, piranti audio apa wae kanggo muter apa wae sing dikarepake. Kaya sing kita ngerteni sawetara kemungkinan, supaya seneng Urban Box 7 bisa uga gampang.

Nanging yen 30 Watt kurang, Urban Box 7 multiply. Matur nuwun kanggo Teknologi Stereo Nirkabel Sejati karo kang dietung kita bisa ngubungake karo speaker liyane kaya lan dheweke muni ing stereo. Kualitas sing nggawe dheweke menang poin saka para pesainge. Dheweke uga bisa digandhengake karo pamicara perusahaan liyane.

Penampilan enom lan wani

kothak kutha 7

Kaya sing wis dibahas, Urban Box 7 kayane jelas ditujokake kanggo pamirsa sing isih enom. Lan kedadeyan iki amarga bentuke, lan warna kobalt minangka pratelan maksud. Karo a silinder sing bisa ngelingake kita babagan botol lan bahan plastik kekuatan dhuwur, speaker iki siyap nggawe kita seneng musik ing endi wae.

Unit sing wis ditampa duweni kobalt warna biru Ayu tenan. Lan bayangane narik kawigaten srengenge. Wujude tegese kita ora bisa nggambarake kanthi sisi kaya biasane. Sanajan mangkono, ing dhasar kasebut nduweni permukaan sing rata dadi ora muter. Lan kita uga duwe pilihan kanggo ngadeg jejeg. Kanthi cara iki, amarga kontur bunder sing ana Swara 360º apik tenan.

Iki kothak Urban 7

Yen kita pasang ing posisi horisontal, ing bagean sing wis rampung, kita nemokake tombol fisik. Sawetara kontrol dhasar lan prasaja sing kalebu 4 tombol unik saka kontrol. Kita duwe tombol ing, sing kudu ditinggalake kanggo ngubungake karo smartphone. Tombol muter / ngaso, lan rong tombol liyane kanggo kontrol volume. Sederhana nanging cukup.

kothak kutha 7 tombol

Ing sisih, kita nemokake salah sawijining ekstra sing nggawe Urban Box 7 dadi apik banget. Karo a «Tabung Basis» cara swara bass ora ana tandhingane karo speaker liyane kanthi rega rega. Dheweke nawakake ambane lan kualitas swara sing cocog karo piranti sing luwih gedhe ukurane lan luwih larang. Bisa dadi duweke ngeklik ing kene kanthi diskon 21%.

Ing ngisor kita nemokake siji tutup sing kudu dicopot kanggo ngakses port sambungan. Kanggo ngisi daya batere, sampeyan nemokake Input USB mikro. Lan ing jejere dheweke, kita duwe Slot kertu SD Mikro Lan Input tambahan jack 3.5 mm. Uga ditemokake irisan ing salah sawijining sisih, ing endi bisa masang tali utawa tali kanggo nggawa speker sing digantung ing tas ransel.

kothak kutha 7 mburi

Otonomi kanggo sawetara wektu

Nalika ngomong babagan speaker portebel, masalah gendhing terkadang nggawe dilema. Piranti kanthi batere sing gedhe banget bakal gedhe banget lan mula ora kepenak diangkut. Nanging kanthi batere cilik, sanajan bisa entuk portabilitas, akeh kompromi otonomi lan iki uga dadi masalah. Dadi keseimbangan antara bobot entheng lan otonomi sing apik angel ditemokake.

Kotak Urban Energy System duwe a Batere 2.000 mAh. Ngisi daya batere, sanajan priori bisa uga katon kurang, dawane nganti 6 jam. Ing piranti elektronik, umur batere duwe akeh nuansa. Luwih-luwih ing pamicara sing duwe level daya lan macem-macem jinis reproduksi.

Kita kudu ngerti apa sing bakal dibutuhake telung jam kanggo nggayuh level pangisian daya batere maksimal. Sanajan penutur uga bakal bisa nyambung kanthi sampurna karo jaringan listrik. Gumantung ing puter maneh nganti 6 jam ing speaker sing bobote luwih saka pon ora apa-apa.

Lembar data teknis Sistem Energi Urban Box 7

Brand Sistem Energi
Model Kothak Perkotaan 7
Werna Biru kobalt
Teknologi TWS SI
Sistem swara 2.0
Juru bicara 2 ukuran lengkap 48mm
Konektivitas Bluetooth 4.2
Konektivitas ekstra USB - slot SD mikro - 3.5 jack tambahan
Baterei 2.000 mAh
Otonomi nganti jam 6
Ukuran X x 185 70 70 mm
Bobot 620 g
Rega 62.91 €
Link tuku Kothak Urban Energi 7

Pendapat editor

Pros

  • Desain lan warna
  • Konektivitas TWS
  • Tube Tube
  • Otonomi 6 jam

Contra

  • 3 jam kanggo ngisi batere
  • Kontrol tombol dhasar banget
Kothak Urban Energi 7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
62,91
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.