6 smartphone sing bisa sampeyan tuku kurang saka 300 euro lan ora bakal nguciwani sampeyan

Alcatel Idol 3

Tuku piranti seluler anyar ora biasane dadi tugas sing gampang banget lan kurang nalika sing digoleki iku khusus banget, biasane umume nganggo kualitas paling dhuwur lan kanthi luwih akeh fitur sing luwih apik, lan ora duwe regane larang banget. Kanggo kabeh iki, dina iki kita pengin menehi pilihan kanggo milih smartphone anyar lan kita mutusake nggawe dhaptar menarik sing bakal digunakake 6 smartphone, regane kurang saka 300 euro lan ora bakal nguciwani sampeyan.

Mbok menawi kita saged nyakup rolas terminal ing dhaptar iki, nanging kita wis milih milih 6 sing miturut pendapat kita tanpa sing paling apik, kanthi rega terus ana ing sangisore 300 euro kasebut, yaiku jumlah watesan sing wis ditemtokake kanggo acara iki.

Yen sampeyan pengin tuku piranti seluler anyar, bukak mripat kanthi amba lan waca kanthi tliti amarga bisa nemokake smartphone sing bakal teka, sing bakal menehi fitur sing apik lan sing paling penting tanpa ngganggu kanthong sampeyan kanthi gedhe.

Sony Xperia Aqua M4

Sony

Sony pancen salah sawijining pabrikan utama ing pasar ponsel, sing misuwur banget ing terminal kanthi desain sing tliti lan fitur sing luar biasa ing endi kamera biasane misuwur.

Este Sony Xperia Aqua M4 minangka salah sawijining piranti seluler paling anyar, yaiku wis ngrebut akeh pangguna, kanthi rega 277 euro, nanging paling penting kanggo fitur lan spesifikasi sing apik. Lan layar 5-inch sing katon apik, sanajan resolusi kasebut tetep 720p lan prosesor lan RAM luwih saka cukup kanggo pangguna rata-rata. Uga duwe kaluwihan gedhe yaiku anti banyu, sing penting kanggo pangguna sing saya tambah.

Siji-sijine titik sing ringkih yaiku panyimpenan internal Ing versi paling dhasar, versi 8 GB, godhong bebas banget kanggo nginstal aplikasi lan nyimpen foto, lan liya-liyane. Pilihan sing apik bisa uga minangka pilihan kanggo entuk versi 16 GB, sing isih durung bisa menehi kebebasan, nanging bisa uga cukup.

Sampeyan bisa tuku Sony Xperia Aqua M4 iki ing versi 16 GB Kene regane 277 euro.

LG G4s Kab

LG

Kanthi tekane LG G4 ing pasar, pungkasane pangguna bisa duwe piranti seluler nganggo kamera sing apik, fitur mewah lan uga desain sing tliti nganti rinci. Amarga regane, iki bisa uga dudu smartphone sing cocog kanggo kabeh wong, nanging LG ngerti carane ngluncurake terminal, padha karo, nanging ngudhunake fitur sing aneh lan sing paling penting yaiku adaptasi rega pungkasan ing terminal.

Saka pakaryan LG iki tuwuh LG G4s Kab Kanthi layar 5,2 inci lan resolusi 1080p, nawakake pengalaman ndeleng sing padha banget karo unggulan perusahaan kasebut. Ing njero kasebut, kita nemokake RAM 1,5 GB sing umum banget lan prosesor sing luwih murah, nanging ing dhuwur kabutuhan. Kamera uga dikurangi saka segi kinerja, nanging isih kamera sing ngidini kita entuk gambar kanthi kualitas apik banget.

Regane temtu fitur paling apik ing LG G4s iki lan kanggo 245 euro, kita bisa duwe lan nikmati terminal sing apik banget, sanajan LG G4, katon kaya kapal penggedhe LG sing populer.

Sampeyan bisa tuku LG G4s iki Keneregane 245 euro.

Alcatel Idol 3

Samsung

Ora pirang-pirang taun kepungkur, sebagian besar piranti seluler sing bisa dideleng ing pasar ditandatangani dening Alcatel. Nanging, kurang adaptasi lan nganyari maneh ngutuk tenan perusahaan Prancis, sing ing sawetara wulan kepungkur wis maju maneh ing dina iki, umume Idol 3 iki, sing menehi kita keuntungan gedhe kanthi rega sing murah banget.

Kanthi layar 5,5 inci, kamera 13 megapiksel lan batere tahan lama sing bakal njamin sawetara jam, umume pangguna wis cukup kanggo nikmati Alcatel Idol 3. Kajaba iku, kita kudu nambah supaya bisa nambah panyimpenan internal liwat kertu microSD, sing menehi desain sederhana nanging apik uga Nduwe keanehan yaiku terminal sing bisa dibalikke.

Regane ing versi 5,5 inci 249 euro, nanging yen piranti iki kurang cocog karo kabutuhan, kita uga duwe versi sing kasedhiya layar 4,7 inci lan rega 189 euro sing luwih murah.

Sampeyan bisa tuku Alcatel Idol 3 iki Kene regane 249 euro.

Huawei P8 Lite

Huawei

Huawei bisa uga dadi pabrikan piranti seluler sing wis ngerti babagan evolusi paling anyar ing jaman saiki, lan kayata, dadi referensi ing pasar Eropa. Kanggo kabeh iki, kita ora bisa mandheg nuduhake sawetara terminal jarak menengah sing apik banget ing dhaptar iki.

Kanggo kesempatan iki, kita wis milih Huawei P8 Lite, sing wis dibahas karo sampeyan ing acara liyane lan sing cocog kanggo desaine, nanging uga kanggo ciri lan spesifikasi sing cedhak karo terminal sing paling dhuwur. Mesthine regane uga salah sawijining kekuwatan.

Kanthi a Desain logam, dijaga nganti paling cilik, nampilake layar 5-inci kanthi resolusi 720p. Kamera 13 megapiksel meh ora meri karo piranti seluler liyane ing pasar. Pungkasan, kita kudu nyorot batere 2.200 mAh sing bakal menehi otonomi sing gedhe banget lan panyimpenan internal 26 GB, kanthi gampang ditambahi nganggo kertu microSD.

Regane 239 euro (sanajan saiki diturunake ing Amazon dadi 189 euro) kalebu ing antarane salah sawijining smartphone paling apik ing pasar, ing kisaran menengah lan meh sawetara sing paling dhuwur.

Sampeyan bisa tuku Huawei P8 Lite iki Keneregane 189 euro.

BQ Aquaris M5 Kab

BQ

BQ tetep njupuk langkah mbesuk kanthi menehi piranti seluler kanthi rega murah. Ing Aquaris M5 Kab Iki minangka salah sawijining terminal sing bisa dituku kurang saka 300 euro lan bakal menehi luwih saka ciri lan spesifikasi sing menarik.

Ing njero smartphone iki, kita bakal nemokake sing kuat Prosesor Qualcomm 615, sing uga bisa tuku ing rong versi beda babagan RAM tegese. Layar inchi bakal menehi kita tampilan sing apik banget amarga resolusi 1080p.

Pilihan liyane sing apik yaiku kamungkinan bisa ngrasakake sistem operasi Android sing meh ora ana modifikasi, sing mujudake berkah kanggo akeh pangguna sing sengit ing umume kasus lan kabeh lapisan kustomisasi sing digunakake pangguna.

Saiki sampeyan bisa tuku BQ Aquaris M5 iki kanthi a regane 259 euro. Sampeyan bisa tuku liwat Amazon Ora ditemokake produk.

asus zenfone 2

asus zenfone 2

Kanggo nutup dhaptar iki, kita pengin nyakup piranti seluler sing meh ora ngluwihi 300 euro, nanging miturut kita wajar yen kalebu. Kajaba iku, kudu dielingi manawa bisa luwih murah rega kasebut ing tanggal kasebut kanggo dadi pilihan sing menarik kanggo pangguna. Kita ngomong babagan asus zenfone 2 tinimbang karo layar 5,5 inci, a Prosesor Intel Atom lan RAM 4 GB Iki njamin kekuwatan lan pengalaman sing angel dicocogake karo rega smartphone iki.

Yen kita kudu tetep rega 300 euro, ana versi luwih dhasar saka piranti seluler iki kanthi RAM 2 GB lan panyimpenan internal 16 GB sing ora ngluwihi rega sing ditemtokake wiwit wiwitan. Mesthi wae, sethithik maneh, kita bakal duwe ASUS Zenfone 2 sing wis dibahas ing wiwitan lan miturut pendapat kita kudune dituku.

Yen sampeyan pengin tuku ASUS Zenfone 2 iki sampeyan bisa Kene.

Siap tuku piranti seluler anyar kurang saka 300 euro?.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->