7 jam tangan pintar kanggo menehi utawa menehi dhewe Natal iki

Watches Cerdas

ing smartwatches saiki saya rame ing pasar lan wis ora mokal maneh yen ndeleng akeh pangguna sing mriksa email utawa pesen WhatsApp saka jam tangan cerdas sing dipasang ing bangkekan tangan. Ana pranyata sing durung dingerteni nalika ndeleng kabeh wong sing nulungi telpon saka piranti kasebut, nanging mbaka sethithik kita wis adaptasi.

Natal iki mesthine bakal dadi salah sawijining hadiah bintang lan saiki saya akeh sing pengin duwe jam tangan. Yen sampeyan pengin menehi jam tangan kanggo sadulur utawa kanca paling sampeyan, dina iki kita arep menehi dhaptar sawetara jam tangan paling apik ing pasar lan mesthine bakal sukses, wenehake sapa wae sing sampeyan wenehi.

Ing dhaptar iki sampeyan bisa ketemu 7 jam tangan cerdas sing paling apik ing pasar, lan sanajan ora kabeh, yen bisa ngomong manawa ana sing paling apik. Kita uga kalebu piranti kanthi rega sing beda-beda banget, sanajan ora ana sing ngyakinake, sampeyan bisa uga golek jam tangan liyane sing pinter, sing atusan atusan ing pasar.

Moto 360 generasi kaping 2

Motorola

Motorola minangka salah sawijining pabrikan pertama sing miwiti petualangan ngluncurake jam tangan. Moto 360 sing bisa narik kawigaten pangguna akeh, amarga desain sing apik, fitur lan spesifikasi.

Iki versi liya Moto 360 Iki njaga garis utamane babagan desain, lan uga wis nambah sawetara spesifikasi utamane, kayata batere utawa prosesor, sing bakal ngidini kita nindakake kegiatan apa wae karo jam tangan sing cerdas iki.

Motorola uga wis ngira meh kabeh perkara lan wis ngluncurake rong versi beda kanggo Moto 360 generasi kaping loro iki, sing bisa diarani klasik utawa sing dibaptis dadi Sport, sing tujuane kanggo kabeh atlit sing seneng tetep latihan kontrol. pelatihan

Kaya umume piranti jinis iki, Moto 360 anyar iki ora duwe rega suda Lan saiki kita bisa tuku udakara 300 euro. Mesthi wae, tawaran ora kurang ing umume toko, virtual lan fisik, mula mbukak mripatmu amarga bisa ngirit sawetara euro.

Yen Moto 360 generasi kaping loro iki duwe rega sing larang banget, utawa sawetara ciri ora bisa ngyakinake sampeyan, sampeyan bisa tuku Moto 360 asli sing regane luwih murah lan apik kanggo kabeh wong. Sampeyan uga duwe kaunggulan gedhe yen sampeyan uga bisa tuku taline kanthi rega sing luwih murah saengga sampeyan bisa ngatur miturut sing dikarepake miturut cara sing lengkap lan murah.

Samsung GEAR S2 Kab

Samsung

Liyane jam tangan referensi cerdas ing pasar saiki yaiku elegan lan apik Samsung Gear S2, sing entuk angka penjualan sing apik ing pasar lan sawise ndeleng, nyoba lan tutul, mula ora sethithik.

Sawise pirang-pirang upaya perusahaan Korea Selatan ing bentuk smartwatches, pungkasane katon bisa ngasilake kunci sukses. Karo a desain bunder, bezel puteran sing menehi akeh pilihan pangguna lan batere sing luwih apik dibandhingake karo versi sadurunge, minangka kekuwatan utamane.

Kaya umume piranti jinis iki lan kayadene Moto 360 anyar, aspek paling ala ing piranti Samsung iki yaiku regane lan ora prelu digoleki, Samsung Gear S2 anyar iki ora bakal ditemokake kurang saka 350 Euro, regane larang banget kanggo meh kabeh wong.

Watch Alcatel OneTouch

Samsung

Yen kita nggoleki jam tangan sing cocog karo sing apik, apik lan murah, kita bisa milih Watch Alcatel OneTouch, arloji cerdas sing kompatibel karo piranti seluler apa wae lan duwe desain sing santai lan apik gayane, lan mesthi wae ana ciri khas lan spesifikasi, sing ora kalebu piranti sing apik ing pasar, kita bisa ujar manawa kudu tanggung jawab.

Kajaba iku, Watch Alcatel iki nduweni kualitas apik sing ora liya yaiku regane lan yaiku kita bisa tuku jam tangan iki udakara 100 euro.

Yen mandheg nganalisis jam tangan cerdas iki, kita kudu nuduhake manawa ora duwe Android Wear minangka sistem operasi lan bakal menehi otonomi panganggo antara 2 lan 3 dina, saliyane karo sawetara opsi sing menarik, ing antarane yaiku kemungkinan nampa kabar, ngukur detak jantung utawa kemungkinan ngawasi kegiatan fisik.

Oukitel A28 Kab

Oukitel

Yen terus golek jam tangan sing paling penting regane, tanpa nggayuh piranti sing ora ana gunane, kita bisa mikirake kemungkinan entuk sing anyar Oukitel A28 Kab, sing asale saka China kanthi sawetara pilihan sing menarik lan rega skandal.

Lan ana apa karo desain ati-ati banget sing ngelingake sawetara piranti paling apik ing jinis iki ing pasar, smartwatch iki ditampilake minangka piranti sing cocog. Kompatibel karo iOS lan mesthine Android, bakal ngidini kita nelpon lan nampa panggilan, ngawasi jam turu lan kegiatan fisik. Mesthine, kaya meh kabeh piranti saka jinis iki, kita menehi kamungkinan mriksa wektu, nggunakake wektu utawa nyetel weker.

Kaya sing wis diandharake, regane minangka salah sawijining daya tarik Oukitel A28 iki lan yaiku yen kita nggoleki kanthi apik ing jaringan jaringan Kita bisa tuku kurang saka 70 euro kanthi biaya pengiriman kalebu. Mesthine, yen sampeyan pengin duwe telung Hari Raja sabanjure, sampeyan kudu tuku dina iki supaya pangiriman ora telat banget.

Wektu Krikil

pebble

Pebble minangka salah sawijining referensi gedhe ing pasar jam tangan, kanthi piranti sing bisa diarani beda banget karo umume sing ana ing pasar saiki. Ing antarane warta paling anyar saka perusahaan kasebut yaiku Wektu Krikil, arloji cerdas sing bisa kita ucapake beda, independen lan modern.

Kompatibel karo piranti karo sistem operasi iOS lan Android, ditampilake minangka alternatif sing menarik kanggo Apple Watch utawa kabeh piranti Android Wear. Sayang dudu jam tangan sing cerdas kanggo kabeh wong lan kanthi desain khas, lan kanggo perawatan cilik, umume ora disenengi kabeh wong.

Titik sing kuat mesthine batere sing bakal ngidini kita nggunakake Pebble Time iki antara 6 lan 8 dina lan bisa uga ujar manawa nggawe desain aneh lan kekurangan liyane.

Rega Wektu Pebble iki kisaran antara 200 lan 250 euro gumantung saka ngendi kita tuku, dadi yen sampeyan pengin ngirit sawetara euro, sinaoni kanthi tliti babagan endi sing bisa tuku jam tangan Pebble sing anyar.

Sony Smartwatch 3

Sony

Sanajan wis suwe ing pasar, Sony Smartwatch 3 Isih dadi salah sawijining pilihan sing paling menarik yen pengin nganggo piranti ing bangkekan kanthi desain sing tliti, fungsional lan sing paling penting kanthi rega sing luwih menarik, sing wis mudhun banget wiwit diluncurake.

Kompatibel karo piranti Android lan iOS amarga aplikasi kasebut diluncurake sawetara tanggal kepungkur, kapacak kanggo pilihan lan fitur lan desain sing luwih apik ora anaSanajan ngelingake sawetara jam tangan klasik, bisa uga Sony bisa nambah desain kanthi adaptasi karo jaman anyar.

Kaya sing wis diandharake, regane minangka salah sawijining eksponen lan yaiku supaya kita bisa tuku Sony Smartwatch 3 kanthi rega antara 100 lan 150 euro, sanajan kanggo entuk rega paling apik, kita kudu nggoleki ing jaringan kasebut saka jaringan.

Apple Watch

Apple

Mesthi wae ing dhaptar iki, ora bakal kalebu kalebu Apple Watch sing wis entuk dodolan gedhe wiwit tekan pasar sawetara wulan kepungkur. Kanthi desain alun-alun lan rada tanggal, rega sing larang lan asil jangka panjang sing dikritik para pangguna, tetep dadi salah sawijining lintang gedhe ing pasar, sanajan kabeh penyesalan, lan yaiku piranti apa wae Apple sing nggawa kemenangan sing ana gandhengane karo madu .

Ninggalake poin ireng ing Apple Watch iki, kita bisa ujar manawa iki minangka jam tangan sing cocog kanggo kabeh pamilik iPhone lan bakal menehi akeh kemungkinan lan pilihan.

Regane, kaya sing wis kasebut, ora suda kabeh, mula jam tangan iki ora kasedhiya kanggo pangguna apa wae. Yen sampeyan ora ngandel, sampeyan bisa bukak kaca resmi Apple lan priksa kepiye rega Apple Watch paling dhasar bisa dituku kanthi rega 419 euro.

Apa jam tangan sing bakal sampeyan wenehake utawa menehi Natal iki?. Sampeyan bisa menehi pendapat babagan papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)