Snapchat saka 0 nganti 100

Snapchat

Umume kita sing duwe ponsel cerdas biasane duwe aplikasi, sing umume ora digunakake. Lan kita ora diapusi, kita seneng nginstal puluhan aplikasi gratis, mung amarga duwe, nanging banjur arang digunakake. Yen sampeyan mandheg mikir, kanthi keamanan total, kabeh aplikasi sing wis diinstal ing piranti seluler, kanthi frekuensi sampeyan mung nggunakake selusin paling akeh.

Nanging, Salah sawijining aplikasi sing digunakake saben dina, wiwit dina kapisan nginstal, yaiku Snapchat, kanggo opsi beda lan macem-macem sing ditawakake lan amarga bisa dadi aplikasi sing sampurna kanggo prekara tartamtu. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan aplikasi iki lan uga sinau nggunakake, sampeyan kudu terus maca artikel iki.

Apa Snapchat?

Kaya sing wis dakkandhani, yaiku a aplikasi seluler, kasedhiya kanggo platform pasar utama (Android, iOS) lan apa ngidini kita ngirim foto menyang pangguna liyane. Nanging, ora bisa digunakake kayata aplikasi olahpesen cepet lan sapa sing ngirim gambar utawa video bakal bisa mutusake suwene kita bisa ndeleng materi sing dikirim, sadurunge dirusak.

Sawise wektu wis kliwat, materi sing dikirim bakal ilang saka layar tanpa bisa dideleng maneh, pulih utawa disimpen, kajaba pangguna wis mutusake nyimpen ing profil supaya sapa wae bisa ndeleng wektu maksimal 24 jam.

Suksese pancen gedhe banget amarga ora ana pangguna sing bisa nyimpen gambar utawa video kasebutYa, kajaba sampeyan cepet banget nalika njupuk. Nganti saiki, dipercaya ana luwih saka 400 yuta gambar lan video sing dikirim saben dinane, lan sukses kaya ngono Facebook nyoba entuk aplikasi kasebut tanpa sukses kanggo nomer sing mbingungake sing durung dikonfirmasi.

Ayo ndownload aplikasi lan sinau babagan dhasar

Kaping pisanan, kita kudu ndownload aplikasi saka Google Play yen kita duwe smartphone nganggo Android o saka App Store yen piranti seluler anyar duwe iOS minangka sistem operasi. Sawise diinstal Kita kudu ndhaptar kanggo miwiti nggunakake Snapchat. Registrasi iki ora bakal mbutuhake luwih saka sawetara detik. Ora kaya aplikasi liyane, sampeyan kudu ndhaptar liwat email, amarga ora ana gandhengane karo Google utawa aplikasi liyane kanggo nggampangake registrasi.

Yen wis ngakses aplikasi kasebut, iki bakal dadi layar kapisan sing katon, lan iku padha karo Layar utama Snapchat.

Snapchat

Saka kono, kita bakal duwe akses menyang kabeh perkara sing dibutuhake ing aplikasi iki, sing sanajan ora kayane wiwitane minangka aplikasi sing cukup gampang digunakake lan dikelola. Supaya ora ana sing ilang nalika nggunakake layar utama, kita bakal mriksa maneh saben lambang sing katon, diwiwiti saka pojok kiwa ndhuwur.

Kaping pisanan sing ditemokake ing ikon lampu kilat sing bakal ngidini kita ngaktifake utawa mateni nalika njupuk gambar. Ing tengah, kita bisa ndeleng memedi cilik sing bakal nggawa kita menyang layar profil, sing ditampilake kaya sing dideleng ing ngisor iki;

Snapchat

Ikon kaping telu sing nutup baris ndhuwur ngidini kita ngganti kamera ngarep dadi mburi, lan ora mung selfie yen urip manungsa. Ing sisih ngisor, kita kadang bisa ndeleng kothak kanthi angka, lan nuduhake pesen sing wis ditundha kanggo nampa pesen saka kontak kita. Ing sisih tengah tombol rana kanggo motret, lan nutup baris ngisor iki, kita bakal nemokake kabeh crita sing bisa nikmati sing bisa ditrapake saka sawetara kontak terkenal utawa saka kanca sing ditambahake dhewe.

Cara ngirim foto pertama

Sawise ngerti carane navigasi liwat layar utama aplikasi, wayahe wis wiwit mula nggunakake Snapchat kanthi ngirim foto menyang kontak.

Kaping pisanan kita kudu motret, saka layar sing wis diterangake sadurunge. Iki fotoku, sing mung kudu dakgendheki metu saka jendela kantor;

Snapchat

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur, sawise njupuk gambar, Kita bisa nyunting kanthi nambahake, contone, teks sing bisa dilebokake ing papan sing dikarepake. Kita uga bisa milih wektu sing pengin ditampilake gambar menyang kontak utawa kontak sing ngirim, lan uga disimpen ing galeri utawa ing profil aplikasi, sing bisa dideleng kontak sajrone 24 jam.

Sawise nyunting foto, kayata;

Snapchat

Saiki kita bisa milih kontak sing bakal dikirim, mula sampeyan bisa ndeleng. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu pencet panah sing ditampilake ing layar editing gambar ing pojok tengen ngisor.

Sawetara trik sing sampeyan pengin ngerti babagan Snapchat

Snapchat, sanajan minangka aplikasi sing sederhana, ngidini pangguna akeh pilihan sing menarik, sawetara sing rada ndhelik, nanging kita bakal mulang sampeyan liwat trik cilik kasebut.

Aktifake layanan tambahan

Yen sampeyan bisa nindakake karo aplikasi iki lan sing wis padha dakkandhani, Snapchat ndhelikake sawetara layanan ekstra ing antarane kalebu saringan gambar, lampu kilat ngarep utawa repetisi gambar. Kanggo ngaktifake, sampeyan mung kudu pindhah menyang setelan sing ana ing profil sampeyan lan goleki pilihan "Layanan tambahan" ing endi sampeyan kudu ngeklik "Ngatur". Umume layanan kasebut dipateni kanthi gawan, dadi kajaba sampeyan ngaktifake, sampeyan ora bakal bisa nggunakake. Ing kana sampeyan bakal ndeleng layar kaya iki;

Snapchat

Pesen teks kanthi gaya liyane

Yen sampeyan pengin wenehi gaya sing beda kanggo teks sing sampeyan pasang ing gambar, tulis pesen sampeyan banjur pencet «T» sing bakal sampeyan nemokake ing pojok tengen ndhuwur layar nyunting gambar. Yen sampeyan kaping pirang-pirang sampeyan bisa nulis teks ing sawetara posisi. Ing jejere "T" iki sampeyan bisa ngganti warna pesen sampeyan. Sampeyan bisa milih atusan warna kanthi ngeklik sing ditampilake.

Snapchat Tambahake saringan menyang gambar sampeyan

Kaya sing bisa ditindakake ing aplikasi liyane, Kita bisa ngetrapake filter menyang gambar sing bakal menehi sentuhan beda ing fotografi. Kanthi mung ngusapake driji ing layar ing sisih kiwa, kita bisa ndeleng saring liyane. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nambah aksesoris kayata wektu. Ing kene sampeyan duwe conto asu sing wis ditambahake filter, pesen teks lan sawetara stroke abang nganggo potlot. Muga-muga sampeyan nggawe suntingan lan komposisi gambar dadi luwih apik, amarga mine pancen ala banget.

Snapchat

Tambah data adhedhasar lokasi sampeyan

Yen ngidini Snapchat ngakses lokasi, kita bisa nambahake data sing menarik menyang gambar kayata ing ngendi kita, jam piro utawa suhu papan kasebut. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngaktifake lokasi ing piranti seluler lan uga ngidini Snapchat ngakses nalika aplikasi takon. Banjur, ing layar editing gambar, cukup cukup kanggo mindhah driji kita menyang sisih kiwa kanggo ndeleng paramèter kasebut ing gambar kita.

Ganti kamera kanthi cepet

Kaya sing wis diandharake sadurunge, kanggo ngganti kamera sing bisa dipoto, iku gampang kaya ngeklik lambang sing ana ing pojok sisih ndhuwur. Nanging, yen ana alesan apa wae sampeyan ora bisa pencet tombol utawa luwih milih cara kasebut kanthi cara liyane, sampeyan bisa nutul kaping pindho layar kanthi cepet lan kamera bakal kanthi otomatis diganti.

Apa aman ngirim gambar utawa video liwat Snapchat?

Pungkasan, kita ora pengin mungkasi artikel iki tanpa nimbang ngirim utawa ngirim gambar liwat aplikasi sing ditemokake saiki lan uga kudu sinau. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan yaiku nemtokake kanthi becik apa sing dianggep aman lan paling penting kudu njupuk foto sing bakal dikirim.

Snapchat ngidini ngirim gambar sing bisa dideleng karo pangguna liya nganti 10 detik sadurunge dirusak. Iki ora ateges pangguna ora bisa njupuk screenshot, amarga dheweke kudu trampil banget sampeyan kudu ati-ati banget karo jinis gambar sing dikirim, amarga kita ngadhepi aplikasi sing aman, nanging ora ngirim apa-apa.

Siap miwiti nggunakake lan nikmati Snapchat?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   fsola ngandika

    Pancen, kanggo njupuk tangkapan layar sampeyan kudu trampil banget ………….

  2.   Roger ngandika

    Kayane aku salah sawijining aplikasi sing paling mboseni lan ora ana artine: S

  3.   Gabriel ngandika

    Aku ora nate kecanthol banget karo aplikasi kasebut, aku wis nginstal kaping 2 kanggo ngerti apa aku seneng utawa mesthi sengit, lan sing terakhir yaiku keputusan terakhir. Miturut pendapat saya, iku mung aplikasi kanggo klompok tartamtu sing peduli babagan dokumentasi sedina mupangat liwat foto lan video ... nanging ora ana apa-apa. ora entuk bathi liyane.