Speaker Sonos wis kompatibel karo Google Assistant ing Spanyol lan Mexico

Sonos - Asisten Google

Ing taun-taun pungkasan, pamicara cerdas sing dikelola dening asisten virtual wis dadi anggota kulawarga. Saiki umume umume ndeleng Amazon Echo, Sonos, HomePod utawa Google Home ing pirang-pirang omah. Piranti paling anyar saka jinis iki kanggo nampa nganyari utama yaiku kisaran Sonos, sing pungkasane kompatibel karo asisten Google.

Kompatibilitas Sonos karo Asisten Google wis digawe ngemis lan butuh luwih suwe tinimbang sing wis direncanakake perusahaan, nanging wiwit sawetara jam, pungkasane kita bisa ndownload nganyari piranti lunak sing cocog karo nganyari sing wis kasedhiya ing Spanyol uga ing 7 negara liyane.

Thanks kanggo integrasi Asisten Google karo macem-macem speaker Sonos, kita bisa gunakake swara nganggo piranti kanggo muter lagu, nambah program kanggo antrian play, takon babagan cuaca, kontrol otomatis omah kita ...

Artikel sing gegandhengan:
Sonos Move, speaker Sonos anyar menyang luar negeri

Nganti saiki, Asisten Google kompatibel karo speaker Sonos ing Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Kanada, Australia, Prancis, Walanda, Swedia, lan Denmark. Sawise nganyari pungkasan, ora mung kasedhiya ing Spanyol lan Meksiko, nanging uga kasedhiya ing Austria, Irlandia, Italia, Norwegia, Singapura lan Swiss.

Sonos minangka perusahaan pertama sing ngidini pangguna gunakake rong asisten virtual saka piranti sampeyan: Alexa Amazon lan Google Assistant. Amarga ndeleng dalan sing ditindakake para asisten virtual, ora bakal ala yen mbesuk bisa sesambungan karo siji liyane supaya bisa nglengkapi fungsi sing ora bisa ditindakake kanthi individu.

Kauntungan duwe rong asisten swara ing produk Sonos yaiku kita bisa atur saben piranti Sonos kanthi asisten liyaneContone, Amazon ing Sonos Beam ing ruang tamu lan Asisten Google ing pawon. Yen sampeyan nggoleki speker kualitas kanggo nikmati musik favorit lan uga nikmati kaluwihan sing ditawakake asisten virtual, salah sawijining opsi paling apik sing kasedhiya ing pasar yaiku Sonos.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.