Sonos nambah komponen Sonos One ing generasi kaping kalih iki

Nawakake Sonos One saingan HomePod

Sonos terus ngupayakake nambah produke, sanajan uga aliansi penting kayata IKEA. Ing kasus iki, kita nampa kabar apik yen sampeyan pengin entuk Sonos One ing sawetara tanggal sabanjure. Sonos mutusake nganyari komponen internal Sonos One lan saengga nawakake generasi kaping pindho kanthi Bluetooth Low Energy lan akeh kekarepan liyane. Iki tegese perusahaan kepengin narik kawigaten pangguna anyar kanthi tetep loyalitas karo sing wis ana, sing bakal terus nampa update terus kanggo nyakup kabeh warta ing level piranti lunak sing bakal diluncurake perusahaan ing wulan ngarep.

Penting kanggo negesake Sampeyan ora bakal bisa ngerti manawa Sonos minangka generasi pertama utawa kaloro kanthi ndeleng saka njaba, Lan desain eksterior isih padha, mula sampeyan kudu golek sumber resmi kanggo tuku kayata situs web Sonos utawa pusat khusus, aja nganti sampeyan apus-apus. Kita uga kudu negesake manawa luwih akeh memori lan prosesor sing dianyari digabungake supaya piranti bisa navigasi tanpa wedi ing usus Alexa lan HomeKit, layanan IoT saka Amazon lan Apple lan piranti Sonos akrab banget.

Novel liyane yaiku dhukungan kanggo Bluetooth Low Energy, sing bakal ngidini sampeyan nyambung kanthi cepet menyang piranti Sonos kanggo konfigurasi lan liya-liyane, amarga kita eling yen siji-sijine cara kanggo komunikasi karo piranti Sonos yaiku liwat sambungan WiFi, sing nggawe dheweke istimewa. Iki bakal mengaruhi rega yen ing Spanyol model generasi kaping loro anyar yaiku 229 euro, sanajan miturut teori model generasi kaping pisanan bakal didol kanthi diskon sethithik, kita bakal menehi waspada kanthi cepet babagan warta apa wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)