Sony bisa uga ora melu pengalaman lintas platform Minecraft

Mung sawetara dina kepungkur, ing papan perlindungan E3 2017, raksasa teknologi Microsoft ngumumake apa sing bisa dadi update paling gedhe sing wis direncanakake kanggo game populer kasebut. Minecraft. Ing jeneng "Better Together" (luwih apik bebarengan), Minecraft bakal melu pengalaman lintas platform sing ngidini para pemain bisa terus game ing sawijining piranti wiwit papane mandheg ing piranti liyane..

Warta iki, uga warta lan perbaikan liyane sing diumumake, wis ditampa kanthi apik dening kabeh sektor, wiwit para pemain nganti kritikus lan media khusus, nanging kayane Sony bisa nolak melu pengalaman Minecraft lintas platform kasebut, sing bakal nggawe akeh pemain "metu saka game".

Minecraft ora bakal lintas platform kaya sing kita pikirake

Game populer Minecraft, ing tangan Microsoft wiwit njupuk perusahaan sing tanggung jawab telung taun kepungkur (Mojang), iki mesthi dadi salah sawijining protagonis utama ing E3, lan taun iki pancen dobel, sanajan, sayangé, bisa uga ora kabeh senenge.

Perusahaan wis kerja pirang-pirang taun nganti Minecraft  dadi game universal, saiki ana ing endi wae, wiwit saka console lan desktop menyang piranti seluler, lan saiki uga ana ing kasunyatan virtual sing saiki modis. Nanging, sajrone proses iki, kekurangan bisa ditemokake: mode multipemain diwatesi kanggo saben platform.

Minecraft Xbox One Edition

Untunge, watesan iki bakal ilang lan kanthi nganyari "Luwih Bareng" para pemain bisa dolanan karo kanca-kanca lan pilih papane mandheg ora preduli apa platform sing ana. Ya, iki pisanan sing kita percoyo amarga konsol sing kompatibel mung kalebu bagean saka Nintendo Switch lan XBOX, kaya sing diandharake ing Android Central tengah, Sony nolak mbukak jaringan lan melu petualangan lintas platform Minecraft.

Saiki, alasane durung dingerteni, sanajan ana asile masalah kompetisi, uga Sony fokus karo pengalaman multiplayer lan multipemain kanggo PS4 lan PC. Mesthine, sajrone E3 2017 Sony nampilake sing luar biasa dhaptar game anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.