Sony menehi ganti rugi pangguna, limalas wulan PS + regane rolas

Playstation plus

Ora ana pirang-pirang lepuh sing bubar diwiwiti karo pengumuman rega anyar kanggo lengganan PlayStation Plus yen wulan Agustus iki wis rampung, kanthi cara iki rega bisa saya mundhak, sing bakal dadi kerusakan sing jelas kanggo pangguna umum. Kangge, Sony tetep milih nambah kesadaran amarga game berkualitas langganan lan sawetara tawaran sing nyenengake.

Dadi luwih supaya penawaran paling anyar saka Sony nawakake PlayStation Plus ora kurang saka limalas wulan, kanthi rega rolas wulan, sadurunge tarif anyar diwiwiti, sing menehi tawaran sing menarik banget.

Gambar kontrol PlayStation 4

Kaya sing sampeyan ngerteni, lengganan menyang PlayStation Plus bakal larang langganan setaun wiwit € 49,99 nganti € 59,99, 3 wulan wiwit € 19,99 nganti € 24,99 lan 1 wulan saka € 6,99 nganti € 7,99. Tambah rega sing signifikan miturut Sony amarga upaya kanggo nggambarake kahanan pasar sing beda-beda lan mula terus nawakake layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan, kurang luwih apa sing wis dicritakake marang para pengikut akun Twitter pemula babagan cara kerjane.

Kanthi cara iki, kita isih bisa njupuk kauntungan entuk lengganan taunan kanthi rega 49,99 euro, sing isih ana jumlah sing signifikan, nanging bakal nampa kurang saka limalas wulan saka PlayStation Plus, bakal menehi kita akeh wektu kanggo lali babagan dhuwit sing dibutuhake kanggo entuk. Tawaran iki bakal ditrapake kanggo kabeh anggota PlayStation Plus ing bawana Eropa, manawa sampeyan wis langganan utawa ora, dadi dudu tawaran eksklusif. Cekakipun, tawaran apik sing kayane ora bisa nguntungake pangguna kanthi nambah layanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.