Sony PlayStation nyiyapake 6 video game kanggo piranti seluler

Sony

Nintendo bubar ngumumake game video anyar kanggo piranti iOS, kayata Super Mario, nanging dudu siji-sijine perusahaan hiburan digital utama sing bakal melu platform seluler. Smartphone saiki dadi elemen sing penting, pangembang game video ngerti, lan dheweke wis ndeleng ceruk pasar liyane sing bisa narik kawigaten. Liyane sing target pasar iki yaiku Sony Interactive Entertainment, yaiku mantan Sony Computer Entertainment. Divisi anyar iki ditujokake kanggo nggawe game video seluler sing mesthi nduweni kualitas paling dhuwur.

Game kasebut bakal teka ing platform iOS lan Android ing pungkasan Maret 2018, yaiku, jangka panjang, kita bakal uga ora ngelingi artikel iki nalika game dirilis. Nanging warta apik banget yen ngerti yen Sony lagi nggunakake jinis konten iki. Mesthine, game-game kasebut bakal diluncurake sadurunge ing Jepang, kita ora ngerti sepira anggone bakal fokus ing kerangka regional cilik, utamane ing jaman internet, nanging kayane bakal katon. Juru bicara PlayStation dhewe sing ngirim informasi kasebut menyang WSJ, nanging aku terus negesake manawa luwih awal kanggo nambah informasi.

Peluncuran kasebut bakal bertahap saka Jepang lan negara-negara liyane ing bawana Asia, sing bakal rampung ing Amerika Serikat lan bawana Eropa. Nanging, hype saiki ana, dheweke ora pengin menehi indikasi babagan jinis judhul lan protagonis sing bakal kita waca. Kaya Nintendo nolak sing paling gedhe karo Super Mario kanggo pungkasane ngeculake eksklusif kanggo iOS (paling ora sementara).

Alternatif liya yaiku game kasebut mung interaktif kanggo nglengkapi wong liya sing wis ana ing PlayStation, kayadene nampa hadiah ing Fallout 4 amarga entuk manfaat paling saka Fallout Shellter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.