Tinjauan soundbar Xiaomi Mi TV Soundbar

Soundbar TV Kula

Wektu iki kita nggawa sampeyan review babagan produk sing lagi wae bubar kalebu tuku gadget kanggo omah. Kita bisa ngubungake karo televisi utawa musik, nanging utamane nganggo swara. Kita wis bisa mbuktekake palang swara saka Xiaomi, ing Soundbar TV Kula, lan kita pitutur marang kowe apa sing kita pikirake.

Ing level produk, asale saka Xiaomi, kita duwe minimal kualitas dijamin lan desain sing enggal katon. Ing bahan digunakake kanggo konstruksi, kombinasi lan rupane Penawaran kasebut kasedhiya ing level akeh produk ing perusahaan kasebut.

Soundbar paling apik ing pasar?

Ora adil yen diwiwiti kanthi nyebutake iki, luwih-luwih tanpa kudu nyoba pilihan sing ora bisa dietung sing ditawakake pasar saiki. Nanging kita bisa nyritakake babagan pengalaman pangguna sing marem banget ing meh kabeh wilayah sing bar swara bisa gawe bedane.

El pelengkap becik kanggo televisi saka ruang tamu. Kanggo pamirso film utawa seriofil, swara sing ana ing gambar iku penting banget. Lan swarane kaya swara sing padha karo bioskop, pengalaman nonton film utawa seri bisa saya tambah.

Uga, bilah swara Xiaomi yaiku thanks serbaguna kanggo macem-macem kemungkinan sambungan nawakake. Kita bisa nggunakake nganti kapasitas penuh nalika nonton bab seri favorit. Nanging kita uga bisa nikmati nalika santai nalika muter musik saka smartphone.

Tuku saiki Soundbar TV Kula kanthi pengiriman gratis

Desain lan tampilan fisik Mi TV Soundbar

 

Soundbar TVku ing TV

El desain saka batang swara, sanajan bisa uga ora katon, bisa dadi penting banget. Ngelingi meh kabeh digunakake minangka pelengkap televisi utama ing omah, tampilan sing dituduhake ora sepele. Apa maneh, desain bilah swara bisa dadi definitif kanggo mutusake model siji utawa liyane.

Ing kasus iki, asale saka produk Xiaomi, desain minangka aturan umum cenderung nganti padha. Khusus, ing soundbar sing ditemokake tutup ngarep saka speaker digawe saka tekstil kualitas dhuwur werno abu-abu. Materi sing katon kaya tahan, nyenengake yen disentuh, lan sing paling penting yaiku warna sing netral, bisa pas karo meh kabeh jinis dekorasi utawa gaya.

Awak bar swara, lan miturut sisih ngarep, yaiku digawe saka warna plastik putih. Kombinasi sampurna sing, kaya sing dakkandhakake, ora bakal bentrok ing papan apa wae. Kanthi garis modern lan sudhut dibunderaké, nawakake a gambar saiki dadi salah sawijining pusat utawa ora dingerteni. Yen sampeyan lagi golek produk sing berkualitas kanggo omah sampeyan, ora ana sangsi, Mi TV Soundbar iku, lan sampeyan saiki bisa tuku kanthi rega sing paling apik.

Soundbar sing cocog karo kabeh

Ing sisih ndhuwur, kita nemokake kontrol ing macem-macem tombol didadekake siji ing tengah. Ing sisih, kita nemokake tombol ing volume. Kita bisa ngontrol kanthi manual, liwat piranti seluler kita utawa kanthi kontrol tv sing nyambungake. Kanggo cepet ngunggahake utawa nyuda volume piranti, cukup penet terus siji utawa kontrol liyane.

Saliyane volume, kita nemokake opsi sambungan beda karo kang dietung. Ing antarane ana sing misuwur Bluetooth kanggo ponsel kita. Uga ditemokake sambungan saka port optik, saka Pelabuhan SPDIF, loro port RCA lan metu Jack 3.5mm. Mesthi ana sawetara pilihan sing kasedhiya kanggo nggedhekake kemungkinan ngrasakake bar swara Xiaomi asli iki.

Ing mburi yaiku port sambungan. Ana kabeh sing wis dikomentari saliyane input supaya bisa nyambung karo saiki amarga bar swara iki ora duwe batere dhewe. Uga ditemokake ngalih manual supaya kita bisa mateni nalika arep tanpa nggunakake suwe.

Ing ngisor kita nemokake sawetara kancing karet dununge ing ujung lan tengah. Permen karet iki, saliyane kanggo porsi supaya bar ora kesasar ojo ngalih, banget padha nganakake fungsi penting liyane dadi swarane resik. Karet karet aja geter sing ngganggu diprodhuksi dening swara bass lan swara sing bisa disebabake kabinet speaker dhewe.

Kita uga duwe kemungkinan gantung Soundbar TV Xiaomi Mi ing tembok thanks kanggo sawetara bolongan mburi. Ing kothak, kita uga nemokake aksesoris kanggo ngaco ing tembok. Kita kudu nggawe sawetara bolongan ing panggonan sing pengin ditemokake. Lan elinga yen kudu cedhak soket kanggo menehi saiki. Iki soundbar sing sampeyan goleki? Saiki sampeyan bisa tuku Xiaomi Mi TV Soundbar sampeyan ing kene rega paling.

Fitur Mi TV Soundbar

Saliyane kaendahane, kita kudu ujar manawa kwalitas swara sing bisa ditawakake uga apik banget. Wis sawetara dimensi dawa kanggo TV modern sing cukup gedhe. Ukurane 830 x 72 x 86 mm.

We nemu siji 28W total daya lan wis 8 pamicara nyebar sisih-kanggo-sisi kanggo ngirim swara sing jelas, nanging nyenyet. Soko sing bakal nggawe film lan seri sampeyan luwih apik lan ruang tamu bakal entuk akeh poin minangka ruang puter maneh.

Tabel Spesifikasi Teknis

Brand Xiaomi
Model Soundbar TV Kula
Conectividad Bluetooth
Pelabuhan Optik - SPDIF - RCA - 3.5 Jack
Juru bicara 8
Potencia 28 W
Ukuran X x 830 72 86 mm
Bobot 1.920 gram
Rega 76.49 €
Link tuku Soundbar TV Kula

Keuntungan lan Kekurangan Soundbar Mi TV

Pros

Tanpa mangu-mangu, desaine minangka salah sawijining fitur utama.

Kualitas swara pancen apik, komplemen sing sampurna yen ora duwe TV "modern".

Kekuwatan 28 W luwih saka cukup kanggo nggawe ruang tamu resonan kaya bioskop.

Pros

  • Desain
  • Kualitas swara
  • Potencia

Contra

Ora duwe sambungan HDMI

Kanthi sambungan "aux" menyang televisi, kita kudu nambah lan mudhun volume ing piranti kasebut.

Ora duwe batere internal kanggo panggunaan tanpa kabel.

Contra

  • Ora HDMI
  • Kompatibilitas karo sawetara kontrol
  • Ora ana batere

Pendapat editor

Soundbar Xiaomi Mi TV
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
76,49
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 40%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.