SPC Zeus 4G Pro, smartphone sing dianjurake banget kanggo wong tuwa

Smartphone minangka bantuan sing luar biasa kanggo pangguna ing saindenging jagad, nanging amarga akeh lawang sing kudu dibukak kanggo wong-wong sing wis biasa nggunakake, dheweke dadi penghalang komunikasi kanggo akeh pangguna, utamane kanggo pangguna lawas, sing ditemokake ing piranti iki teknologi Martian asli kang padha ora koyone bagean.

SPC wis mutusake kanggo nggawa teknologi seluler nyedhaki wong tuwa kanthi SPC Zeus 4G Pro, smartphone senior kanthi fitur sing luar biasa. Temokake karo kita amarga kita wis nemokake sukses banget nalika nerangake niche pangguna sing nganti saiki wis ditinggalake dening produsen seluler.

Bahan lan desain

SPC wis cetha banget, piranti kudu cahya, tahan lan gampang kanggo nggunakake, soko sing setya dibayangke ing desain iki. SPC Zeus 4G Pro. Mulane kita duwe piranti sing digawe saka polikarbonat ireng. Kasunyatan yen kita duwe tutup mburi sing bisa dicopot (kita bali menyang 2008) lan baterei teka kanthi kapisah, ing isi kothak, katon apik banget.

Kita duwe dimensi 158 * 73 * 9,8 milimeter kanthi bobot total mung 154,5 gram. Rasane entheng, kuwat lan gampang ditangani. Kita ora duwe, Nanging, sembarang jenis akreditasi saka resistance kanggo banyu, soko sing cocog karo rega produk final.

Isine kothak yaiku: Zeus 4G Pro, baterei, manual pangguna, pangisi daya, kabel USB, basis pangisi daya, kasus silikon lan earpiece. Nalika sampeyan bisa ndeleng, pancen ora ana sing ilang. Dihargai manawa ana pangkalan pangisi daya sing bakal nggampangake wong tuwa kanggo nyelehake ing stasiun saben dinane. Ora mbutuhake panggonan khusus, wis loro pin pangisi daya sing bakal nggawe meh ora bisa nindakake kanthi apik, fasilitas kanggo wong tuwa, sing ana ing kene.

Headphone dihargai, perlu kanggo nggunakake Radio FM, lcilik, kang bisa dadi angel golek digunakake, lan pangisi daya, soko kurang lan kurang umum dening manufaktur liyane.

Telpon duwe ngarep kanthi pigura lan layar 5,5 inci, diiringi telung tombol gedhe (njupuk telpon, menu lan bali). Kanggo ngelmu kebatinan kiwa ana trabasan menyang senter sing kapisah, dene ngelmu kebatinan tengen dikhususake kanggo tombol volume lan kunci. Pungkasan, ing sisih ngisor kita duwe USB-C, pin pangisi daya lan Jack 3,5mm.

Ing sisih mburi, peran utama yaiku kanggo kamera kanthi Lampu kilat LED lan tombol tombol, tombol SOS, sing bakal ngidini pangguna ngirim pesen sing wis ditemtokake menyang kontak darurat bebarengan karo nelpon menyang layanan darurat.

Karakteristik teknis

Piranti kasebut dipasang prosesor Quad-Core MT6761V Helio A22 2GHz sing diprodhuksi dening MediaTek lan nganggo Android 11 amarga RAM 3GB. Ing tingkat konektivitas kita duwe jaringan 4G, Bluetooth 5.0, GPS lan mesthi WiFi 2,4GHz lan 5GHz, jaringan sing paling umum digunakake.

Kita diijini njupuk kauntungan saka panyambungan Dual SIM utawa slot panyimpenan kanggo kertu microSD sing bakal menehi kita kamungkinan saka nambah panyimpenan 32GB ROM.

Ing babagan kinerja grafis, kita ditawakake GPU IMG GE8300, nanging iki dudu sing paling relevan, telpon iki ora dirancang kanggo mbukak cangkeme kanthi fitur, pamirsa lan kabutuhan beda banget.

Mode gampang kanggo wong tuwa

Mode Gampang minangka salah sawijining setelan pisanan sing mbukak piranti kasebut nalika ngatur. Secara pribadi, aku nyaranake sampeyan nggawe kabeh pangaturan sing dibutuhake sadurunge nyerahake piranti kasebut menyang pangguna pungkasan. Sawise kita wis setuju kanggo nggunakake SPC «Launcher» darmabakti kanggo wong tuwa, antarmuka panganggo nemen simplified, nuduhake kita dhaftar aplikasi ing ukuran XXL.

Salah sawijining fungsi yaiku "aplikasi", lan iki oraIki ngidini sampeyan milih kanthi tepat aplikasi sing pengin ditampilake ing mode gampang.

Kabeh iki didhukung dening panel sawijining 5,5-inch IPS LCD, kang aku kantun padhange sethitik liyane kanggo njobo. Nduwe rasio aspek 18:09 sing apik banget, kanggo resolusi HD + sing cukup 1440 × 720, menehi kapadhetan piksel 294 PPI.

Otonomi lan kamera

We duwe "cilik" 2.400 mAh baterei sing ditampilake cukup kanggo nggunakake piranti bakal menehi. Kita kudu ngisi daya saben dina, tugas sing gampang karo pangisi daya USB-C 7,5W lan basis pangisian daya sing kita rembugan sadurunge. Total wektu pangisi daya bakal udakara rong jam.

Kamera uga ora bakal fokus analisis iki. Kita duwe sensor 13MP siji kang kita ora ngerti Produsèn lan asil apa bisa samesthine saka piranti karo ciri iki, cukup kanggo njaluk dening. Kamera ngarep 5MP, loro-lorone karo rekaman video FullHD lan sing bakal ngidini kita nggawe telpon video prayoga.

Darmabakti kanggo sing mbutuhake

Kita duwe seri fungsi sing nggawe prabédan ing piranti kanthi ciri iki:

  • Notifikasi menyang pihak katelu: Piranti bakal ngirim kabar menyang kontak sing dipercaya yen ndeteksi telpon ora dijawab utawa baterei kurang saka 15%.
  • Setelan dering cerdas: Piranti bakal nambah volume yen telpon ora kejawab ora dijawab. Banjur bakal bali menyang tingkat sing wis disetel.
  • Konfigurasi jarak jauh: Kanthi ngirim kode SMS, sampeyan bisa nggawe pangaturan jarak jauh tanpa mbutuhake tindakan tambahan.
  • Buku telpon sing gampang digunakake kanthi kontak favorit.
  • Tombol SOS komunikasi otomatis.

Mratelakake panemume Editor

Saka sudut pandangku, SPC wis sukses, nggawa jinis teknologi iki nyedhaki wong tuwa, pangguna sing luwih angel kanggo dheweke. Ana akeh kaluwihan kanggo pangguna lan kanggo wong sing tanggung jawab kanggo ngatur sistem kasebut. Tanpa mangu, saka 149,90, yaiku rega ing Amazon Lan Situs web resmi SPC, sampeyan bakal entuk katentreman atine lan kanca sampeyan bakal entuk status anyar ing tingkat komunikasi.

Zeus 4G Pro Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
149,99 a 169,99
  • 100%

  • Zeus 4G Pro Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 10 de julio de 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain sing terintegrasi kanthi apik
  • Akeh fitur kanggo wong tuwa
  • Radio FM, basis pangisi daya lan kasus
  • rega apik banget

Contra

  • sawetara liyane sumunar
  • Otonomi sing adil
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->