Smart Speaker Wake Up: Jam weker, speaker nganggo charger Alexa lan Qi

Sampeyan ora bisa dadi barang liyane ing wektu sing padha karo produk iki. Nyatane, iku cara sing migunani banget kanggo nggabungake pirang-pirang gadget sing asring ana ing meja bengi, nanging mung dadi siji. Kita ngadhepi produk gabungan sing narik perhatian kita lan sabenere bisa nggawe urip luwih gampang. Kita bakal nganalisis Smart Speaker Wake Up saka Energy Sistem, jam alarm cerdas karo speaker sing janji bakal nindakake akeh prekara. Tetep bareng karo kita kanggo nemokake bagean sing paling apik, kautaman lan uga cacat.

Artikel sing gegandhengan:
Tinjau speaker cerdas Sistem Energi 5

Kaya biasane Disaranake sampeyan luwih dhisik mbukak analisis video, Ing kono, sampeyan ora mung bakal bisa ndeleng kothak kothak, nanging uga langkah-langkah konfigurasi, swarane lan apa sing katon nyata. Kajaba iku, sampeyan bisa langganan lan mbantu komunitas Aktualidad Gadget supaya terus berkembang supaya kita terus nggawa piranti sing paling apik ing pasar ing kabeh aspek. Kaping pisanan, yen sawise nonton video sampeyan wis mutusake, sampeyan bisa mbukak link iki kanggo tuku.

Desain lan bahan: Minimalis lan kompak

Kita jelas miwiti karo desain kasebut. Ing bagean iki, Sistem Energi mutusake kanggo tindakake baris sing padha sing ditandhani kanthi kisaran «Smart Speaker», sing dadi sampeyan ngerti saka analisis sadurungeKabeh padha ngetutake tema sing padha, yaiku desain datar, minimalis kanthi warna putih lan biru. Wake Up iki mung ngetutake nalika tangi. Kita duwe produk sing nuduhake layar LED ing sisih ngarep sing bakal nuduhake indikator lan bakal nuduhake wektu, yaiku a LED visibilitas dhuwur kanthi regulasi intensitas, manawa kita uga bisa mateni. Kita duwe bungkus sing meh lengkap kanggo bahan tekstil sing bakal ngidini swara metu, dene sisihane katon nganggo plastik putih uga sisih mburi. Ing bagean mburi iki, kita duwe port daya USB 5v-2A, sambungan Jack 3,5mm lan port input daya.

  • Ukuran: X x 200 136 100 mm
  • Bobot: 1,33 Kg

Magic teka kanthi panel ndhuwur putih. Kita duwe panel pengisian daya Qi nirkabel sing nawakake tenaga 5W, becik supaya ora ngrusak batere kanthi biaya wengi. Kita uga duwe akeh tombol ing kene sing bakal ngidini kita ngatur lan ngatur Wake Up. Kita ngadhepi piranti sing sanajan ora sithik (kanggo pamicara), ya cukup kompak ngelingi jumlah produk ing siji. Iki, ditambahake karo desaine, meh kabeh tabel katon saka sudut pandangaku, apa ora?

Spesifikasi teknis

Wayahe ngobrol babagan spesifikasi teknis murni iki Bangun, Temenan kita duwe sawetara piranti mung ing siji, kaya sing wis diandharake sadurunge, mula penting banget kanggo masing-masing bagean kanthi rinci: +

  • Sistem speaker lan mikropon
    • 10W daya mutlak
    • Sistem stereo 2.0
    • 1 x 2,25 inci 8W speker lengkap
    • Radiator pasif
    • Frekuensi: 40Hz - 18 kHz kanthi kapitunan kurang saka 1%
    • 2x mikropon
  • Conectividad
    • Bluetooth 5.0 kelas 2 (HSP - HFP - A2DP lan AVRCP codecs)
    • WiFi 2,4 GHz
    • AirPlay lan Spotify Connect
    • Multiroom kompatibel karo ES Smart Speaker lan sawetara Multiroom
    • Input Jack 3,5 mm
  • Ngundhuh port
    • 5V-2A USB
    • 5W Qi Wireless

Aku mikir ora duwe apa-apa, kanthi ringkes kita duwe: Pangisi daya 5W Qi, sistem swara stereo 10W kanthi konektivitas Bluetooth lan WiFi, kompatibilitas AirPlay lan Spotify Connect, pangisi daya kabel standar lan jam weker dewekan kompatibel karo Alexa (kaya liyane saka pesawat). Sejatine aku angel percaya manawa ana prekara sing cocog karo papan cilik kasebut. Nyatane, salah sawijining merek sing nyoba ngluncurake sing padha yaiku Amazon kanthi versi paling anyar yaiku Echo Dot sing kanthi efektif nyakup jam tangan.

Setelan lan layanan tambahan kaya Alexa

Kita miwiti karo konfigurasi pisanan, kanggo iki Sampeyan kudu ndownload aplikasi Energy Sistem Multiroom Wi-Fi (iOS / Android). Ing kene kita bakal nggunakake piranti kaping pisanan, ngubungake menyang jaringan WiFi lan nyetel bagean tartamtu. Kita mesthi ora kudu terus nggunakake asring, sanajan ora bisa mbusak. Sawise mlebu ing sistem sinkronisasi lan kemungkinan nambah piranti kanthi otomatis. Sawise sampeyan wis ngakses jaringan WiFi kita Kita kudu mlebu menyang Amazon kanggo ngubungake karo Alexa lan kabeh wis siyap.

Wiwit saiki kita duwe speaker cerdas karo Alexa, mulane bisa ngupayakake pesanan biasa kayata manajemen produk otomasi ing omah utawa mung muter musik ing Spotify kaya sing dikarepake. Sanajan karo Alexa, kita bakal duwe akses menyang Spotify, aku nyaranake nggunakake aplikasi Multiroom WiFy kanggo menehi akses menyang Spotify Connect lan supaya ora ana masalah. Utamane Yen sampeyan pangguna iPhone, Mac utawa iPad, sampeyan bakal bisa langsung muter musik liwat protokol AirPlay sing bisa digunakake ing piranti kasebut lan piranti liyane saka kisaran Speaker Sistem Cerdas. Yen kita milih Bluetooth, kita mung klik tombol sing diwakili dening telung baris, kita bakal entuk akses menyang pasangan Bluetooth lan bakal katon langsung ing dhaptar.

Kualitas swara lan fungsi

Jam alarm, ojo lali, mula sing penting nganggo rong tombol sing bakal ngidini kita menehi rong weker sing beda. Kanthi cara sing padha, kita duwe "mode wengi" sing surup layar lan malah dipateni yen pengin. Nalika Alexa aktif, lambang bakal murup ing sisih tengen layar, mula kita bakal ngerti manawa bisa njaluk panjaluk. Iki minangka sawetara perkara sing bisa ditindakake:

  • Rungokake musik ing Spotify lan platform liyane kaya Amazon
  • Takon Alexa ngatur weker kita (utawa ngatur kanthi tangan)
  • Takon Alexa supaya kita tangi nganggo radio utawa lagu tartamtu

Iki Bangun saka seri Speaker Cerdas dening Sistem Energi Aku kaget amarga dilengkapi rong speaker stereo sing swarane cukup apik, banter lan bening, bisa ngisi ruangan dobel kanthi lengkap. Mbok menawa ora duwe ukuran sing apik, nanging kita ora kudu lali ukurane amarga kasunyatane bakal dipasang ing meja sisih amben kita, bass sing kuwat banget bisa nggawe apa sing wis dideleng, uga piranti seluler bakal tiba nalika ngisi daya. Ing kasus iki, pangisi daya Qi uga kaget, daya 5W iku apik kanggo diisi saben wengi tanpa digawe panas piranti utawa ora nyebabake batere nandhang sangsara, sampeyan uga duwe alternatif ngisi daya nganggo USB dhewe yen pengin.

Basis Qi duwe tumindak sing cukup jembar, mula yen telpon nuli ora ngipi elek. Utamane duwe rong mikropon, Alexa nanggapi kanthi apik meh ing kahanan apa wae.

Pros

  • Materi lan desain sesuai karo macem-macem pamicara sing cerdas, minimalis lan gampang diselehake
  • Jumlah fungsi sing ana ing piranti siji
  • Regane luwih murah tinimbang kabeh produk kanthi kapisah
  • Spotify Connect, Alexa, AirPlay, Bluetooth 5.0 ... sapa sing menehi luwih akeh?

Contra

  • Aku kangen ngisi daya cepet liwat USB
  • Bisa dadi apik kanggo meja kopi tartamtu
  • Mudhun mung sithik, sanajan alesan kasebut dingerteni
 

Cekakipun pengalamanku Kanthi Smart Speaker Bangun saka Energi Sistem aku kudu ujar manawa wis luwih apik. Kualitas swara cukup kanggo ngisi ruangan kanthi cara standar, desain lan bahan cukup sukses lan akeh fungsi sing digawe dadi produk sing apik banget. Jujur, aku angel golek poin negatif amarga ora ana piranti sing mbandhingake. Kanggo menehi sawetara, nanging bakal dakkandhakake yen aku rindu ngisi daya cepet liwat USB. Sing saya yakin yaiku yen sampeyan tuku pangisi daya Qi, speaker stereo karo Alexa, Spotify Connect lan AirPlay, lan jam weker sing kapisah, sampeyan regane luwih saka € 79 yen Smart Speaker Wake Up saka Energy Sistem iki regane loro-lorone ing situs web resmi minangka langsung ing link iki, Kajaba iku, sampeyan mesthi bakal nemokake tawaran jus ing Jumuah Ireng, Senen Siber lan Natal.

Smart Speaker Wake Up: Jam weker, speaker nganggo charger Alexa lan Qi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
79,99
  • 80%

  • Smart Speaker Wake Up: Jam weker, speaker nganggo charger Alexa lan Qi
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Fungsionalitas
    Penerbit: 90%
  • Bahan
    Penerbit: 83%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eduardo ngandika

    Jam weker iki durung bisa diarepake, dudu jam alarm sing cerdas, uga jam alarm karo Alexa, uga Alexa capta.
    Ing bagean jam weker, omong kosong yen piranti sing nggabungake Alexa ora bisa dioperasikake karo Alexa, semangat Alexa yaiku ngoperasikake piranti mung swarane lan ora bisa nutul tombol, aku duwe jam alarm sing cerdas lan aku mateni utawa surem tampilan, nguripake utawa mateni weker, urip radio, nyuda utawa ngunggahake volume, urip utawa mateni lampu sing diwenehake, uga lampu liyane, lsp, lan liya-liyane mung karo Alexa lan aku ora duwe kanggo nguripake lampu kanggo ndeleng tombol Iku jam weker sing gampang, aku ora nggunakake jam alarm Alexa amarga yen Wi-Fi mati ora bakal muni lan aku wis nemoni masalah karo perusahaan kanggo njaga. wengi lan nglereni internet lan mulane mateni Alexa.
    Ing bagean Alexa ora tundhuk, ora ndhukung spotify, yen sampeyan pengin ngrungokake spotify, sampeyan kudu ngaktifake karo ponsel lan ngirim swara menyang piranti sing dideteksi minangka speaker Wi-Fi, nanging ora ngidini sampeyan ngonfigurasi akun spotify, mula sampeyan butuh interaksi fisik kanthi bagean pangguna lan kegagalan penting yaiku ora ndhukung konfigurasi ing multiroom kanggo ngrungokake bab sing padha ing kabeh alexas sing ana, kegagalan liyane ora sepele.
    Ing bagean komunikasi Alexa liyane fiasco, ora ngakoni komunikasi, yaiku; Sampeyan ora bisa nelpon piranti Alexa liyane, sampeyan utawa kontak, utawa nyelehake, dadi sampeyan kudu lali babagan fungsi interkom langsung.
    Sampeyan uga ora ngidini sampeyan nggawe woro-woro kanggo kabeh eko, aku duwe gema plus ing ruang tamu, input kumandhang ing panelitian, lentur kumandhang ing pawon lan titik kumandhang ing kamare putri lan minangka fungsi sing Aku nggunakake akeh supaya muni pesen kabeh kumandhang.
    Mode bisik-bisik ora bisa digunakake ing piranti iki, nanging sampeyan ngandhani manawa wis diaktifake nanging tekan sawetara tembung sing nggawe sampeyan tuli, ora bisik bisikan sanajan sampeyan ngandhakake yen wis diaktifake lan penting kanggo prekara sing bakal ditindakake umume ana ing kamar turu, yaiku Alexa sing katon kaya prototipe sing pertama.
    Ing bagean swara, cocog karo bass sing apik tanpa distorsi, pangisi daya nirkabel cepet diisi daya kanggo telpon sing ndhukung.
    Aku ora seneng minangka jam alarm lan uga ora seneng karo Alexa, apamaneh Alexa amarga nggawa versi sing winates banget, aku ora nyaranake babar pisan.