Sun lan Bulan Pokémon, ganti kabeh tanpa ngowahi apa-apa

Sun Pokémon

Kita bakal ndeleng paling anyar saka Nintendo lan Pokémon, sing nyata, game console portebel, lan dudu ancaman sing nggawe kita ngubengi dalan kaya nir sing ora ana sing ngelingi maneh, apa sing diarani? Ya, kuwi, Pokémon Go.

Wayahe ngobrol babagan Pokémon Sun lan Moon, yen sampeyan ngira yen bisa ngilangi konten iki, sampeyan bakal entuk untung. Lan kedadeyane Pokémon nggawe kabisat kualitatif cukup menarik. Ana sawetara wong sing seneng saga sing bengok-bengok nganyari sistem game lan grafis, lan Nintendo wis ngerti kepiye ngrungokake lan ing wektu sing padha bisa ngrungokake Pokémon Sun lan Bulan.

Amarga menehi pangowahan sing menarik kanggo game kasebut, nggawe ing wektu anyar sekaligus, tanpa mengaruhi gameplay utawa cara game berkembang, ayo jujur, pancen angel banget. Nanging Nintendo wis apik banget, saiki kita bisa ndeleng Pokémon kaya sing durung nate dingerteni, Kita bisa ujar manawa dheweke duwe grafis sing luar biasa, yen Pokémon prihatin. Menarik banget kanggo mirsani pangowahan visual sing kuat iki, nanging tetep intine.

Bener, game kasebut nglindhungi mode pertempuran sing padha, crita sing padha, pangembangan sing padha, lan sing mesthi nggawe Pokémon menarik, melu perang adhedhasar giliran, bisa mikir nalika gelut. Kanggo iki, kita uga kudu duwe sejarah sing cukup rumit, Fitur liyane sing ora ilang saka tangan edhisi game Nintendo paling anyar iki. Malah kita sing wis nilar Pokémon pirang-pirang taun kepungkur, kita kaget banget karo carane game Nintendo anyar iki berkembang ing endi kita pengin nyekel kabeh wong. Singkatnya, karya Nintendo karo Pokémon Sun lan Moon pancen luar biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)