Steven Spielberg negesake manawa dheweke main Mario ing PlayStation

Mario, tukang ledeng mitos sing dadi misuwur ing saindenging jagad kanthi tangan Nintendo, mesthi digandhengake, ora preduli sepele babagan subyek video game, menyang perusahaan Nintendo, kaya Sonic uga perusahaan. Jepang, Sega, sanajan iki luwih sithik, wiwit durung duwe kesinambungan sing disenengi Mario ing jagad cilik iki.

Sajrone promosi film Ready Player One, Steve Spielberg menehi wawancara karo agensi berita Jepang sing diarani Kyodo. Sajrone wawancara, dheweke ditakoni apa dheweke wis nyoba game kasunyatan virtual, kanggo tema film kasebut, lan dheweke mangsuli: «Aku main karo Mario lan liya-liyane ing PlayStation. Nalika sapisan nyoba, aku ora pengin nyopot gelas".

Mario ing PlayStation? Wis Spielberg ngumumake eksistensi game Nintendo rahasia kanggo platform game video Sony? Apa Mario bakal teka ing PlayStation kanthi kasunyatan virtual? Sayange ora bakal dadi kaya ngono, paling ora kajaba jagad iki bakal rampung lan kegilaan wiwit wiwit ngrebut kabeh jagad. Sing jelas yaiku jagad game video kanggo Steven Spielberg minangka sekunder banget.

Kemungkinan gedhe, Spielberg main game platform sing padha karo Mario karo PlayStation VR, sanajan kita mandheg mikir yen sejatine ora akeh opsi, apa maneh platform sing kompatibel karo kacamata kasunyatan virtual Sony. Yen kita ngilangi Sony lan ngomong babagan Oculus, dheweke bisa uga ngomong babagan game Lucky's Tale. Utawa bisa uga, nalika nyiyapake skrip kanggo film, sawetara anggota tim lebu saka Nintendo Virtual Boy, proyek kacamata kasunyatan virtual dening Nintendo sing dilalekake tanpa rasa sakit utawa kamulyan ing pasar taun 1995.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anggelo Amao Chinchay ngandika

    Yen bisa, kanggo PS2 ana DVD sing nirokake kabeh roman snes lan bisa dimainake kanthi normal.

  2.   Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

    Wow!

bool (bener)