Sugeng ambal warsa kaping 10, Sedulur, revolusi maca elektronik

Pengetan kaping 10 Amazon Kindle

Ana perusahaan ing sektor teknologi konsumen sing wis merevolusi pasar: Apple sing seluler cerdas lan tablet utawa Tesla mobil listrik - lan saiki coba nganggo truk-. Nanging, raksasa Amazon wis sukses ing salah sawijining sektor sing paling akeh dikuasai: sing duwe buku elektronik.

Persis 10 taun kepungkur, ana alternatif sing kuat banget ing pasar: pilihan sing ditawakake dening Sony Jepang utawa malah opsi sing diwenehake Grammata Spanyol. Nanging, sing dingerteni Amazon Kindle carane nindakake kanthi apik yaiku nduwe ekosistem sing sejatine sing bakal nggampangake kabeh pangguna pungkasan. Apa opsi sing diwenehake perusahaan liyane kanggo ngisi eReader karo konten?

Ngerti carane nggawe kabeh ekosistem sing nggawe pangguna

Ekosistem aplikasi Sedulur

Sajrone 10 taun iki, Kindle wis nyedhiyakake dheweke minangka nomer siji sing ora dibantah ing sektor tinta elektronik. Maca sing paling seneng ngerti manawa mung siji cara kanggo nggawa judhul luwih saka siji; tanpa kudu nggawa bobot ing sisih mburi; kanthi teknologi —e-Ink— sing ora bosen mripat lan ngidini sampeyan duwe perpustakaan virtual tanpa kudu ngisi rak ing omah.

Kajaba iku, ana sing uga Amazon ngerti carane nindakake kanthi becik yaiku nang ing multiplatform. Lan yen sampeyan ninggalake Kindle ing omah, kepiye terus maca? Iki minangka aset liyane sing milih piranti lan platform raksasa bisnis online. Lan ngidini sampeyan duwe aplikasi tartamtu ing saben sistem operasi ing sektor iki: Android, iOS, Windows utawa Mac.

Dandan 'hardware' utama

Platform Kindle kuat, nanging sejatine piranti kasebut kudu bisa digunakake. Lan Jeff Bezos mesthi ngerti cara main kertu kanthi apik. Sajrone 10 taun iki, desain maca buku elektronik sing populer wis ganti. Model pertama duwe keyboard QWERTY ngrampungake kanthi gampang nggawe anotasi. Nanging, pangguna kudu lali babagan lampu latar utawa layar sentuh ing taun 2007 utawa 2008. Ora nganti pungkasan taun 2011, nalika Kindle pisanan karo layar tutul katon: Kindle Touch.

Wiwit kuwi, Amazon durung nilarake fitur kasebut ing model sing luwih maju. Yaiku, katalog saiki ing 2017 kasusun saka 4 model sing beda lan kabeh padha ninggalake tombol fisik kanggo menehi pinunjul kanggo panel multi-tutul kanggo nguripake kaca.

Kajaba iku, saka perusahaan Jeff Bezos dheweke uga mikir babagan kabeh kahanan maca. Dadi luwih becik adaptasi sawetara model kanthi kahanan sing kurang umum: model kanthi tampilan e-ink backlit kanggo sing maca wengi lan sing luwih anyar, model sing bisa tahan banyu.

Sambungan saka rong jinis: penting banget kanggo penjualan Amazon

Sedulur karo sambungan 3G

Mesthine, yen sampeyan pengin maca lengkap, sampeyan kudu milih sambungan nirkabel sing bisa menehi kebebasan pangguna kanggo didownload ing endi wae. Mengkono uga: Sambungan WiFi lan 3G kasedhiya supaya buku bisa diunduh kapan wae. Kajaba iku, salah sawijining sebab utama model 3G bisa ditampa kanthi apik yaiku Amazon ngurus mbayar sambungan 3G Kindle sampeyan; perusahaan luwih peduli yen sampeyan terus tuku saham lan nggunakake platform.

'Menang' utama Kindle: akeh tawaran buku lan layanan sing gegandhengan

Yen sampeyan wis ngetik katalog ebook Kindle, sampeyan bakal weruh manawa gedhe banget - kaya ing perpustakaan fisik sing bisa nemokake judhul. Luwih, Ana macem-macem model penjualan, ing endi klien kudu netepake apa sing paling cocog kanggo dheweke. Sampeyan bakal duwe Sedulur Sedulur sedina: tawaran sing biasane suwene 24 jam nalika Amazon nawakake e-book kanthi diskon nganti 80%.

Uga ana kemungkinan ndownload judhul tanpa watesan - tawaran iki kanggo para pamiarsa sing mewah - sing mbayar saben wulan 9,99 euro lan ngidini sampeyan seneng luwih saka sayuta judhul utawa golek tawaran buku kurang saka siji euro, 2 euro lsp. Modalitas iki diarani Kindle Unlimited.

Platform penerbitan mandiri: kabeh wong bisa duwe bukune ing Amazon

Platform penerbitan mandhiri Amazon KDP

Paling ora, nanging paling ora, ana masalah nalika Amazon ngerti cara main kertu kanthi apik. Ana akeh panulis sing sawise ngrampungake karya, amarga alasan apa wae, dheweke ora bisa njaluk penerbit nerbitake. Lan ing kene Amazon bakal muter maneh: perusahaan ngidini nerbitake dhewe ing sangisore platform Publikasi Langsung Sedulur. Lan, ketoke, judhul sing diterbitake nggunakake rute iki minangka salah siji sing paling populer ing unduhan. Mesthi wae, rega pungkasan kerja kasebut biasane narik banget.

Buku sing paling laris ing Amazon Kindle

Warta Mashable bubar dituduhake dhaptar buku sing laris kabeh ing platform Kindle wiwit diluncurake ing taun 2007. Sabanjure, kita bakal menehi dhaptar judhul fiksi lan non-fiksi.

Buku fiksi laris:

  1. Sèket Shades Grey (Sèket Shades 1)
  2. Game Keluwen
  3. Geni (GAME HUNGER)
  4. Mockingjay (GAME HUNGER)
  5. Peteng ("Fifty Shades" kaya sing diandharake dening Christian Grey 2)
  6. Sèket Shades Dibebasake (Sèket Shades 3)
  7. Ilang (PENJUAL TERBAIK)
  8. Bocah wadon ing sepur (Planet Internasional)
  9. Prawan lan Wanita: Penjual paling apik sing didhasarake Pembantu Wanita lan Wanita, minangka salah sawijining rilis paling dinuga ing musim iki. (POKET)
  10. Ing Star Same (INK CLOUD) dening JOHN GREEN (16 Okt 2014) Hardcover

Buku non-fiksi laris:

  1. Ora Rusak: Crita Survival, Resilience, lan Redemption Perang Dunia II
  2. Swarga Nyata (Pambocoran)
  3. Liar (Rocabolsillo Bestseller)
  4. Rowing Like One Man (Buku Nordik - Kapten Swing)
  5. Steve Jobs (PENJUAL TERBAIK)
  6. 5 Basa Asmara: Rahasia Cinta Sing Kahanan (Favorit / Favorit)
  7. Bossypants
  8. Sniper (American Sniper - Spanish Edition): Autobiografi sniper paling agawe ing sejarah Amerika Serikat
  9. 7 Kebiasaan Wong sing Efektif - Edisi Revisi lan Dianyari (Perusahaan lan Bakat)
  10. Kehidupan Henrietta Lacks sing abadi (Pambocoran. Ilmu)

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.