ZTE mindhah token supaya bisa digunakake ing Amerika Serikat

Wis ndeleng kedadeyan ing Amerika Serikat lan perusahaan Tionghoa, ZTE pengin bisa terus operasi ing negara kasebut lan kanggo iki, dheweke nembe milih serangkaian eksekutif anyar kanggo netepi syarat sing diwenehake pamrentah Amerika Serikat lan ngangkat larangan sing saiki wis dileksanakake.

Kanggo nindakake iki, dheweke bakal ngowahi dhaptar eksekutif sing dadi pimpinan perusahaan lan nunjuk dadi presiden eksekutif anyar lan direktur finansial. Ing pangertene iki, kita kudu nyorot topik penting ing warta lan yaiku laporan sing disaring dening The Wall Street Journal, ora resmi dikonfirmasi karo perusahaan Tionghoa, ZTE.

Kondisi AS tenggelam ZTE

Pamrentahan Trump nuntut sawetara syarat Antarane sing kalebu pungkasan negosiasi karo Iran lan Korea Utara, iki minangka sebab kenapa digunakake kanggo nglarang operasi lan saiki kanggo ngangkat veto menyang ZTE mbutuhake pembaruan jabatan senior.

Wiwit wulan April kepungkur, "pengangguran" lan iki ora apik kanggo perusahaan Cina. Amarga alasan iki, sawetara eksekutif bakal diganti lan presiden operasi kanggo Amerika Serikat dadi wong sing nganti saiki nyekel jabatan sing padha ing Jerman, Xu Ziyang. Mesthi wae, jotosan iki angel banget lan sanajan ZTE nyoba ngatasi masalah kasebut, penjualan ambruk 100% lan kabeh iki amarga kahanan anyar sing diwenehake negara kasebut. Muga-muga bisa uga kabeh bisa dirampungake kanthi cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)