Taun 2009: Twitter cukup penting kanggo duwe piranti sing darmabakti

Twitter sukses ing taun 2009

Keluar saka Twitter menyang jagad iki digawe ing taun 2006. Nanging, yen aku kelingan banget, aku ngerti babagan eksistensi ing taun ngarep. Nalika semana aku mbukak akun pribadi tanpa ngerti apa sejatine. ¿Ngomong apa sing aku lakoni saiki? Sijine mung teks? Aku sing ngetutake sapa? Kabeh iki sing nggawe aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake Twitter. Aku ninggalake parkiran.

Nanging, setaun mengko, Twitter wiwit duwe akeh relevansi. Lan ora maneh minangka jaringan sosial kaya sing wis dituduhake, nanging minangka saluran komunikasi cepet sing menehi pangguna ngerti apa sing kedadeyan ing sembarang pelosok jagad iki. Ing lengkap Ing taun 2008, Olimpiade Beijing dianakake. Lan rekaman lan video para pemenang wiwit nyebar ing Twitter; yaiku, pangguna nilar pesen lan link ditempelake karo sing pengin ditautkan. Bisa uga diarani minangka cara kanggo microblogging.

Relevansi lan panggunaan Twitter terus berkembang lan perusahaan sing ngerti pentinge saluran komunikasi iki pengin entuk kue dhewe. Mula, sawetara perusahaan malah totoan ngluncurake piranti sing ngidini pangguna ngluncurake pesen ing endi wae. Dadi TwitterPeek.

Twitter ing telapak tangan kanthi hawa BlackBerry

Sadurunge mlebu kanthi lengkap, kudu dicathet nalika semana Smartphone kepiye BlackBerry misuwur banget karo bintang media. Telpon sing duwe keyboard fisik lengkap lan totohan sambungan Internet sing tetep supaya bisa ngatur email, yaiku maksimal sing dienggo pangguna biasa. Mula, dheweke duwe pathokan sing kudu ditliti - paling ora babagan desain - lan Twitter minangka pratelan utama, katon sukses. Apa maneh, TwitterPeek bakal duwe roulette sisih sing BlackBerry misuwur ing saindenging jagad.

Gadget TwitterPeek kanggo tweeting

El TwitterPeek minangka versi sing teka ing wulan November 2009. Sanajan perusahaan kasebut wis duwe Ndeleng ing ngisor sabuk, model asli sing ngidini sampeyan duwe piranti kanggo ngatur email. Mesthine, mung bisa digunakake; ora duwe telpon integral. Mula, luwih cedhak karo PDA tinimbang a smartphone.

TwitterPeek minangka versi Peek iki wiwit taun 2007 nanging mung fokus ing panggunaan ing Twitter. Piranti kasebut ngidini sampeyan ngatur akun ing jaringan sosial, ora mung bisa ngirim "tweets" nanging sampeyan uga bisa dilaporake nalika interaksi karo pangguna jaringan liya. Mula, iki ditampilake minangka alat «Media Sosial» pisanan saiki. Nanging, sawetara watesan: sampeyan ora bisa masang foto (ora duwe kamera) lan ora mbukak kaca ing browser (ora duwe).

TwitterPeek ing rong versi

Ayo padha elinga kaya ing Smartphone Dheweke ora duwe kehadiran kaya ngono ing pasar lan nganti taun 2010 Steve Jobs tampil ing panggung kanggo nampilake terminal sing pungkasane bakal nggawe revolusi ing pasar smartphone. Saliyane, TwitterPeek iki diluncurake kanthi eksklusif ing Amerika Serikat lan regane 100 utawa 200 dolar (85 utawa 170 euro). Rega iki a tarif data sing bisa 6 wulan utawa tarif tanpa wates.

Media Sosial TwitterPeek

Nanging, nalika pirang-pirang taun - sawetara wulan mengko - revolusi iPhone diwiwiti. Saliyane kulawarga Samsung Galaxy. Panganggone smartphone wiwit tuwuh kanthi cepet. Lan tarif data uga nawakake luwih akeh fasilitas kanggo browsing Internet. Mula, pangertene entuk TwitterPeek wis ora ana; smartphone kasebut nyukupi kebutuhan produk Peek. Yaiku: browser web, kamera, kemampuan ngatur email lan gampang digunakake - ora perlu keyboard fisik lan driji bekas kanggo nindakake kabeh.

Minangka cathetan sing kepengin weruh, Facebook uga nyoba sing padha, nanging kanthi model - saiki - HTC kuat. Dikandhani bakal nambah tombol fisik yen nalika ditekan bakal langsung menyang jejaring sosial sing padha kaunggulan. Penemuan kasebut uga ora sithik dodolan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)