Tronsmart ngluncurake penawaran khusus tanggal 11 lan 12 November kanthi nganti 70%

tawaran mengeti Tronsmart

Tronsmart, perusahaan spesialis audio sing tambah akeh mlebu pasar succulent kayata swara nirkabel kanthi macem-macem alternatif. Kita bubar nganalisa sawetara produk sing paling menarik lan wis ditampilake kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ngerteni kualitas lan fungsine.

Tronsmart ngumumake rong dina tawaran super ing 11 lan 12 November ing ngendi sampeyan bisa tuku piranti sing paling apik kanthi diskon nganti sèket persen. Temokake karo kita apa tawaran sing menarik iki, aja kantun, lan gunakake diskon sing bakal ditindakake ing AliExpress.

Yen pengin ndeleng kabeh penawaran produk Tronsmart, sampeyan bisa ngakses promosi winates dening nindakake klik ing kene.

Contone, headphone Tronsmart Onyx Prime sing nduweni swara definisi dhuwur amarga prosesor Qualcomm QCC3040 lan codec aptX nawakake pengalaman swara kualitas dhuwur liwat Bluetooth 5.2 kanthi otonomi total luwih saka patang puluh jam (kalebu biaya sing digawe karo kasus kasebut): Headphone iki, sing duwe rega biasa 107,20 euro, bakal regane mung 53,50 euro ing AliExpress sak tawaran super Tronsmart, kang diskon luwih saka 50%. Sampeyan bisa tuku sapunika saka kene.

Tronsmart Mega Pro kanthi bass sing kuat

Umume tawaran bakal fokus ing headphone tanggal 11 November, nalika kita bakal weruh debut Apollo Air, piranti kanthi pembatalan swara aktif hibrida nganti total 35 dB kanthi rentang frekuensi sing beda. Dheweke duwe pembatalan cVc 8.0 aktif sing ngidini sampeyan fokus ing kualitas musik tanpa gangguan eksternal saengga ngasilake isolasi sing meh lengkap. Iki utamané menarik kanggo cyclists lan balapan mlayu wiwit padha bakal nindakake rute sing konsentrasi ing apa kapentingan sing paling, olahraga. Ing kasus iki, Apollo Air saka Tronsmart sing regane udakara 70 euro, bakal regane mung 37,81 euro., diskon asli cedhak 60 persen sing sampeyan ora pengin kantun lan sampeyan bisa njupuk kauntungan saka ngeklik ing kene.

Kangge, model Onyx Ace, headphone semi-ing-kuping kanggo sing ora adaptasi karo model intra-aural, uga nawakake diskon menarik ing Tronsmart Super Deals ing AliExpress, nemokake headphone iki kanthi sistem driver papat mikropon. kualitas dhuwur lan mesthi prosesor Qualcomm kanggo kurban kualitas paling apik ing syarat-syarat swara.

Iki mesthi duwe diskon signifikan 57%, bakal regane mung 24,70 euro ing rega promosi AliExpress. Sampeyan bisa ngakses tawaran ngeklik ing kene. Mesthi rega knockdown kanggo earbud True Wireless sing angel ditemokake amarga kualitas njamin sing ditawakake Tronsmart.

Headphone nirkabel Tronsmar

Nanging ora kabeh bakal dadi headphone, uga ana bolongan kanggo speaker, diwiwiti karo salah sawijining model sing paling nggumunake, yaiku MegaPro, piranti sing wis telung mode equalization beda liwat tombol siji. Iki ngidini pasangan liwat sistem sambungan sing maju lan kita duwe daya nganti 120W kanthi kemampuan kanggo nawakake swara 3D virtual. Ing kasus iki kita seneng diskon 30%, supaya mung bakal tetep ing 81,04 euro, kesempatan apik banget sing bisa njupuk kauntungan kene.

Penawaran pungkasan lan ora kanggo alasan sing paling menarik yaiku speaker Swara 1, sing duwe loro pembalap lan radiator pasif kanggo menehi kinerja apik liwat sistem stereo saka total daya 15W liwat sistem DSP paten, kang ndadekake kita entuk equalization apik lan nada beda kanggo kurban pengalaman swara paling apik sanajan ing spasi gedhe. mulane, amarga kemampuan resistensi kasebut bakal dadi kanca perjalanan sing apik ing kabeh pihak, saiki karo 35% diskon mung bakal tetep ing 23,58 euro ngakses kaca tawaran iki.

Manfaatake Tawaran Super Tronsmart ing AliExpress lan aja kantun kasempatan kanggo entuk produk swara sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.