Transaksi Tronsmart kanggo mengeti Aliexpress kaping 10

Pengetan Tronsmart kaping 10

Sesuk yaiku tanggal penting ing jagad blanja online. Aliexpress, platform belanja online paling misuwur saka china, mengeti mengeti 10 taun. Dasawarsa kebak layanan, sing ora bisa digunakake, bakal ngrayakake karo nawakake luar biasa. Tronsmart melu perayaan iki lan nggawa nganti telung produk kanthi diskon sing ora bisa dilalekake.

Yen sampeyan nggoleki wayah kanggo entuk gadget sing gegandhengan karo musik Sampeyan ora bisa kliwat acara iki. Tronsmart uga ngajak kita mengeti XNUMX taun Aliexpress lan nggawa tawaran tartamtu. Sepuluh taun adol produk isih adoh. Yen sampeyan pengin melu partai deleng usulan-usulan sing bakal diwenehake.

Luwih saka 40% diskon kanggo produk Tronsmart

Saka Tronsmart, saiki diwenehake kita telung pilihan sing beda, kabeh gegandhengan swara lan musik, supaya kita bisa njupuk kauntungan saka tawaran ulang taun kaping Aliexpress. Sawetara kesempatan sing bisa ditemokake bisa tuku produk kanthi kualitas sing wis kabukten kanthi rega sing luar biasa. Yen sampeyan nggoleki headphone nirkabel utawa speaker Bluetooth, aja nganti lali.

Tronsmart Onyx Ace Kab

Tronsmart Onyx Ace Kab

Sawetara Headphone TWS (True Wireless Sound) kanthi desain sing ati-ati banget Dheweke nawakake teknologi paling anyar kanggo njupuk pengalaman ngrungokake level sabanjure. Matur nuwun kanggo Chip Qualcomm wis bisa dipikolehi kualitas swara luwih apik plus sambungan sing cepet lan stabil. Iki fitur driver sing nggedhekake 13mm luwih apik tinimbang AirPod 10mm.

Kita temokake teknologi saka Pembatalan Noise kanggo pengalaman musik luar biasa tanpa gangguan eksternal luwih resik. Thanks kanggo sinau efisiensi energi otonomi, amarga kasus pengisian daya, sampeyan bisa nggedhekake 24 jam puter maneh. Akeh otonomi kanggo headphone iki supaya tetep bisa dideleng saben dinane.

Gumantung ing kontrol tutul supaya bisa ngontrol puter maneh musik tanpa njupuk smartphone saka kanthong sampeyan. Luwih, kita bisa nggunakake kanthi mandiriLoro-lorone kanggo ngrungokake musik lan ngobrol ing telpon kanthi format «mono». Kepiye carane ndeleng alternatif nyata kanggo AirPods amarga ulang taun Aliexpress kaping 10, kita bakal bisa entuk regane 50% pakulinan

Tronsmart T6 Plus Kab

Tronsmart T6 Plus Kab

Pilihan nomer loro yaiku pamicara khusus bangetDheweke, Tronsmart T6 Plus. Pembicara sing nggabungake rong ciri utama sing biasane digoleki ing gadget jinis iki; ukuran lan ukuran cilik. Nggabungke karo a desain vertikal inovatif saengga musik muni ing kabeh arah asile sensasional.

Fitur Tronsmart T6 Plus nganti 40W daya. Tanpa mangu-mangu, luwih saka cukup kekuwatan kanggo seneng musik sing paling disenengi ing endi wae ing omah. Lan manawa ing ruang terbuka uga bakal akeh sing kudu diucapake. Bass rasane jero tenan. Kita uga duwe kemungkinan persamaan supaya reproduksi, miturut jinis, paling optimal.

Salah sawijining detail sing paling disenengi pangguna yaiku uga penting nganggo teknologi TWS. Dadi kita bisa masangake karo speaker liyane sing kompatibel kanggo swara stereo paling apik. Kajaba iku, kanthi Tronsmart T6 Plus uga sampeyan bisa ngaktifake lan nggunakake asisten swara ing piranti. Pembicara sing fleksibel bisa digunakake ing Aliexpress kanthi diskon 43%.

Tronsmart Ngalahake Spunky

Tronsmart T6 Plus Kab

Diluncurake ing pungkasan 2.019, sawetara wulan kepungkur kita begja nyoba lan nindakake review sing menarik banget. Kanthi laporan sing apik banget saka pangguna sing mutusake tuku, Trunkmart's Spunky Beats entuk reputasi sing apik. Dheweke duwe chip Qualcomm paling anyar saka pasar sing nawakake kacepetan sambungan lan operasi luwih stabil.

El Codec Qualcomm aptX digunakake dening Beat Spunky, nawakake a swara kualitas padha karo CD. Soko sing nggawe pangguna pengalaman kepenak banget. Daya volume, kualitas swara, Pembatalan Noise lan otonomi sing apik minangka alasan sing cukup kanggo narik minat sampeyan. Kajaba iku, mengeti ulang taun Aliexpress sing kaping 10 sampeyan bisa entuk kanthi diskon 70% sing luar biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.