Kabeh sing kedadeyan lan aktif ing Netflix, Movistar + lan HBO Mei iki

Kita ana ing kene kabeh warta, Apa sampeyan wis nyiyapake bekal popcorn, minuman ringan lan kabeh jinis cemilan? Kita kudu nglawan cuaca fantastis sing lagi ditindakake lan ngajak kita metu lan nikmati mlaku-mlaku sing nyenengake tinimbang duwe maraton sing apik kanggo seri favorit kita. Katalog iki berkembang lan dadi sithik, mula kita nggawa dhaptar iki kaya saben wulan, supaya sampeyan bisa terus nganyari babagan warta lan serial film saka platform televisi utama sing dikarepake ing Spanyol.

Dadi, ayo lunga ing kana kanthi kabeh sing wis disiyapake, nyiyapake pena lan kertas, utawa luwih becik, bookmark postingan iki, amarga sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo nonton kabeh ing Netflix, Movistar + lan HBO.

Kaya biasane, kita bakal ninggalake kabeh indeks sing apik, mula luwih dhisik arep nerusake Netflix, platform favorit lan umume sing menehi konten paling akeh, sanajan kasunyatane wulan Mei iki pancen ringkih banget.

Apa Anyar ing Netflix wulan Mei 2017

Lan kenapa kita ujar manawa iki longgar? Dadi, ayo miwiti karo Netflix mung menehi rong seri premier ing wulan iki. Pancen angel banget ngetutake irama sing digawa Netflix pirang-pirang wulan kepungkur, lan tekane musim semi nggawe wong bisa mutusake sawetara jam ing ngarep televisi lan liyane ing kegiatan rekreasi liyane. Matur nuwun Netflix wis ngancani awan lan wengi ing wayah awan kanthi apik, anget ing sangisore kemul.

Rong seri premier sing ditawakake Netflix wulan Mei iki yaiku Dear Wong Putih, sing ditampilake kaping 28 April, lan minangka seri adhedhasar film sing dirilis pirang-pirang taun kepungkur, ing kono kita bakal ngetutake kegiyatan lembaga ing ngendi kita bakal ngurmati macem-macem jinis diskriminasi rasi. Soko sing dikepengini karo kondhang Dening 13 alasan, wektu iki Netflix uga narik kawigaten pangertene sing paling umum kanggo manungsa.

Kita terus bingo karo Ana, seri adaptasi novel fiksi sing ditulis dening Lucy Maud Montgomery lan sing bakal nggegirisi platform tanggal 12 Mei 2017. Ing kono, wong sing diusir enom kudu ngadhepi kabeh kesulitan sing bisa kita bayangake nalika remaja, seneng dadi sejarah dhasar, kepiye uga. Seri kasebut disetel ing pungkasan abad kesembilan belas lan karakter karismatik bakal nggawe sampeyan terpaku ing layar.

Kita terus karo seri liyane sing nganyari musim supaya kita bisa seneng-seneng ing Netflix:

  • Rasa8: Mangsa 2 Dumugi 5 Mei
  • Kimmy Schmidt sing ora bisa dirusak: Musim 3 tekan tanggal 19 Mei
  • Saluran getih: Mangsa 3 Dumugi 26 Mei
  • Kerajaan pungkasan: Mangsa 2 Dumugi 29 Mei
  • F kanggo kulawarga: Mangsa 2 Dumugi 30 Mei
  • Master Ora Ana: Mangsa 2 Dumugi 12 Mei
  • Kazoops (konten bocah): Mangsa 3 Dumugi 5 Mei

Nanging Netflix urip ora mung saka seri, lan sampeyan ngerti manawa sampeyan minangka pangguna platform, iki film-filme sing nyebabake Mei, lan mung bisa disorot Kunjungan, film horor lan suspense sing bakal nggawe kita terpaku ing kursi, ing sawetara wong enom mutusake ngunjungi simbah-simbah sing dheweke ora ngerti, nanging dheweke nggawe rahasia misterius sing sampeyan ora pengin ngerti.

  • Mesin perang: Wiwit tanggal 26 Mei
  • Midhorn: Wiwit tanggal 12 Mei
  • Nggantheng: Wiwit tanggal 5 Mei
  • Ing Bayangan Iris: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Kunjungan: Wiwit tanggal 15 Mei
  • tresna: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Anacleto: Agen Rahasia: Wiwit tanggal 13 Mei
  • Lagu katresnan: Wiwit tanggal 15 Mei
  • Sahara: Wiwit tanggal 12 Mei
  • Nyalahke!: Wiwit tanggal 19 Mei

Lan pungkasane, iki minangka dokumen sing disiapake Netflix kanggo sing paling kepengin weruh:

  • Generasi Mars: Wiwit tanggal 5 Mei
  • Penjaga: Wiwit tanggal 19 Mei
  • Kirimake aku menyang Roger Stone: Wiwit tanggal 12 Mei
  • Joshua: Remaja mungsuh Superpower: Wiwit tanggal 26 Mei
  • Laerte-se: Wiwit tanggal 19 Mei
  • Decant: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Kalah Ngarsane Pantai: Wiwit tanggal 1 Mei

Apa Anyar ing HBO kanggo Mei 2017

Kita ngganti platform, saiki kita pindhah menyang sing duwe Game of Thrones, platform sing wis teka ing Spanyol kanthi tujuan mbantah posisi utama Movistar + sing ora bisa dibantah, sanajan bakal duwe wektu sing angel amarga Netflix uga milih potongan kue kasebut. HBO uga ora nyenengake banget ing wulan Mei iki, nanging nganyari musim ing sawetara seri sing paling populer, uga bakal menehi film sing dibintangi film hebat Robert De Niro yen sampeyan ora pengin kelangan awak dhewe. Ayo kana karo seri sing diwenehake HBO kanggo wulan Mei 2017 iki.

  • Bisnis: Tanggal 24 Mei, seri produksi Amerika Selatan lan HBO dhewe dadi perdana ing Spanyol, kepiye cara liyane. Ing kono, dheweke fokus kanthi dramatis babagan kepinteran lan kerusakan jagad prostitusi tumrap wanita. Premiere kanggo rong musim pertama diiringi, main maraton.
  • Sembada: Wiwit tanggal 1 Mei ing HBO, kita duwe musim 3. Saka drama nganti komedi, nalika ngadhepi krisis khas wektu iki, sedulur lan sedulur kepeksa urip bebarengan sawise ngalami sawetara musibah kayata ora ana siji lan pegatan kalorone. Kehidupan sing kita gunakake nyebabake akeh kahanan komik sing nyebabake seri iki nganti musim ketiga. Ing kesempatan iki, perdana musim dianakake bebarengan karo Amerika Serikat Amerika.

Lan kita menyang film, amarga dheweke ora bisa absen ing HBO, lan luwih-luwih yen kita njupuk manawa Robert De Niro bakal dadi bintang ing salah sawijine. Ayo disorot Dalan Geni Mad Max, bebarengan karo perdana produksi HBO dhewe kaya saiki Wisaya Lies.

  • Game Ender: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Pemberontak: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Jaringan: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Sawit IV: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Film Superhero: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Mortdekhai: Wiwit tanggal 10 Mei
  • Mad Max Fury Road: Wiwit tanggal 14 Mei
  • Wisaya Lies: Wiwit tanggal 21 Mei
  • Master Banyu: Wiwit tanggal 24 Mei
  • Pirates of the Caribbean: Dada Wong Mati: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Gadget Inspektur: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Putri Duyung cilik: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Putri Duyung 2: Wiwit tanggal 1 Mei
  • Asalipun Putri Duyung Cilik: Wiwit tanggal 1 Mei

Ing konten budaya, HBO uga menehi rong premier kanggo dokumenAwas: Obat Iki Bisa Mbunuh Sampeyanlan ing sisih liyane Ibu Mati lan Sing Paling Dikasih.

Apa sing anyar ing Movistar + kanggo Mei 2017

Ing Movistar +, kaya sing wis dingerteni, sing predominates minangka premier saka serial televisi lan film kanthi kualitas kondhang luwih dhuwur tinimbang platform sadurunge. Iki film sing teka ing Movistar + ing wulan Mei:

  • Mekanik: Wiwit tanggal 1 Mei jam 22:00 wengi
  • Kapten Fantastic: Wiwit tanggal 2 Mei jam 22:00 wengi
  • Tom ing Farm: Wiwit tanggal 3 Mei jam 22:00 wengi
  • Stasiun Seoul: Wiwit tanggal 4 Mei jam 22:00 wengi
  • Kasep nesu: Wiwit tanggal 5 Mei jam 22:00 wengi
  • Mbesuk: Wiwit tanggal 5 Mei jam 22:40 wengi 
  • Maria lan Max: Wiwit tanggal 10 Mei jam 22:00 wengi
  • neraka: Wiwit tanggal 12 Mei jam 22:00 wengi
  • Zaman Es: Thaw Gedhe: Wiwit tanggal 19 Mei jam 22:00 wengi
  • Monster Bakal Ndelok Aku: Wiwit tanggal 26 Mei jam 22:00 wengi

Nanging dheweke ora mung film, kita uga duwe warta kanthi wujud seri, sing bisa logis cocog karo platform liyane, amarga Movistar + duwe hak emisi ing Spanyol:

  • Omah kertu: Musim kaping lima tekane istimewa ing Movistar + wiwit 09:25
  • Puncak Kembar: Episode perdana dobel saka wengi tanggal 21 Mei nganti 22 Mei jam 4:00 esuk
  • Versailles: Musim 2 wiwit 19 Mei

Apa regane aku kanggo nyewa saben layanan?

Netflix

Netflix Paling murah gumantung karo konten sing ditawakake:

  • Siji pangguna kanthi kualitas SD: € 7,99
  • Kaloro pangguna HD kualitas bebarengan: € 7,99
  • Papat pangguna simultan kanthi kualitas 4K: € 11,99

HBO nawakake a ragad sapisan 7,99 euro saben wulan, kanthi profil pelanggan klasik utawa "Kulawarga" kanthi konten sing ditujokake kanggo bocah-bocah. Nanging, pangguna sing wis kontrak 300 MB serat saka Vodafone, dheweke bakal seneng rong taun HBO gratis.

Ing cilik saka Movistar Ana akeh alternatif, nanging umume, kita kudu milih nambah 10 euro saben wulan yen pengin bioskop, lan 7 euro saben wulan yen pengin seri. Loro saka kabeh, kita bakal duwe paket televisi sampeyan sing bakal duwe saluran live minangka # 0 kanthi konten eksklusif. Cara paling apik kanggo nyewa paket televisi Movistar + yaiku nggabungake karo tawaran serat lan seluler kanthi biaya sing luwih murah. Singkat, yen sampeyan mung pengin seri lan film, Netflix isih dadi tawaran kualitas / rega sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)