Panasonic lan Toyota bakal kerja sama ing produksi batere kanggo mobil listrik

Tambahake adol mobil hibrid plug-in Agustus 2017

Kendaraan listrik wis dadi roti saben dinane, lan umume saya asring nemoni mobil sing didhukung batere, sanajan umume model sing kasedhiya ing pasar tetep gumantung karo bahan bakar fosil sing bisa nawakake. kinerja cekap kanggo syarat driver.

Sanajan sejatine Tesla minangka sing pisanan misuwurake lan nyedhiyakake kasedhiya kanggo kabeh pangguna kamungkinan bisa nikmati kendaraan listrik, sanajan saiki kita kudu ngenteni dhaptar tunggu supaya bisa entuk Tesla sing anyar, Iku ora mung manufaktur sing nggunakake teknologi iki.

Akeh pabrike sing saiki digunakake lan nawakake 100% kendaraan listrik ing pasar, nanging ing umume kasus, rega kasebut diwenehake kanggo sawetara. Baterai terus dadi cacat ing jinis kendaraan iki, lan sanajan Tesla minangka salah sawijining perusahaan sing paling akeh nandur modal ing bidang iki, iku dudu siji-sijine. Pabrikan kendaraan Toyotoa, salah siji sing pertama ngluncurake kendaraan hibrida, bebarengan karo pabrikan Panasonic, wis entuk kesepakatan kanggo kolaborasi bebarengan ing desain lan pabrik batere kanggo mobil listrik.

Saiki, Panasonic minangka perusahaan sing tanggung jawab nyediakake batere kanggo kendaraan hibrida lan listrik ToyotaNanging, amarga panjaluk banget batere jinis iki ing wektu cedhak, dheweke kepeksa fokus kabeh gaweyan ing bidang iki, negesake maneh aliansi komersial sing dicapai luwih saka 50 taun kepungkur. Yen Toyota saiki dadi raja ing pasar kendaraan hibrida, Panasonic uga dadi raja ing lapangan, ing endi duwe pangsa taunan 29%, miturut data paling anyar saka konsultasi Jepang Nomura Research.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)