TP-Link AC750, ora ana maneh masalah sinyal ing omah sampeyan.

TP-Link AC750 Kab

Sampeyan sing manggon ing omah gedhe bakal ngerti jumlah masalah sing kudu ana jaringan Wi-Fi, ora ngerti ing endi papan router kanggo entuk jangkoan ing omah, entuk kecepatan sing alon banget amarga sinyal sing lemes amarga dadi adoh, duwe wilayah ing ngendi kita ora bisa nggawa Wi-Fi...
Untunge TP-Link mikirake jinis wong iki lan duwe solusi kanggo dheweke, yen sadurunge kita ndeleng adaptor sing ngidini kita ngliwati sambungan internet liwat arus listrik kaya kabel ethernet, saiki kita duwe Wi-Fi range extender.

Thanks kanggo hardware sing didedikake, piranti iki tanggung jawab njupuk sinyal saka router utama lan nurunake kanthi luwih lengkap jangkoan Wi-Fi kitaKanthi piranti iki, kita bisa entuk jangkoan ing papan sing durung ana sadurunge, nanging ora kabeh, duwe fungsi canggih sing ngidini kita entuk kinerja sing paling apik saka sambungan internet.

TP-Link AC750 Kab

Extender Wifi duwe rong antena, port ethernet, lampu LED informatif (bisa dipateni) lan rong tombol (RESET lan saklar LED). Iki digawe saka plastik lan duwe akeh grilles sing ngidini pendinginan pasif piranti tanpa nyebabake swara, saengga hawa bisa mili.

Spesifikasi:

Interfaces: 1 * 10/100 / 1000M port Ethernet (RJ45)

Tombol: Tombol RE (Range Extender), Tombol Reset, Tombol LED, Tombol Daya

Konsumsi: Udakara 6.5W

Antena: 2 * 2.4GHz eksternal & 5GHz (11ac)

Daya: <20 dBm (EIRP)

Keamanan: WEP 64/128-bit, WPA-PSK / WPA2-PSK

Fitur ekstra:

  • WMM (Wi-Fi Multimedia)
  •  Statistik Nirkabel
  •  Mode bebarengan nambah band WiFi 2.4G / 5G
  •  Mode kacepetan dhuwur kanggo nikmati kacepetan dhuwur kanggo video game HD lan video
  •  Nyaring Mac Nirkabel
  •  Jeneng domain kanggo fitur canggih

Jaringan dobel, band dual

Wi-Fi 5GHz

Wi-Fi ekstensif iki duwe rong antena, salah sijine 2 GHz lan 4GHz liyaneKanggo sing ora ngerti apa prekara kasebut, jaringan 2GHz minangka standar nganti saiki, jaringan sing luwih alon nanging kanthi jangkoan sing luwih gedhe, ya, saiki kabeh router ngetokake sinyal Wi-Fi ing pita 4GHz (siji frekuensi) , iki tegese band iki mesthi rame lan meksa router kita ngalih ing antarane saluran supaya ora ketutup karo sinyal wong liya, proses iki umume nyebabake koneksi alon-alon lan pemotongan mikro ing jaringan kita (kahanan ora stabil).

Nanging jaringan 5GHz iku jaringan sing relatif anyar, ing Spanyol ora nyebar banget (kajaba ing kutha-kutha gedhe kayata Madrid utawa Barcelona) lan iki ditambahake karo fitur-fitur anyar sing ngidini jaringan bisa berfungsi kanthi stabil tanpa digulung sinyal saka router liyane. Band iki uga ngidini kecepatan transfer sing luwih dhuwur tinimbang sing diidini dening pita 2 GHz, sisih sing negatif yaiku ora kabeh piranti sing kompatibel karo teknologi iki, lan mung smartphone utawa peralatan sing cukup modern sing ndhukung iki. Frekuensi, liyane ora bakal bisa ndeleng jaringan iki (peralatan kaya PS4 lan liya-liyane kompatibel karo band 3GHz, band iki bisa dadi sekutu sing apik kanggo pangguna sing nggoleki sambungan sing cepet lan stabil kanggo mode multipemain).

Penyambung Wi-Fi TP-Link bisa ngetokake sinyal dobel, siji kanggo saben antena, lan njupuk keuntungan saka kaloro band kasebut supaya saben piranti nyambung karo sing paling cocog lan jaringan ora rame amarga duwe kakehan piranti sing ngonsumsi bandwidth, bandwidth sing ing jaringan 5GHz luwih dhuwur.

Mode kacepetan dhuwur

TP-Link AC750 Kab

Extender TP-Link Wi-Fi duwe mode kecepatan tinggi amarga kita bisa ngatur antena kanggo sambungan karo router lan liyane kanggo nggawe jaringan Wi-Fi sing anyar, kayata, kayata, kita bisa nyambung menyang router nggunakake antena 2GHz lan nggawe jaringan 4GHz sing ditambahi sing bakal ngidini kita gunakake sesambungan kanthi maksimal ngrasakake kabeh mupangat sing ditawakake dening band iki (diwatesi dening router utama, amarga yen router siaran ing 2GHz, ora preduli sampeyan nyambung menyang jaringan 4 sing luwih dawa, bandwidth bakal ditandhani jaringan 5 '2GHz utama).

kesimpulan

Pros

  • Jangkoan Wi-Fi sing luwih gedhe.
  • Mode kacepetan dhuwur.
  • Jaringan 5GHz.
  • Port Ethernet.
  • Antarmuka Web Konfigurasi.
  • Antena dobel.
  • Teknologi paling penting ing sambungan nirkabel.
  • Instalasi sing gampang, dipasang ing tembok, nyambung menyang router lan sampeyan wis rampung.
  • LED mateni.

Contra

  • Kaya sing wis dicoba, aku ora nemu poin negatif.

Pendapat editor

AC750 Wi-Fi Range Extender
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
  • 100%

  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Konsumsi
    Penerbit: 100%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 100%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 100%

Yen omah amba lan masalah sambungan yaiku roti saben dina, aja ragu-ragu nggawe tuku iki, sampeyan bakal njupuk piranti sing bakal mungkasi masalah sengit kasebut lan ora bakal bisa memenuhi harapan sampeyan, saliyane iku, minangka piranti sing duwe teknologi paling anyar saengga yen wis pirang-pirang taun lan sampeyan ngganti router sampeyan bisa terus nggunakake lan njupuk kabeh fungsi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)