Cuplikan anyar kanggo Kingdom Hearts 3 nuduhake kita wong-wong saka Monsters SA

Ngenteni kanggo ndeleng kolaborasi paling anyar ing antarane Square Enix lan Disney sing lagi ditindakake, Kerajaan Hearts III wis cedhak banget kanggo Xbox One lan PlayStation 4. Nanging, Kita isih durung duwe data tartamtu babagan tanggal rilis game video kasebut, sing katon minangka trailer anyar sing dadi protagonis Monsters SA ing kabeh kamulyan.

Tetep bareng karo kita lan deleng Kanggo trailer gedhe iki sing saiki lagi nolak, Kingdom Hearts ora bakal mandheg ngejutake kita nalika pendekatan resmi diluncurake.

Saka tangan trailer anyar, dheweke uga nerbitake potongan musik anyar sing diarani Utada Hikaru Aja mikir kaping pindho, sing uga bisa dirungokake ing YouTube. Kabeh kasebut sajrone acara D23 Expo sing dianakake ing Tokyo (Jepang), ing endi Square Enix ora bisa ilang. Dunia anyar adhedhasar debut Monsters SA, kita durung nate nate weruh ing saga, saliyane mbalekake karakter sing wis ana ing edhisi liyane kayata Vanitas utawa Marluxia, sing aneh nanging grapyak bebarengan, kaya meh kabeh saga, Nanging, kita isih akeh sangsi babagan iki.

Napa akeh sangsi? Wiwitane, amarga ing cuplikan, taun 2018 isih kacathet minangka tanggal peluncuran, mula ora nuduhake tanggal tartamtu, malah uga wulan sing bisa didaftar ing notebook. Muga-muga, kita ngarep-arep, sajrone sawetara wulan ngarep, paling akeh ing musim semi, kita bakal duwe tanggal rilis pungkasan. Square Enix minangka perusahaan sing biasane mbutuhake wektu kanggo kabeh perkara kasebut, luwih dhuwur tinimbang perusahaan liyane ing adegan kasebut videogame Kita bakal tetep waspada babagan kabar apa wae sing bakal bisa dikandhani lan langsung diluncurake kanthi resmi judhul gedhe iki.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.