7 trik kanggo njupuk kauntungan saka kode lan menu Netflix sing didhelikake

Netflix

Yen sampeyan pangguna platform video streaming sing kondhang Netflix Aku yakin sampeyan bakal seneng kiriman iki amarga bakal ngomong babagan macem-macem cara nggunakake kabeh utilitas sing ditawakake platform lan bisa uga amarga ora nggatekke utawa sejatine amarga sampeyan ora nate mandheg mikir, mula durung dingerteni dina iki

Ing wektu iki lan sadurunge terus, mulangi manawa ora bocah cilik 'trik'Aku arep ngandhani sampeyan bakal nggawe sampeyan kredensial pangguna amarga ora jinis tumindak apa wae sing ilegal utawa platform nganggep sampeyan ora bisa nindakake. Iku mung tumindak sing bakal mbantu ngoptimalake panggunaan Netflix luwih akeh, manajemen, konsumsi data ...

Muter konten kanthi acak

Mesthi wae sampeyan wis ana ing kahanan sing, sanajan sampeyan duwe wektu lan kepinginan kanggo ndeleng sawetara jinis seri utawa film, sejatine sampeyan wis browsing katalog sing gedhe banget sing kudu ditrapake ing Netflix, nanging sayangé dadi jinis konten sing bener sing pengin sampeyan nikmati.

Kanggo iki, dina iki aku menehi saran cara sing gampang banget kanggo ndeleng konten acak, sing gampang banget kaya menehi kesempatan kanggo seri utawa film sing sampeyan ora ngerti nanging, amarga sampeyan durung milih wong liya, mula sampeyan menehi kasempatan kanggo ndeleng apa pungkasane Sampeyan kaget banget utawa sebaliknya sampeyan mandheg ndeleng sawise sawetara menit.

Yen sampeyan kepengin ndeleng seri kanthi acak, wenehake manawa siji-sijine cara kanggo nindakake tumindak iki, paling ora, yaiku kanthi ngakses kaca Flix Roulette, portal gratis sing kabeh duwe fungsi minangka roda roulette. Sampeyan mung kudu nyetel seri saringan miturut pilihan sampeyan supaya asil siji ditampilake, sing bakal dadi konten sing kudu sampeyan tingali.

Subtitle Netflix

Owahi tampilan subtitle

Yen sampeyan wis nate ndeleng jinis konten ing Netflix sing ora ana ing basa sampeyan, sampeyan mesthi bakal ngerti kepiye nguripake subtitle, sekutu gedhe sing, bisa uga kala-kala, ora ditampilake kanthi estetika utawa gaya sing cocog banget, luwih-luwih yen bagean film utawa seri dijupuk ing lingkungan sing jelas yen panggunaan huruf putih bisa uga ora paling cekap amarga separo tembung ora bisa diwaca.

Amarga iki minangka salah sawijining keluhan sing paling nyebar saka komunitas Netflix, perusahaan kasebut duwe solusi sing menarik banget, bertentangan karo sing bisa dibayangake, kanthi mandheg nggunakake aplikasi sing biasane digunakake ing tablet, smartphone utawa televisi sing digunakake ing kaca layanan ditawakake Netflix dhewe. Sampeyan mung kudu ngetik Diverifikasi, yaiku jeneng pangguna lan sandhi, lan pilih warna sing paling disenengi kanggo subtitle.

Mbusak log kegiatan sampeyan

Kaya sing sampeyan ngerteni, Netflix nyimpen kabeh sing ditonton, kanggo menehi saran judhul sing isine padha utawa kanggo ngelingake sampeyan isih duwe episode seri tartamtu sing durung sampeyan weruh. Kasunyatane pancen apik banget yen sampeyan durung miwiti ndeleng film sing ora disenengi amarga kualitas utawa konten lan pungkasane ngilangi utawa seri sing durung diterusake, utamane rong kasus sing, kaya mesthine, sampeyan ora pengin platform tetep menehi saran babagan sing padha.

Sanajan sampeyan mikir kanthi beda, sing sejatine ana cara kanggo nggayuh mbusak konten tartamtu saka dhaptar materi audiovisual sing wis dikonsumsi minangka pangguna lan kanggo sampeyan kudu ngakses kaca iki, uga dikembangake, dilebokake online lan dikelola dening Netflix dhewe, ing endi sampeyan bisa mbusak konten iki.

Minangka rinci, critakake sithik 'trik'ing bagean iki lan kaca iki uga mbantu sampeyan deleng konten apa sing wis dikonsumsi profil liyane ing akun iki, yaiku, yen sampeyan salah siji sing biasane nuduhake akun karo anak, sedulur ... kaca iki uga nuduhake apa sing wis dideleng lan kapan.

Log kegiatan Netflix

Ngatur konsumsi data

Akeh pangguna sing, ing acara kasebut, amarga ana ing plancongan, plancongan ... kanthi ringkes, amarga macem-macem sebab, pungkasane kudu nggunakake sambungan data supaya bisa terus nonton seri utawa film sing padha seneng lan Ing cara utawa cara liyane, ing wektu tartamtu bisa terus ndeleng

Amarga wis bola-bali, Netflix wis mikir babagan opsi iki lan, supaya kita ora nggunakake tarif tanpa kabar sadurunge, aplikasi kasebut, ing bagean Setelan duwe bagean sing dibaptis nganggo jeneng Panggunaan data. Ana ing pilihan iki, kita bisa nggawe kualitas video sing lagi ditonton. Kualitas iki bisa uga Baja, ing ngendi sampeyan bisa nonton video nganti 4 jam kanthi ijol konsumsi, media, ing endi wektu sadurunge dikurangi dadi 2 jam kanggo dirampungake Alta sampeyan mung bisa ndeleng 1 jam saben manggung.

Sapa sing nggunakake akun Netflix sampeyan?

Ngelingi pirang-pirang kesempatan nalika maca warta ing endi klompok peretas wis bisa nyolong kredensial akses saka pirang-pirang perusahaan, kita ora bakal yakin manawa wong-wong sing dipercaya karo kredensial akses sampeyan lan malah nggawe profil yaiku sing bener-bener nggunakake akun sampeyan utawa wong liya sing njupuk kauntungan saka langganan layanan tanpa idin.

Iki bisa kedadeyan kanthi macem-macem cara, amarga bisa nyerang server Netflix dhewe lan nyolong jutaan kredensial pangguna, kalebu sampeyan, sing nyerang sawetara layanan cloud liyane lan sampeyan nggunakake kredensial sing padha ing kaloro platform utawa, amarga ana sebab, salah sawijining sedulur, ing sawetara kesempatan, wis nawakake kredensial sampeyan menyang wong liya utawa mung mlebu menyang aplikasi sing ora diinstal ing piranti dhewe-dhewe, banjur lali nutup sesi kasebut.

Kanggo ngrampungake masalah iki, kita mesthi bisa ngrampungake Kaca Netflix ngendi kita bisa ketemu a riwayat pungkasan kabeh kegiatan akun lan ndeleng Rinci amarga nuduhake dhaptar sing nyakup tanggal lan wektu, lokasi sing wis diakses lan uga piranti sing mlebu akun kasebut.

Yen sing dikarepake supaya bisa ngontrol maneh, sampeyan mung kudu metu saka kabeh piranti lan, amarga wis ana ambalan ing kiriman iki, yen sampeyan ora pengin navigasi liwat menu pangguna aplikasi, sampeyan uga duwe kaca web sing nggawe tugas iki luwih gampang kanggo sampeyan.

nutup sesi Netflix

Entuk papan liyane kanggo undhuhan sampeyan

Kaya sing sampeyan ngerteni, luwih-luwih yen sampeyan minangka wong sing asring lelungan lan sampeyan nggunakake kasunyatan sing luwih saka setaun utawa luwih, Netflix nawakake kamungkinan kanggo ndownload seri lan film favorit menyang piranti sampeyan bisa nonton kanthi tenang tanpa mbuwang tarif data sampeyan.

Masalahe yaiku nalika sampeyan butuh materi sing akeh amarga sampeyan bakal suwe tanpa bisa nyambung menyang internet liwat tarif data sing rata. Dheweke bisa ngerti saka pengalaman manawa kapasitas piranti sampeyan, kajaba yen sampeyan duwe luwih saka satus gigabyte, bisa dikurangi sithik.

Wektu iki sampeyan kudu dadi pangguna Android bisa nggunakake iki 'tipu', sing sepele kanggo mbukak menu konfigurasi banjur menyang pilihan Konfigurasi Aplikasi. Ing pilihan sing ditampilake nalika ngakses menu iki, sampeyan kudu ngetik sing diarani Download Lokasi kanggo milih Kertu SD. Kanthi cara sing gampang iki, kabeh seri sing diunduh bakal disimpen langsung ing kertu SD lan ora ana ing memori internal ponsel cerdas.

Tes Netflix

Coba kabeh warta sadurunge wong liya

Yen sampeyan seneng karo platform Netflix umume lan kabeh sing ditawakake minangka pangguna, sampeyan mesthi pengin ngerti cara ndeleng kabeh jinis konten anyar sadurunge wong liya lan utamane kanggo nyoba lan ngurmati kabeh saka sampeyan. pengalaman. fitur-fitur anyar sing durung teka lan mengko Saiki ana akeh wong sing wis bisa ngakses.

Kanggo nggayuh iki, kandhani manawa sampeyan, kaya ing platform liyane, sampeyan kudu ndhaptar ing bagean kasebut partisipasi tes, soko sampeyan bisa nindakake ngakses kaca khusus iki. Minangka katrangan, ujar manawa sampeyan menehi pilihan kanggo dipilih dhewe dening Netflix supaya bisa nyoba konten anyar sadurunge wong liya, nanging uga ana kemungkinan sampeyan ora bakal dipilih kanggo tes tartamtu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.