Trump wiwit misuwur babagan Apple dadi iPhone

Lan wis dingerteni manawa kadang paling becik terus lan mikir babagan sawetara perkara sadurunge dikandhani, nanging babagan Presiden Amerika Serikat sing eksentrik, kontroversial lan multimilyun, iki adoh banget. Trump nambah semangat banget nalika ujar manawa dheweke ora bakal ngganti Samsung Galaxy S3 sanajan saiki dadi presiden Amerika Serikat, mula saiki sawise sawetara agensi keamanan Amerika dhewe, NSA wis ngulang maneh dadi aktif lan pasif. sampeyan kudu ngganti piranti seluler dadi luwih aman lan modern, Presiden ngrungokake lan mangan omongane lan bangga nggunakake iPhone

Perdebatan babagan apa Apple kudu nggawe produke ing Amerika Serikat utawa boikot sing ditakoni para pangguna Amerika babagan produk Apple, saiki wis ditinggalake, sanajan kita yakin bakal terus nyerang perusahaan Cook kanggo nggawa luwih akeh produksi. negara sampeyan saiki bakal lancar nalika ngelingi piranti sing digunakake. Babagan keputusan iki sing milih iOS tinimbang Android, ujare Direktur media sosial Gedung Putih nerangake manawa piranti iki kudu aman yen milih iPhone kanggo Presiden, nanging ora ngerti sebab resmi.

Kajaba iku, Trump dhewe terus menehi ide manawa komputer nggawe rumit masarakat, lan dheweke bakal terus nggunakake akun Twitter tanpa ana manajer komunitas sing ngatur, mula kontroversi kasebut ditindakake. Sejatine iki dudu perkara sing ala, nanging sejatine dadi Presiden Amerika Serikat sampeyan kudu santai babagan iki lan ngidini akun sampeyan bisa dikelola. Apa wae keputusan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)