«Pemain» luwih seneng format fisik, iki sebabé

Kontroler NES

Konten digital kanggo PC lan konsol saya populer, platform kayata Steam utawa PS Store bisa nggawe iki. Contone, aku mung duwe siji game fisik ing PlayStation 4, nanging aku duwe luwih saka patang puluh judhul ing perpustakaan. Nanging aja salah, download game video dadi populer amarga dodolan sing signifikan. Lan iku Miturut survey paling anyar, masarakat pemain game umum milih format fisik, disk isih dadi barang favorit para pemain pro, lan dheweke wis crita kenapa.

Survei kasebut wis ditindakake sekitar 1200 pemain saka Inggris, lan asile yaiku kanggo 77,1% game fisik luwih apik tinimbang digital. Iki ora ateges yen dheweke tuku luwih fisik tinimbang digital, nanging luwih seneng, kita pengin nuduhake prabédan iki. Kita ora kaget, kasus CD ing rak minangka elemen pengayaan pengalaman, nanging kadhangkala tabungan bisa digunakake. Iki minangka sebab utama:

  • Sampeyan bisa adol maneh: Kita ora bakal nolak, kekurangan game digital yaiku sanajan ana akeh cara, sing umume yaiku sampeyan ora adol maneh utawa nuduhake. Kanthi cara iki, sejatine kita bisa nemokake judhul digital meh 50% utawa 70% regane fisik (PS Store nawakake Batman pungkasan minggu iki mung € 14,99), nalika tuku game fisik, kita duwe kemungkinan kanggo adol maneh, lan yen cepet ditindakake, luwih cepet investasi maneh.
  • Unduhan kasebut: Umume pangguna ora duwe serat 300Mb simetris, seneng banget ndownload edhisi FIFA paling anyar mung 10 menit, nanging Serat luwih saka pilihan, perusahaan nawakake ing rentang sing suda banget, saengga kanggo umume pangguna, tragedi kanggo ngunduh udakara 60GB kanthi sambungan ADSL.
  • nuduhake: Ora ana sing luwih apik tinimbang tuku salah siji saka rong game sing paling penting ing sawetara wulan pungkasan, lan supaya kanca sampeyan tuku liyane, mula sampeyan bisa ngganti sawetara wulan lan main game kasebut. Unduhan digital iki ora bisa ditindakake.

Iki minangka tanggapan sing paling beda, Apa sebab sampeyan tuku fisik utawa digital?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Nalika sampeyan ora lelungan. Nanging yen sampeyan lelungan akeh, digital bakal kurang. Adol yen mengko ora gelem menehi sampeyan seprapat regane, lan saiki game sing dituku ing 360 dina iki diunduh kanthi SATU tanpa biaya. Format digital sing luwih apik

    1.    Albert Mas ngandika

      Ayo aja ngomong omong kosong. Ora ana wong sing plancong asring njupuk console desktop. Utawa nggunakake ponsel utawa laptop. Saiki, papan sebungkus rokok bisa muat luwih saka 30 game 3DS. Nanging sing paling penting, ora masalah manawa dheweke menehi 90% utawa 10% nalika adol maneh game kasebut. Sampeyan nyingkirake amarga sampeyan ora pengin maneh lan mulane, apa wae sing diwenehake, welcome (anggere cocog karo kahanan lan umur game). Amarga game sing sampeyan ora pengin, digital utawa fisik mesthi ana. Sampeyan bisa mbusak saka HDD nanging sampeyan mung mbusak. Sampeyan ora bakal bisa entuk apa-apa maneh sing diinvestasikan. Sampeyan adol versi fisik lan sanajan sampeyan menehi € 10, sampeyan wis entuk pulih. Game sabanjure sampeyan bakal dadi € 10 luwih murah amarga ora kudu nyopot saka kanthong sampeyan. Coba nganggo versi digital